MORSDAG!

jag hoppas inte ni har glömt att gratta era mammor?!?!
grattis mamma på morsdag :) jag älskar dig min drottning.

förresten, min söta kalender får vi inte glömma ..
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRE SOMMARLOV SNART ELLER? =)
- jaaaaaaaaaaaaaaaaarå!



förresten, igår hade jag 132 besökare, wohoo! hoppas ni trivs ;D för glad, det blir jag! :D
nu ska jag inte skriva mer för idag.
natti natti.

grymt skön dag!

har inte haft tid att skriva, har inte varit hemma något .. sovit i klocket, hos rose!

gårdagen började i alla fall med att jag mötte verro vid mig, så tog vi bussen till lindö där resten av folket var.. där stannade vi till ungefär 9, då jag och rose åkte hem till mig. resten åkte till klocket. vi sa till min mamma att jag skulle sova hos rose, sen åkte vi direkt. när vi kom dit, var vi ute bara och tog de lugnt med alla. det blev rätt sent, så vi gick hem. gjorde mat och så la vi oss i sängen , kollade på disney chanel haha.. och somnade!

idag vaknade vi vid kl 10. gick hem till verro sen vidare till willys och handlade lite grejer till grillningen. så åkte jag och rose till hageby och väckte oscar, som tog tusen år på sig.. på tal om tusen år, feyruz var också seg. vi mötte i alla fall upp feyruz också, + abbe jenni och gabi. därifrån begav vi oss till stan och mötte de andra. sen bussen direkt ut till lindö idag igen. SKÖNT SOM FAN! vi var där ca 14.30, så åkte vi hem nu vid 7-8. jag kan ju säga att jag är bränd som fan utav solen. jag och feyan träffade även på några albaner .. som började prata med oss när vi satt på bryggan. det roliga var att dom trodde att jag var alban hahaha. förresten, så träffade jag Sonja och hennes bebismage, så jävla gulligt!!! inte alls långt kvar nu gumman ;) 4 dagar! aja, vi grillade i alla fall och hade riktigt kul.. tack för en lyckad dag tjejer och killar =)

 nu sitter jag här, har precis smörjt in mig med lite kräm för att jag bränt mig :$ haha. har precis dushat.. ska logga in på msn en stund sen lägga mig - jag är död!

vi hörs imorgon
pusspuss

gårdagen:




idag:












haha, lite mycket bilder. se och njut!

fan då!

FAN, jag har sovit bort hela dagen? OCH DAGEN BESTÅR AV SOL.. det är riktigt varmt ute, jag var precis ute på balkongen .. fan! jag måste försöka få tagi Verro på något jävla vis.. sen är det upp till klocket som gället alltså. förresten så somnade jag skit sent inatt, la mig vid halv 3 - 3 i sängen men låg och kollade på någon film så jag vet inte när jag somna .. men sent var de!

men jag kan vara glad för en sak, eller två .. inte alls långt kvar till sommarlov! och att Sonja ska få sin bejbis, mitt kusinbarn. :D:D:D



svar på fucking tal

nu har jag vilat klart.. eller jag somna, riktigt djupt haha.. men fortfarande världens huvudvärk. så jag ska strax ta en värktablett. mamma håller på och lagar mat.. är riktigt hungrig. jaja, jag ska inte göra något speciellt. men..

jag fick en anonym kommentar

postat av: fråga på msn så får du mitt namn står för de ja säger:)

- du vet inte ett skit om problem .. gamla vanliga fjortisar säger "Problem" men ni vet inte ett skit om det!

selma svarar:

- jag är inte den typen som brukar bli kallad för fjortis direkt? nu menar jag problem ända in i skolan och ut i hemmet. förstår du? jag menar inte problem för att jag inte kunde träffa killen, eller för att min nagel gick sönder, eller att det rosa läppstiftet var slut som jag ville köpa på stan.

Vem är du förresten? " fråga på msn, jag står för det jag säger " om du nu står för det du säger, kan de väl inte ha varit så svårt fylla i ditt lilla namn istället för att skriva sådär många ord :) ?

jag kallar inte mitt liv för "problem" jag trivs med mitt liv, jag mår bra. jag har det bra. men någon gång kan man tycka att allt blir för mycket. till exempel för mycket plugg.. man orkar inte med alla skolböcker. då kan man tänka tillbaka från när man var liten, då inte skolböckerna existera ?! och man kunde springa ut på gården och leka istället.

kom inte och kommentera förens du vet vad jag skriver om.

tack och hej =)

från liten till stor

jag är helt trött nu faktiskt .. orkar inte gå ut! funderar på att åka upp till klocket lite senare, kanske! annars stannar jag hemma idag. men imorgon är det UT som gäller.. bara vädret håller i sig :) just nu lyssnar jag på en riktigt gullig kärlekslåt .. två killar rappar om "en tjej i en dröm" .. tänk att killar kan vara så gulliga endå.

jag har tänk på en sak förresten ..
när man var liten så var allt så mycket enklare..
t.ex om man frågar en liten unge: vad är din favoritfärg? .. det kan dom svara på, på en sekund. men om man frågar en äldre kan man få höra : hm.. det beror på om jag ska ha på mig de, eller ja .. på tapeter gillar jag den färgen och på soffan, den färgen. förstår ni hur jag menar? liksom när man var liten kunde man ha på sig prickiga strumpor med röda byxor och en gul,grön tröja?! nu måste allt matcha för att man ska bli nöjd. kärlek, haha gud.. kärlek, alla var så rädda för "tjej/killbaciller" .. nu är man besatt av kärleken? går något snett, känns det som hela världen rasar samman. och pengar, man var så jävla glad över att få en tia, eller en tia i kronor ( "mer pengar" ) och så sprang man till kiosken för att köpa något, helst tog man saker för 1 kr st så att man fick mycket haha .. nu? man får ingenting för pengarna, INGENTING.. det jag vill komma fram till är bara tänk hur allt förändras ifrån liten till stor. idag när vi satt ute på min gamla gård, så tänkte jag efter.. alltså det är en rätt stor gård. men när jag var liten så var den 10 gånger större.. allt var så stort, allt var så mycket. nu är allt litet. brukar inte ni tänka på detta jag har skrivit?.. jag tänker ofta! saknar tiden då man var liten, då man kunde göra vad som helst, utan problem.. ahh :) livet är hårt, haha.



nej nu ska jag vila.. vi hörs :)
PUSS

SOOMMAR!?

dagen började med en vacker försovning.. vankade upp vid halv 10. fixade mig snabbt, mötte V sen stack till skolan direkt. var bara på svenska lektionen sen gick jag med Verro till spårvagnen. åkte hem. sen ut med mamma direkt. vi satt oss ute på gården med en gammal tant, på 90 år  =) hon är så söt, haha så rolig. satt där en stund med min calippo glass. sen vandrade jag och mamma ner på stan för att hämta ut mitt paket ifrån halens. mötte även Jadwiga, mammas kompis.. vi gick runt lite med henne. hahahahaha hon är överrolig. vi gick in i hemköp, så skulle hon köpa morötter. de fanns typ 2 riktigt stora och resten var små. hon tog upp en stor " DENNA ÄR DIN STORLEK " till min mamma, HAHAH som jag skratta.. helt sjuk polack. sen gick vi i alla fall tillbaka till gården, satt ute en stund till.. nu är jag hemma. testade precis skorna som vi hämtade ut, men dom satt inget bra. så det blir att skicka tillbaka dom. och en sak är jävligt irriterande, jag skickade efter 2 bh:ar utan band. på lappen stod de att dom kommer i mitten av juni. tro jag orkar vänta så länge eller? ... så jävla störigt! och min mobil är fuckad också.. aja, ska inte vara sur förfasiken haahaha, det är fint väder och fåglarna kvittrar haha, så jag ska upp till klocket en stund sen tror jag :)

påväg ner till stan
selma: mamma, du tar med mig på stan, ser du inte hur jag ser ut?
mamma: va?
selma: ja, jag liknar en zigenare.
mamma: ja men de är skönt att se ut så när det är varmt ute.
selma: du sa just att jag liknade en zigenare?!?!
båda: hahahahahahaha
( jag hade på mig grå mjukis, uppdragna till knäna, ett fattigt linne och en bulle i huvet + foppa tofflor hahaha )



-

jag var nyss på världens sämsta humör. men så klart har jag världens bästa Alex som jämt får mig på bra humör, som får mig att skratta och känna glädje =D .. jag har i alla fall kollat på tv med mamma och lite sånt.. annars har jag inte gjort så mycket. vill ändra lite på bloggen (design) men förstår mig inte på något.. haha .. jaja, får kolla igenom dedär lite senare. får se hur de går att sova inatt.. kommer inte vara trött alls.. så hoppas internet funkar, annars vet jag inte vad jag gör. eftersom min fula mobil fuckar sig hela tiden också ..... ooh.. nej, nu ska jag vara glad med Alex :D pusspuss

humörsvängningar

internet bara irriterar mig hela tiden :( .. men nu verkar det funka! får se hur länge det håller i sig.. jag har i alla fall städat, dushat och lite sånt. ätit också för den delen. mitt humör har väl gått fram och tillbaka idag.. till och med mamma har blivit irriterad på mig för att jag har varit på dåligt humör. haha, synd om min mamma ibland! funderar på att tvinga med mig viccy och sola imorgon, men hon är alltid så tråkig " jag orkar inte .. " viccy? imorgon ska du orka! HÖR DU DE?

haha.. om jag inte uppdaterar mer, så vet ni varför.
PUSS

Torsdag

idag vaknade jag vid 13:00 faktiskt haha .. lite sent men min värk i magen behövde det.. eller något (a) sitter här i sängen, och lyssnar på musik.. Mtv i högsta grad! haha. ska väl städa idag, om jag orkar de! har inte varit ute än. så ni i Norrköping, blåser det lika mycket idag som igår? för jag ser i alla fall att solen sticker fram, fram och tillbaka. DAMN .. just nu är det världens gamlaste låt på mtv ( Akon - Belly dancer ) .. haha, riktigt gammal och bra!

nej men jag ska väl sitta här en stund till, sen äta något.. börja städa.
Mwaah

jävla skit

internet krånglar, magen värker som fan.. får damp! men jag har i alla fall risifrutti, kexchoklad och kaffe framför mig =) .. blir riktigt sugen på choklad när jag har mens alltså.. fan vad mycket snack om mens de blev i de senaste inläggen, men jaja. min blogg, jag skriver det jag känner haha.. kollar just nu på Girls of the playboy mansion och innan det kollade jag på Fråga Olle haha, riktigt roligt program. jag har inget mer att skriva, nu vet ni i alla fall vad jag gör.. ska väl ligga här och kolla på tv / vara social på msn. ( om inte inernet vill annat )



pusspuss

27 maj

jag har flyttat hela databordet till sängen, så jag ligger i sängen som en drottning samtidigt som jag skriver =) .. orkar inte sitta eftersom jag har mensvärk, skönare att ligga. kollade på rent hus för en stund sen med mamma, pooh.. så äckligt vissa folk leker! plus dem hade en 7 månader gammal unge hemma också. just nu är jag smått irriterad eftersom att jag har mens + att jag tänker på mina jävla skor som jag skickat efter som vägrar komma! så fucking irriterande!

jag är trött? konstigt som fan? eftersom jag vaknade för några timmar sen? haha jaja .. jag är selma, ingen har sagt att jag är normal.

jag skriver senare om jag är vaken!
just det, kimpan har fixat blogg också.
hejs!

vill spränga min mage

idag vaknade jag vid 8, hoppade in i dushen lite fort och sen tog jag spårvagnen. mötte upp S & R sen vidare till skolan. på engelskan gick jag ut ifrån lektionen för att jag hade så jävla ont i magen, riktig mensvärk.. jag har aldrig haft så ont innan. det kändes som att jag skulle svimma, samtidigt ville jag spy. helt sjukt! var tvungen att stanna på svenskan, men efter en stund åkte jag hem! klarade inte av att vara kvar .. trodde jag skulle svimma påväg hem, i bussen också. helt sjukt! sen när jag kom hem gick jag till sängen direkt efter att jag hängt av mig jackan.. så vaknade jag nu, eller för en halvtimma sen. fortfarande världens värk.. ska ta en tablett nu..vill verkligen spränga magen, öppna den hahaha.. mamma håller på att laga mat nu, hon ska göra något med kebab Mmmhhh. jag åt bara en potatis me lite sås i skolan, för att jag hade så ont.. kunde inte ens äta :S och ( mat är kärlek ) hahaha. konstigt konstigt! så jag ska i alla fall äta strax. logga in på msn och se om Mr A är inne, för jag kan inte svara på sms. han är säkert översur på mig nu hahaha.

jag hör av mig senare :) ( om jag inte gör de så är de pga internet problem )
- förresten, tack ni som säger att min blogg är bra.
fick en kommentar igår av en tjej " bästa bloggen, älskar att läsa "
.. ville bara säga tack :) .. blir riktigt glad faktiskt!

ta hand om er. pusspuss

inlägget ifrån gårdagen

26 maj.

har inte skrivit på hela dagen, har inte haft tid. jag vaknade vid 12, ingen skola för mig pga mensvärk. vid kl. 15:00 tog jag spårvagnen till klocket. mötte Verro och Rose, sen kom även Bäzu dit. vi satt och snackade och så bara. senare gick vi hem till Verro, och satt på hennes baksida. Jag, Bella, Verro, Bäzu och Rose. efter ettag kom Nittan och Kent också.. just de, får inte glömma Erika också, som kom sist haha. vi satt där i några timmar. pratade och skrattade. senare gick alla vi mot centrum, vid 20 tiden. efter en stund hände en personligsak som jag inte behöver nämna här.. säger bara att jag kommer sakna dig! .. nu är jag hemma, åt för några timmar sen.. nej, nu ska jag strax lägga mig. vi hörs imorgon :) MWAAH




natti natti.

nu ska jag lägga mig! internet har krånglat så jag har inte kunnat uppdatera, men de spelar nog ingen roll egentligen. har inte haft något speciellt i tankarna endå.. pratar med min storasyster på msn just nu, men vi pratar heller inte om något speciellt. imorgon börjar jag tidigt.. FAN! måste sova ..

med detta säger jag godnatt &
mina tankar går till dig josefin!


bjuder på en bild också



r.i.p

gud?! varför ska du alltid ta de vackraste människorna på jorden?

gumman jag vet att du behövde henner mer än någon annan ..
jag vet att du har mått dåligt, och kommer må sämre efter denna hemska upplevelse.
men hon vakar över dig, hon finns hos dig dag som natt. varje timme, minut och sekund.
du är så stark hjärtat, så himla stark. det finns inte ord för dig..
du som redan hade det tungt innan detta hände, och endå står du på egna ben idag.
jag önskar jag kunde ta tillbaka henne till dig, göra allting ogjort..
men nu är det som det är, man kan aldrig gå bakåt i tiden.
hon har det bättre nu, utan smärta. hon lever i paradiset och tittar ner på dig gumman!
jag känner henne inte, vet vem hon är.. har träffat henne sisådär 2-3 gånger.
vacker som fan.. riktigt vacker, du är en kopia av din mamma !
hon vill se dig kämpa, se dig glad, hon vill att du ska visa att du kan, för hon vet att du kan..
hon vet att du är en kämpe! stå på dig .. jag vet att det är svårt, eller nej det vet jag inte alls.
men det är bättre att du står på dig än att du sjunker ner .. då mår hon bara sämre ..

josefin, du ska veta att jag finns för dig!
din mamma älskade dig, och älskar dig fortfarande.. i all evighet.

590108 - 090525
vila i frid ängel.

du hade bara mig

jag är den som fucking stod vid din sida hela tiden, vilken tid på dygnet som helst. tro inte jag ska ta all skit ifrån dig sen när du slutar höra av dig. det är ditt fel, inte mitt hör du? DITT FEL. det är du som har förändrats, inte jag. jag står kvar på samma plats som för 2 år sen, var är du? med dina nya vänner och skiter i att höra av sig till mig? det handlar inte om avundsjuka, för det är de minsta jag är.. de handlar om att jag vaktade din rygg 24/7 du hade bara mig att vända dig till om du hade problem, kom inte och säg att jag har fel. du hade bara mig! det är det de handlar om, att du kasta mig .. klart man kan ha flera vänner, de har alla, även jag. men för de slutar man inte höra av sig, slutar träffas förstår du? de kan du fråga vem som helst. jag vet att jag har rätt gumman, jag är inte dum i huvudet.  den du har blivit idag, är inte hon jag är uppväxt med.. en människa som tror hon kan få allt serverat på silverfat? hon som tror hon kan göra som hon vill utan att folk ska höja ögonbrynet.. vem fan är du egentligen? innan var du en ängel, jag skydda dig alltid ifrån alla. hellre lät jag problemen komma till mig,, än att du skulle må dåligt. jag gav dig fucking allt. för de är så vänner brukar vara emot varandra, ajt?! men du, du är ingen vän, o grejjen är den vi är inte bara vänner, vi har samma kött och blod också.. du är katastrof.. " det var ju mycket kärlek du hade. om du var jag, och jag var du skulle jag aldrig göra som du gör nu. är man riktiga vänner så ska de inte spela någon roll vad som händer. till slut håller man ihop endå " maa vad är det för snack? ärligt talat, ska du komma och lära mig? twiii .. OM MAN ÄR RIKTIGA VÄNNER, SKA MAN HÅLLA IHOP  INTE SKILJAS ÅT, INTE LÄMNA EN VÄN FÖR EN ANNAN OCH KOMMA TILLBAKA EFTER EN STUND IGEN, MAN SKA HÅLLA IHOP HELA TIDEN, TRÄFFAS DÅ OCH DÅ OCH KUNNA VARA MED VARANN NÄR SOM HELST, ALLA HAR FLERA VÄNNER. MEN DU VERKAR BARA KUNNA HA EN FUCKING VÄN, DU KAN INTE UMGÅS MED FLERA. FUCKING IDIOT.  leka du ska lära mig.. psst! gumman de är du som inte kan hantera vänskap, inte jag! det är de som är så fucking störigt. du tror du pratar sanning, men varenda lite sak som kommer ut från din käft är bullshit.. allting är bullshit nu för tiden. kom tillbaka när du är den du var för ett år sen, då du var min kusin.
..för den du är idag är bara ett mörkt hål utan mening.

tack för mig, puss :)

hoppas vädret håller i!

sommar hela dagen lång =) .. fan vad skönt väder det är ute, DE ÄR SJUKT! jag drog till skolan vid halv 10 någon gång, tog de lugnt sen vid 1 åkte jag och Sara till ljura för att träffa Madde och Rreze. vi var en stund i deras skola. hahaha som jag och Sara flabba påvägen dit, vi tog en spårvagn som körde oss till andra sidan av ljura.. så vi fick promenera för den fortsatte inte längre haha.. efter ljura sprang vi till spårvagnen .. var med Sara och sådär, sen hem. somnade i min säng direkt .. först och främst var det dödsvarmt, för det andra var jag övertrött. så det var riktigt skönt. nu har jag precis käkat. så har min dag sett ut! haha. nu ska jag gör lite kaffe och logga in på msn en stund och hoppas på att huvudvärken släpper.. som jag har haft i några timmar nu :)

- vill säga tack igen till alla som tipsat om hårfärgen.. kanske ska be min kompis Zorana fixa det åt mig, hon har gjort likadant på sig själv. går någonting snett så hittar ni henne på närmsta sjukhus :) hahahaha min lilla Zoorii HAHA

mensvärk

jag har världens mensvärk .. fyfan! har pluggat lite.. orkar inte mer, får ångest alltså. ska lägga mig i sängen strax och kolla på tv.  pratar lite med Viccy på msn nu, hon har också mensvärk haha.. två mensbarn. nej men ont gör de i alla fall.. ahh .. skola imorgon, jävla skit! :) vi hörs imorgon.

nattinatti
(K)

- tjejer, tack för alla tips ni gav mig om håret också!
riktigt tacksam.

tips på hur jag ska få håret ljusare?

tänkte följa med min mamma till min moster förut, men orkade inte. stannade hemma istället.. rose bad mig komma till klocket - orkar inte! känner mig helt lat, hängig.. även att det är världens finaste väder ute, konstigt. jaja.. har inget att skriva faktiskt. har en sak att säga i alla afll, det är att statestiken stiger uppåt.. det är roligt att se att folk läser min blogg, även att den egentligen bara är till för mig, för att jag ska kunna skriva av mig, skriva lite om allt möjligt, kunna blicka tillbaka osv .. konstigt att mitt liv är så intressant för vissa? haha.. ni är välkomna tillbaka! :D

jag vill fan färga håret.. typ, ljusare men blonda slingor, men vet inte hur jag ska få till de?! har just nu mörkbrunt/svart.
vet inte hur jag ska göra? vill inte bli morottsfärgad hahaha.

tacksam för tips!! =)

mår riktigt dåligt.

fan vad illa jag mår .. har varit helt iskall i kroppen, fast mitt ansikte är riktigt varmt.. har ingen feber, men de känns som de. hoppas det blir bättre! orkar inte bli sjuk asså.. sitter här och läser aftonbladet. och jag läste en sak som var helt sjuk .. " BALKONGEN LOSSNADE, Den 29-åriga mannen avled direkt efter fallet. hans vän fördes svårt skadad till lasarettet i Skellefteå. " .. det är fan inte sant? hur kan en balkong lossna och falla ifrån 3e våningen? helt sjukt! :S .. folk som inte kan bygga men är utbildade till de? haha.. så jävla sinnessjukt. ahhhhh .. blir så irriterad!

aja, här har ni en bild på mig, så ser jag ut just nu: risig och sjuk.



bajs väder

mådde illa förut, men det gick över :) just nu kollar jag på mtv, " my super sweet 16 " .. grymt! haha. jag ska inte göra något alls.. adella och jenni smsade och fråga om jag vill komma upp till klocket, till ekbacken, men jag har ingen lust. plus så är det världens sämsta väder igen, det regnade nyss.. ahh! som ni märkar har inget vettigt att skriva heller för den delen, så vi hörs!

lördag.

jag har sovit super skönt inatt, drömt massor olika drömmar, konstiga drömmar som jag inte kan förklara, kommer knappt ihåg dom. men endå :) haha. jag somnade vid halv 3 inatt. känner att jag är skit glad idag, och vädret är fläshigt, mycket sol. men.. nu blev det skugga :( .. jag har för mig att min mamma sa att det skulle bli överbra väder efter helgen i alla fall, hoppas det! fast jag vet inte om jag kan gå ut nu endå, måste plugga! jaja hoppas jag gör det ocksåå, för jag måste verkligen! nu ska jag upp och käka frukost och sådär. puss puss :)

och du, bästavän? jag hoppas inte det som hände, händer igen!
jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!




Kimpan (v) Sempan

jag sitter här och pratar med Kim på msn. saknar henne som fan! henne och hennes mamma .. även hennes lillasyster, patricia. vi har gjort det mesta tillsammans.. skrattat, gråtit, bråkat, tjafsat. jag minns alla gånger då vi gick till Sonja ( en kvinna som har ett problem ) när vi var yngre, snorungar och typ satt hos henne, pratade med henne. och en gång glömde du din engelska bok hos henne. så dagen efter gick vi till henne innan vi började skolan. jag minns när vi sprang hem till din mamma och grät .. för att något hade hänt, så gick vi inte tillbaka till skolan på hela dagen. och alla gånger vi skrattade på lektionerna när vi var yngre, då vi satt upp lådorna på bordet och skrev "morfar & mormor" hahahaha, såna snorungar vi var! vi har så många minnen tillsammans att det är sjukt, alla gånger vi kollat på skräckfilmer tillsammans, jag låg och var skit skrajj alla gånger, medan du bara skrattade åt mig och tyckte jag var mesig hahaha. jag älskar dig kimpan, riktigt mycket. jag kommer aldrig glömma våra tider och jag hoppas och önskar att det någon gång blir som förr igen =) .. jag älskar dig min älskade vän!

klocket

hej hej :) nu är jag hemma igen! har sovit hos Viccy sen i onsdags. Marigona kom aldrig igår, för Tony var riktigt taskig och hörde inte av sig till henne ( dem skulle få skjuts av en, tillsammans ) .. så jag och Viccy fixade oss sen gick vi ner till parken och väntade på Sara och dem. till slut kom dom, Sara Zorana Rreze och Madde. vi gick vidare till Amanda för att hämta henne, sen mot Jennis överraskningsfest som var i ekbacken. där grillades det, drack osv osv .. jag och Viccy gick hem igen vid 21.00 för det började bli kallt.. när vi kom hem gjorde vi sallad och lite sånt och kollade på disney chanel. efter en stund kom Jonte och Robin dit, så pratade vi med dom en stund. senare kom Madde K också, då gick jag och viccy ut på gården och pratade med henne en stund. kvällen fortsatte framför disney chanel sen så somnade vi :)

idag vaknade vi upp vid 14.00 .. jag vaknade vid halv 1 först, viccy sov fortfarande så jag somnade om, jag med. när vi vaknat till så gick vi ner och gjorde frukost, sen kom Zara in ( lilla Zara, som vi brukar vara barnvakt åt ) så följde dom mig till hållplatsen. nu ska jag dricka kaffe och prata med Alex :D
vi hörs sen!

jag lovade er en video, här har ni!
Zara som är kaxig hahahaha




bilder ifrån klocket.





( viccy fick garv anfall här, för att jag skulle fota med självutlösare men de gick inget bra. hahaha )





 




.. de blev en hel del! haha
.. vi avslutar med denna :



viccy tog en grymt fläshig bild! :D


ADELINA - gästbloggar

Hej alla läsare! Nu är det Adelina som skriver, som vissa redan vet så är min blogg (http://www.adelinaadelina.blogg.se/) borttagen av någon/några, trist eller hur? Men dom på blogg.se har mejlat mig och dom ska återställa både min och min syrras blogg som också är borttagen. HÅLL UT! Jag har fått sååå många SMS där människor skrivit att dom saknar min blogg men den kommer tillbaka, så jag vill ha mina 200-400 läsare tillbaka när jag börjat blogga igen! Puss på er. / Adelina


Gona kommer idag.

dåligt upptadering? .. yes! har inte haft tid att skriva. igår hämtade Viccys pappa mig i en raggarbil hahaha, sen åkte vi till klocket hem till Viccy. efter en stund gick vi ut med ungarna, dem lekte i parken :) träffade även Sara och Amanda så vi snackade en stund med dom också. sen på kvällen var jag och Viccy hemma hos henne bara, kollade på tv och sådär. vi somnade vid 00-1 inatt. jag vaknade upp vid 4-5 av att någon ringde dolt, men jag var för trött så jag sket i att svara. sen imorse vaknade vi vid 11 av att ungarna va här igen ( dem var så hödljuda ) så vi gick upp. nu hoppade Viccy precis in i dushen så jag passar på att skriva lite haha. vi ska strax fixa oss, sen ska jag ringa Marigona som ska komma hit ifrån göteborg idag :) hon stannar tills imorgon. senare ska vi väl ut, kan inte berätta mer ;) vi hörs ikväll eller imorgon, och då har jag en video att bjuda på haha.

PUSS =)

sover hos viccy inatt!

det är sjukt hur trött jag är. kom precis hem efter en och en halv timme hos tandläkaren med Sara. hon ville inte gå själv, så jag följde med henne, snäll som jag är haha. ska strax hoppa in i dushen, äta ( när mamma kommit hem ) sen ska jag vidare till klocket för att sova hos viccy. skoldagen var rätt skön faktiskt, lite tjafs?! men det ordnade sig till slut. nu är vi lediga i fyra dagar .. så skönt! oohh.. mina ögon stängs.. hungrig är jag också, när kommer min kära mamma hem?!?!

imorgon är det en sak som händer, kan inte ta upp de här haha ;) - hoppas bara på fint väder!
+ att Marigona kanske kommer hit imorgon, hoppas det!
vi hörs imorgon, eller ikväll. ha en bra dag.
PUSS

helt död.

slapp skoldag .. jag gjorde faktiskt inget speciellt i skolan idag, inte bra. följde istället med sara till tandläkaren, där även viccy var haha, hon var helt borta för att hon hade fått något lugnande. haha, jag älskar dig, min bästa vän! och så tyckte jag så synd om sara, hon har fått en infektion i hela underkäken, alla tänder. fast vi vet ingen aning hur eller varför, så imorgon ska hon tillbaka till tandläkaren så ska dem fixa de på något sätt?! .. efter skolan tog jag bussen hem med sara, hon åkte vidare till stan och jag hem. pratade med Shpet i telefon en stund sen somnade jag till, dum som jag är. jag skulle ju möta hannah och maria i stan haha. jag hade 12 meddelanden, men som tur var vaknade jag av att hannah ringde. så jag skyndade mig ner på stan, där dom väntade på mig. fick med mig en högmidjad svart kjol, en blommig top, näs piercing och hårspännen hem =) .. solade också! nu har jag precis ätit, är helt död. men måste sätta igång att plugga .. ooohh ..

sara               &                                 viccy






puss


skola

somnade vid 03 inatt, fast jag känner mig rätt pigg ändå. har precis käkat frukost och ska bara fixa mig lite snabbt, sen måset jag springa och ta bussen så jag kommer iväg. vi hörs efter skolan!

någon har tagit bort en kompis blogg "adelinaadelina.blogg.se"
och hennes lillasysters. undra vem de kan vara ..
tycker ändå synd om dom!

Mwaahh

godnatt

nu går jag och lägger mig! skola som gäller imorgon och stan efter de!
vi hörs imorgon.
nattinatti
PUSS

bjuder på en riktigt gammal bild =)


tankar om mitt liv i framtiden.

När jag har gått ut skolan, vill jag plugga vidare till socionom och därefter arbeta med ungdomar som har problem. Jag vill bo i en vit villa. Huset jag kommer bo i, har ett svart staket runt hela våran trädgård, som är gjort av metall. När man öppnar grinden för att komma in till trädgården, möts man först av härliga färgglada blommor på båda sidorna av grinden. Tittar man åt vänster finns det en stor inbyggd pool, som vi precis har byggt. Men vi fortsätter rakt fram, vi möts av mitt hus. Min stora vita villa. Där jag, min man och våra 3 barn bor i. två söner och en dotter. Vi närmar oss min villa, man måste gå 4 trappor upp för att komma till min altan / ytterdörren. På altanen har vi ett bord, 5 stolar. Vi brukar tända massor av ljus där på kvällarna och jag har hängt upp blommor i taket, på altanen.. det blir så mysigt med ljus och blommor! Barnen är på dagis på vardagarna, eftersom både jag och min man jobbar. Inredningen i mitt hem är modernt, allt är nytt och passar in. Det är två våningar. på översta våningen har barnen sina rum.. Min dotter har ett rosa rum, ett prinsess rum. Min ena son har rött och blått, som spiderman. Min andra son har gult och svart, som batman.. När dem blir äldre får dem själva göra vad dom vill.. Förstår ju att dom inte vill ha så ända tills som flyttar hemifrån?! på undervåningen har jag och min man, vårat rum plus kök, badrum, vardagsrum osv osv .. det finns ett till badrum på övervåningen också.

Varje dag vaknar jag med ett leende på läpparna, allt är så härligt..

drömmar .. tankar ..
verklighet?

plugg

tänk att jag också kan vara duktig! jag har precis pluggat lite.. sen tog jag en paus och käkade hahaha .. så snart ska jag börja plugga lite igen.. om en stund, när maten har smält. känner mig trött nu .. ska kolla lite på tv först!

plugg i sängen, alltid skönt!



dolma - tomat - gurka (älskar) - svartpeppar ( ett måste ) .. Mhhhhhhhh..



vi hörs sen! då ska jag ta upp om MIN framtid .. eller, hur jag drömmer om min framtid.
hur jag vill att min framtid ska se ut.

-

jag vaknade för några timmar sen, somnade runt 4 inatt.. idag ska jag plugga lite och sen imorgon är det skola som gäller! jag har precis ätit lite frukost .. haha ja, FRUKOST!

har inget att skriva just nu faktiskt, vi får höras senare .. pusspuss

huvudvärk

jag har inte gjort ett skit de senaste timmarna! inte pluggat heller för den delen .. jag har ätit, suttit vid datorn, kollat på tv, vilat .. ja, jag la mig och vila i hopp om att min huvudvärk skulle gå över, men jag somnade istället och vaknade upp med en värre huvudvärk .. så jävla typiskt. kanske har ont för att jag inte druckit tillräckligt med kaffe? .. för vatten har jag fått i mig! och huvudvärkstabletterna är slut ;/ så jag får lida .. ska göra kaffe och se om det blir bättre. jag ska sitta här en stund till, sen blir det sängen antar jag.

Puss

SOLEN ÄR TILLBAKA!

woohooo :D .. ska det bli varmt igen? - hoppas det! jag vaknade vid kl. 12:00, låg kvar i sängen och smsade lite. efter ett tag gick jag upp och åt frukost. fixade iordning mig lite fort och mötte min kusin, sen vidare ner till stan för att sola lite snabbt =) .. efter solningen gick vi hem till mig, satt oss på balkgonen och drack kaffe. fan vad det stekte idag asså! hoppas verkligen de blir varmt igen =) .. sommaren är ju snart här hallå? då ska det vara varmt! nu ska jag strax hoppa in i dushen, luktar solarium haha. sen ska jag plugga lite, bara vara hemma alltså :)

ser ni det som sticker ut ifrån en balkong?
haha.. det var en gubbe, nu är du med på min blogg, varsågod
sommar!



natti natti

här sitter jag och lyssnar på lite musik.. ska strax lägga mig för att jag ska upp vid 12-1 imorgon och sola med min kusin och maria hähä =) .. börjar faktiskt bli trött! ska läsa lite ifrån vecko revyn jag fick hem, läste inte noga.. och efter det somnar jag nog som en stock haha. vi hörs väl imorgon då.
sov gott :)

Norge 2009

Norge vann.. OOOH .. Turkiet var så nära ett tag.. jag vart lite irriterad, mamma med för att vart kommer folkets röster? förstod inte riktigt de där med röstningen. Norge var rätt bra, men inte så jävla bra för att få nästan alla 12or. men men, så var det med de .. en sak till, många tjejer tycker vinnaren är helt snygg? vad är de snygga med han? haha, lite gullig kanske. men nej, inget annat. jaja, Turkiet gjorde ett bra jobb, synd att Sverige kom så lågt också .. bättre lycka nästa gång ;)

redo framför tv:n om en timme =)

kanske borde bjuda på lite bilder? eftersom om en timma är jag fastklistrad framför melodifestivalen! :D och inte uppdaterar förns det är slut, och turkiet har vunnit ;D hahaha.





vi hörs ikväll, MWAAH!

kul att sminka sig?

pratade med Rose för en stund sen, hon ville att jag skulle komma till klocket och umgås med henne. men har fan ingen lust, orkar inte göra iordning mig .. använder knappt smink längre, bara ibland när jag har lust att fixa mig.. vet inte vad som har hänt? förut fixade jag mig varje dag, direkt när jag vaknade. nu kan jag gå runt utan smink överallt, och endå känna mig bra.. men endå så tycker jag fan det är tråkigt att gå runt så? jag menar att ( man känner sig fräshare med smink, men man kan endå känna sig bekväm utan ) det är ju roligare om man har fixat sig .. jag kan skita i att sminka mig på flera veckor, men sen en dag då jag har tråkigt kan jag stå framför spegeln och sminka mig i timmar - bara för skojsskull? haha, jag är lite konstig! jaja det spelar ingen roll egentligen.. för nu till sommaren ska man väl ändå inte sminka sig så pass mycket =)

men jag vill ha tips på bra ögonskuggor, typ såna som sitter kvar hela dagen, lite mer glittriga, fläshiga =)
någon som vet.. ?


s o m m a r 2 0 0 9

jag har faktiskt umgåtts med mamma nu på kvällen, vi käkade för någon timma sen - mådde skit illa, kunde knappt äta .. så var det imorse också, fick knappt i mig mackorna.. känns fortfarande som att jag ska spy ? konstigt .. jag och mamma kollade på tv, vet inte vad det var för program med det gick på kanal 1 och var i alla fall roligt ! =D

just nu sitter jag och tänker på sommaren, på förra sommaren och på hur sommaren 2009 kommer att se ut. förra sommaren hade jag i alla fall skit roligt! även att det inte var "sommar" hela tiden, pga regn. jag saknar sommaren, förra sommaren, saknar den så jävla mycket. sommaren 2006 också,
" selma viccy gabbe " & "ljuva sommartider " det var våra tider .. men nu är i alla fall sommaren påväg igen, hoppas den blir rolig och att jag & mina vänner skapar minnen förlivet, tillsammans. har någon konstig känsla att de här året inte kommer bli så bra, men får hoppas på det bästa.. kanske bara får för mig de? ääh .. sommaren ska bli bra!


Ny design

JAG HAR NY DESIGN! woohoo, skit fin ju .. tack Emma :D
pratade precis med Shpetim i telefonen, han hade damp idag .. glad var han iaf =) hahaha.
jag gör inget speciellt nu , tar emot låtar ifrån Patriot - albanska/turkiska.
ikväll ska jag inte göra något speciellt, vara hemma bara!
alla ska väl ut och festa som vanligt när det är fredag? - drick inte för mycket ;) INTE BRA!

om ni inte ser förändringen på bloggen, tryck F5

Fredag

försov mig till klockan 11, så det var ingen ide att gå till skolan då.. idag? vad händer idag? det är ju fredag haha, säkert många som ska festa! faktiskt så vet jag inte vad jag ska hitta på .. har lust att gå och sola snart, får se! men senare har jag inte en aning :) kanske ut med tjejerna en stund? ..  det är sånt som märks! :) igår somnade jag inte sent alls, men var endå helt död när jag vaknade? konstigt de där haha. nej jag hör av mig senare för jag har inget i tankarna.

PussPuss.

Vecko Revyn, gratis

dagen började som sagt med att jag vaknade kl 06.00, satt vid datorn lite, läste lite bloggar. sen fixade jag mig lite fort och tog spårvagnen mot klocket för att möta sara ( missade bussen ) där efter upp till skolan. mycket skön skoldag faktiskt :) .. fick till och med bullar och saft hahaha, snäll lärare jag har! provet gick väl bra, bättre än förra i alla fall ( det var omprov denna gången ) .. efter skolan gick jag, Rreze & Sara till centrum och bara satt och pratade om allt möjligt. måste bara säga att Rreze är en galen alban, hon flabbade åt allting och var riktigt störd idag.. efter en stund gick vi till Rose där Madde och Vio också var, tog en djoro och pratade lite, sen skulle Sara hem och äta så jag och Rreze gick mot centrum igen och där var Nittan och de andra. vi var inte där så länge, max en kvart sen tog jag spårvagnen hem. de andra åkte vidare till stan :) åt för en stund sen också! .. gissa vad jag hade fått när jag kom innanför dörren? Vecko revyn, den Kenza var med i. man kunde ju skicka efter den gratis ifrån hennes blogg, hoho :) så den ska jag läsa nu, tillsammans med mitt kaffe och min muffins hahaha.



mitephs .. so damn special ..

ingen förstår mig

jag brukar känna att ingen förstår mig ibland. t.ex när man mår dåligt, folk försöker förstå en men man ser på personen att han/hon inte gör det i själva värket.. de finns folk som säger " jag finns här och jag bryr mig, jag förstår dig " fast egentligen fattar dem verkligen ingenting .. det är tur att min mamma förstår mig, ser mig rakt igenom, hon ser exakt när jag mår bra och när jag mår dåligt, om något extra roligt har hänt osv osv .. tack mamma :) i love u.

nu ska jag börja fixa mig!
prov när jag börjar.
HÄJDÅ!

VEM ÄR VAKEN?

... Selma är vaken tralalalala :D jag vaknade prick 06.00.. så jävla skönt! äntligen vänt tillbaka dygnet. somnade innan 20 igår, kan ju säga att jag somnade direkt när jag la ner huvudet på kudden.. riktigt skönt =) mamma vet inte att jag är vaken ännu, så jag ska upp snart och se vad hon håller på med där ute i köket ;) mamma: " ääär du vaaakeen seeelmaa? :):):) " kommer hon säkert säga. haha, börjar kl 8.10, vi hörs när jag kommer hem.

PUSS

trött

jag somnade kl halv 6 imorse och vaknade kl 9 för att skynda mig till skolan, drack lite te, fixade mig lite fort och sprang till bussen. skön dag i skolan faktiskt. efter att jag slutat gick jag och sara ner mot parken, hon kallade dit några så vi pratade med dom en stund ( och med bebis i telefon haha) efter det mötte vi rose i centrum, sen så började det regna och jag var helt trött och hungrig. sara gick hem, jag och rose mötte vio sen vidare hem till rose :) lämnade lite saker och efter det tog jag och rose spårvagnen hem till mig. det första vi gjorde när vi kom hem till mig var att äta! vi var riktigt hungriga haha. nu har rose gått och jag loggade precis in på msn :) ska snart lägga mig och sova .. är så jävla trött att det inte är sant! vi hörs imorgon

pusspuss

uppdatering

TURKIET ÄR VIDARE :D:D:D YEEEES!!
SÅ GLAD JAG ÄÄÄÄR .. PÅ LÖÖÖRDAG .. DÅ JÄVLAR! =D

Can you feel the rhythm in my heart
The beats going "
Düm Tek Tek"
Always out it like there no minute
Feels like there’s no way back



.. så nu är båda mina hemländer med, TURKIET & SVERIGE! det är riktigt roligt och jag är överglad :D

rösta på Hadise - düm tek tek. TURKEY

hahahahaha, du är bäst pappa!

pappa : selma, såg du Hadise när hon sjöng ?
jag : ja! hon var duktig!
pappa : tycker du? .. skicka ett sms till hon så hon vinner?
jag : jag har inga pengar på luren?
pappa : men du skickar ifrån min.
jag : okej, vi kollar hur man gör sen när dom säger vilket nr och så :)

hahaha, min pappa älskar sitt land mer än någon annan, han gör verkligen allt för sitt land!
SÅDÄR nu har jag smsat ;) text: 09 nr: 72211, kom igen nu rösta! TURKEY <3
seni seviyorum, baba.

Eurovision song contest 2009

seg uppdatering? har inte orkat! vaknade runt 2-halv 3 idag.. så jävla sent, har vänt på dygnet .. har bestämt att vara uppe hela natten och gå till skolan imorgon, får se hur det blir med de.. men ska försöka! jag har inet gjort någonting alls idag, bara varit hemma. hade tänkt att åka upp till klocket en stund men fick inte tag i sara eller rose, så jag sket i de (min mobil dampar loss) .. skönt att vara hemma också =) just nu kollar jag på Eurovision song contest 2009, hoppas hoppas hoppas Turkiet går vidare! snälla?! =) .. ärligt talat tyckte jag inte det var några bra låtar idag, förutom Turkiet ( fast Hadise var inte lika bra idag, som hon brukar ) och något annat land? minns inte vad det var för land men låten hette " the balkan girls " tror jag? något sånt .. den var bra :) ..

jaja, ska inte göra något speciellt nu.
hade bäst alla! =D

nu sjunger Portugal,
.. hejdå :)

skula imorgon.

hej hej :) jag har suttit och pratat med hjärtat på msn en stund, som precis drog :) jag är så glad. annars har jag väl inte gjort något speciellt? dushat, ätit, tv,  jaa .. ni vet? slappat bara. imorgon är det dags för skola kl. 8.00.. uush! nej jag ska strax göra kaffe och kolla på tv. ska även försöka fixa min mobil som kan hoppa åt skogen.. .. först hade jag ingen täckning, sändning eller vad det heter. sen stängs den av 24/7 - BRAA! jävligt bra ..  aja :) hörs sen!

Mwaaaaaah



det ser ut som jag inte har någon form på läpparna? aja whatever =D

Ken Ring

jag har alltid tyckt om Ken Ring, han kommer dö som en legend i mina ögon! tro det eller ej, men jag har gillat honom sen jag var liten haha. han gör sina låtar med kärlek, med känsla. han får en att gråta, skratta, rysa - genom att lyssna på låtar han har gjort! killen är bäst!

vet inte om ni har hört denna och sett videon? GÖR DE VILKET SOM! värt att se - man blir glad =D



.. har lust att åka till klocket en stund, men vet inte.. vad händer där ?! inget speciellt som vanligt säkert.. ääh, skippar klocket och gör lite tee till mig istället =)

SH.M - i love you

trött

är riktigt trött nu ! har legat i sängen i någon timma och kollat på tv. nu kollar jag på Wipeout på kanal 5, hahaha man kan ju bara skratta! jag dammsög hela lägenheten förut och efter det åt jag. sak strax lägga mig i sängen igen, bläddra runt mellan kanalerna lite sen somnar jag nog .. börjar få lite panik nu, en månad kvar i skolan? jag har massor att göra .. ooh .. och sen vet jag heller inte vad jag ska ha på mig åp avslutningen, får panik!


Grattis My <3

dåligt uppdatering? jag vet. jag har inte varit hemma, inte tillgång till dator eftersom att jag åkte till klocket igår, gick hem till sara, så fixade hon sig. sen så mötte jag viccy och så gick vi till jenni där alla tjejer var, förutom My. vi gjorde en överraskningsfest åt henne eftersom hon fyller år idag, snacka om att hon blev glad :) riktigt lyckad fest! Jenni "skulle bjuda ut My på middag" trodde hon, så hon gick och mötte My i centrum och så lekte hon att hon hade glömt sitt busskort hemma. och när jenni öppnar dörren springer hon in, my kommer efter och då sjunger vi alla : JA MÅ HON LEVA... och hon vart så jävla glad. hon fick tillochmed tårar haha, riktigt söt. efter en stund grillade vi, käkade och sådär :) sen kom tårtan och då höll rose för hennes ögon, så sjöng vi för henne igen, så blåste hon ut ljusen. efter det blev det party! gick därifrån tidigare, skulle ju sova hos viccy och hon var hundvakt åt en liten valp på 6 veckor.

jag hoppas i alla fall att du blev glad, My <3

(klicka för stor bild)


fler bilder kommer senare när jag fått dom!



idag vaknade vi upp hos viccys pappa för att det blev lite problem igår med viccys storebror, han var lite arg så vi sov hos viccys pappa istället, jag, viccy, gina och hunden. så vid halv 12 gick vi in till viccys mamma, tog det lugnt gjorde lite mat och så :) sen vid kl. 14-15 tog jag spårvagnen hem. hannah kom hit, vi gick ner till stan och solade.

bebis hunden
 

nu sitter jag här hemma igen, ska strax börja städa :) vi hörs sen ..

ingen solning idag..

är lite irriterad .. min kusin sa att vi skulle sola vid kl. 12, men nu ska hennes kompis med också och då skulle vi ha väntat till kl. 1, det blir för stressigt för mig - med tanke på vad jag ska göra idag (hemligt) som sagt. så jag skiter i att följa med dom. det får bli som det blir, lite störigt bara.

nu:
äta frukost
städa mitt rum
fixa mig
åka!

pusspuss

bedtime

nu ska jag hoppa ner i sängen och sova :) klockan är strax 04.00 .. ögonen stängs! och jag som ska upp halv tolv, möta hannah och sen ner på stan och sola .. vaaad joooobbigt!

måste bara säga, förut på msn när jag pratade med Gona berättade hon att hennes syster hade lagat mat och sen efter de satt hon sig vid datorn. mitt i allt ser Gona hur det brinner i köket, hon visste inte vad hon skulle göra så hon lyckades få tag i stekpannan och kastade ut den ifrån balkongen. HAHAHAH .. ja, ni läste rätt .. BALKONGEN! hahahahaha .. galen alban

hahahahaha helt sjukt!

nej nu blev det för mycket skratt hahaha.
natti natti

hårfärg.

jag har precis dushat! sitter och pratar med Gona på msn.

Vi pratar om hårfärg. så bara för det vill jag färga håret nu, typ lite ljusare brunt med blonda & guldiga slingor? tror att det hade blivit riktigt fint, men frågan är om just JAG skulle passa i de? hade ungefär guldbrunt när jag var yngre, då var det rätt fint. men vet inte om jag skulle passa i de nu.. ?! .. aja får se hur jag gör med de.. har ju svart nu ( egentligen mörkbrunt ) men det börjar växa ut nu! värsta utväxten så jag ska vänta lite tills solen bleker mitt hår, så ska jag nog färga ljusbrunt och de där. vill inte bleka, då blir det oranget hahaha.

.. Jag förstår inte vissa människor som går runt med typ, verkligen ROSA hårfärg över hela skallen eller typ, grön, lila - som verkligen lyser! .. ush, men det är ju en smaksak :) vissa tycker det är tvär snygg, andra inte.

jaja, vi hörs antagligen senare för jag kommer absolut inte kunna sova inatt eftersom att jag har sovit under dagen!
MWAAH

överraskning imorgon ..

jag har inte gjort någonting idag, aboslut INGENTING och det är fredag, har varit hemma sen jag vaknade. hannah kom ju hit en stund, sen vid 20-21 gick hon hem. jag sitter här och bara tar det lugnt, har precis ätit. pratar med gonza på msn nu. imorgon ska jag vakna tidigt, ska iväg och sola, sen måste jag fixa mig för det är en sak som händer imorgon med tjajjorna ;) kan inte säga vad - ifall en speciell person läser min blogg .. då fuckar sig allt .. men ni får veta de antingen imorgonkväll eller överimorgon :) - sover hos viccy imorrn också! nej nu ska jag fortsätta vara social på msn hähä..
PUSS

fredag.

jag gick faktiskt till skolan idag, vakande vid halv 10, lite sent - men bättre sent än aldrig ;) jag sprang runt och letade efter min svenskalärare överallt, hittade hon inte. sen till slut sa en lärare att hon inte varit där på hela veckan? så jag la uppgifterna på hennes bord. sen kom viccy till skolan, så gick vi hem till henne och var där en stund sen vid 2 tog vi spårvagnen hem, eller hon skulle till sin pappas jobb och jag hem. jag vaknade precis nyss haha . har slängt i mig en hamburgare för jag var så jävla hungrig - 16 sms och 2 missade samtal ( nr jag inte har sparat på mobilen ) undra vem det kan vara =) ? .. nu kommer hanna, måste springa och öppna =D
hade bäst så hörs vi sen!

20 & 2 år äldre än vissa andra!

idag fyller min syster pojkvän 20 år, och Adrian fyller två år ( Angelie, min storasysters kompis sen barnsben, hennes son ) så grattis till er två :) hoppas ni får en bra dag! <33 min syster är knas, hon hade köpt ett sånd silvrigt kedjhalsband till hennes kille, och hon gav den till han igår - kunde hon inte ha väntat tills idag, då han fyller år på riktigt?! haha jaja, ingen har sagt att min syster är normal - knas och bäst är vad hon är! =D

för övrigt så har jag och viccy bestämt att vi ska vara uppe tills skolan börjar .. få se hur länge de håller, för klockan är inte ens halv två ännu! haha men men, vi får väl se :)

pusspuss

bilder!

vädret går ifrån varmt till kallt hela tiden :S .. här sitter jag och dricker kaffe, har haft massor olika diskussioner med gonza på msn. bl.a kärlek, pratat om när man var liten osv osv.. rätt kul endå. vi har så olika åsikter, jag och han haha.

jag har inte så mycket att säga, men jag tänkte lägga in lite bilder jag tog igår, som jag lovade!





så avslutar vi med en bild på mina hello kitty fötter =D


GODMORGON TORSDAG

redan torsdag? tiden går fort :) .. jag vaknade vid 14.00 idag också, så jag kommer nog inte kunna sova inatt. men till skolan måste jag imorgon i alla fall.. måste lämna in uppgifter i svenskan som ska vara inlämnade då. .... tråååkigt ! aja, ska strax göra frukost. senare kommer lite foton som jag tog inatt för jag hade så jävla tråkigt! haha aja, vi hörs väl sen då .. puss

plugg = färdigt!

nu har jag både pluggat och hunnit kolla på rent hus & efterlyst. duktig jag är! :D vet inte om jag går till skolan imorgon, fortfarande lite hängig, har bara varit hemma idag.. hela dagen. men men, sånt som märks :) på fredag ska i alla fall allt vara inlämnat!

nu ska jag inte göra något alls. är så jäkla sugen gå att äta något gott, typ glass eller något. men den vi har hemma är överäcklig ..  aja :) har mina chokladkex i alla fall haha. förresten? de stora bloggarna har inte varit så duktiga idag, inget inlägg alls på kissie och dessie i alla fall? ääh.. Kenza är endå bäst, och hon har såklart bloggat!

KANSKE hör av mig senare, för nu ska jag och mamma kolla på en debatt om ruusengååård!

mwaah ♥


Tonårsliv

jag har precis kollat på 2 delar av tonårsliv som jag missat (www.svt.se)
vi får följa tre tjejer.



Joanna har under flera år tampats med sitt förhållande till mat och sin kroppsuppfattning. Nu kämpar hon för att bli frisk från sina ätstörningar. Hon går sista året i gymnasiet och bor tillsammans med sin mamma och tvillingsyster.

Monica blev gravid när hon var 16 år. Hon är en stolt tonårsmamma som snart ska tillbaka till skolan efter sin mammaledighet. Monica säger själv att Felice blev vändpunkten för henne. Innan Felice föddes levde hon ett destruktivt liv men när hon blev mamma förändrades hennes tillvaro totalt.

Cecilia tycker att skolarbetet är tungt men hon kämpar för att få godkända betyg till studenten. Hon bor tillsammans med sin mamma och hennes kille och hon tränar cheerleading fyra gånger i veckan.. Hon kämpar för att få upp kontakten med sin pappa.

kaffe och kex.

hej .. jag var irriterad över lite saker igår, så skulle jag skriva ett inlägg men tror ni det gick? nej! det gick inte att puplicera de. vart så jävla irriterad. men men, nu är de en ny dag.. somnade rätt sent inatt, så jag vaknade för tio minuter sen hahaha.. så kan det gå. igår beställde jag ett par svarta pumps, tänkte ta rosa. men ska nog ha något svart på avslutningen (tex. svart kjol ) så det gick bli svarta, det är säkrast så. och så 2 st bhar en svart och en vit, som är utan band? vet inte vad det heter. men utan band är dom i alla fall ;D finare om man skulle ha tubtop på sig :)

nu ska jag dricka kaffe haha, jag älskar kaffe! har gjort de sen jag var ungefär 3-4 år gammal. .. träffade min mammas kompis förra veckan ( hade inte träffat henne på år och dar ) - hon är polack och hennes svenska är lite fucked, så jag skratta lite.. ehm ? det var inte de jag skulle säga egentligen. fick de i tankarna bara, hahaha.. aja, hon sa i alla fall att varje gång vi kom hem till henne så drack jag kaffe och åt kex. hahaha (a) .. rätt gulligt endå. men kaffe och doppa kex i de, är nog de godaste som finns! för jag gör det än idag =)

det spökade!

hej igen, kan börja med att säga att det blev ingen skola idag, trotsallt. jag och viccy somnade vid halv 2 inatt, sen senare på natten kom viccys mamma in i rummet och sa att det dunkade massor i hennes sovrum ( det spökade i huset dom bodde i innan dom flytta till dehär huset ) så hon tyckte det kändes lite obehagligt, då sa viccy att hon kunde lägga sig med oss. viccy har dubbelsäng om ni undrar hur vi skulle få plats haha. men hon sa att hon skulle lägga sig på soffan i vardagsrummet i stället. jag och viccy somnade om, och efter en stund kom hon uppspringade till viccys rum igen helt rädd. hon sa att det lät som om någon tog en sked mot ett glas, så det låter ni vet? så hon la sig med oss och vi var livrädda. ni kanske tror att vi är helt dumma i huvet, men jag hörde faktiskt också att det var något som dunkade inne i hennes sovrum.. tror ni på spöken? .. JAG GÖR!

imorse ringde alarmet på luren kl. 07.00 men jag hade världens mensvärk. KONSTIGT? min mens är slut. så jag smsade mamma och sa att jag skiter i skolan idag. så jag somnade om, så vaknade vi upp vid halv 2 igen. gick ner och åt frukost, sen vid halv 4 tog jag spårvagnen hem, hämtade mitt solkort och mötte hannah och maria så gick vi ner till stan och solade. när vi solat klart och gick ut så spöregnade det, så vi vart helt blöta.. men nu är jag i alla fall hemma, sitter jag här och gör ingenting. eller jo, dricker saft haha. ska nog inte göra något speciellt idag. känner mig lite hängig.

Ballar av stål

hej hej :) vi tog spårvagnen till klocket vid 6 tiden ungefär?! gick till willys och köpte nötter sen vidare till parken, där folket var. Roro var här, helt kul att träffa den pajjasen =) sen vid kl. 8 promenerade jag och viccy hem till henne, flippade och snacka bara. kl. 21.55 började Ballar av stål, så det kollade vi på :) hahahahaha över roligt! och människorna är så galna. en favorit är ju Bitterfittan hahaha, helt skön brud. brittan vann såklart idag ;) och nu är programet slut. viccy hoppade precis in i dushen så jag la mig i sängen med hennes dator. inget bättre för mig, hahaha.

imorgon är det skola, hoppas viccy vaknar också! hon är så seg på morgonen.. men om hon inte gör de, så kastar jag vatten på henne :) det har jag redan sagt, så hon vet vad som gäller! hahahaha. älskar dig min bästaste bästa vän. .. inte nog med de, när vi satt i vardagsrummet och pratade så ville hon att jag skulle flippa, och att hon skulle spela in. . hon tvinga mig vara rolig framför kameran, den jäveln! men nu är videon borta igen ;) bäst för hon!

nej, har vl inget att skrive egentligen. känns som om jag bara sitter här och babblar på. vi hörs imorgon, när jag kommer hem.. EFTER SKOLAN ;) pusspuss

selma <3 viccy

HÄÄJSAN :D här sitter jag med viccy, min käraste bästaste vän. efter skolan gick jag hem till henne, var där en stund. efter några timmar tog vi spårvagnen ner till stan och promenerade till tandläkaren. lagade ett hål =D hähä, så nu är jag klar i munnen, den är frisk hahaaha. hoppas jag får komma tillbaka nästa år igen. jag är fortfarande bedövad i käften och jag har varit det i snart 2 timmar nu, ska det vara så? har bara haft hål en gång innan när jag var mindre, så visste inte hur bedövning kändes i munnen förns nu. haha jaja, de går väl över snart. vi käkade för inte så länge sen, och ska strax upp till klocket. sover hos viccy inatt, som jag skrivit innan =D vi hörs ikväll eller imorgon
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



love u

pedofiler - FÖRSVINN!

nydushad och fräsh ;) time for school tomorrow - tråkigt! men vad ska man göra :) bara en månad kvar, sen sommarlov! ska läsa på till ett prov nu innan jag lägger mig, och läsa lite ur en annan bok jag inte har läst ur så speciellt mycket, Hinse häxan heter den och den handlar om en kvinna som har haft det tufft i livet (droger osv) hon förlorar även vårdnaden om sina barn men kämpar sig igenom omständigheterna. den är faktiskt rätt bra, även att jag inte läst så mycket =) ..
förresten, de här med solning .. nu på kvällen ser jag att jag har fått färg tydligare, innan såg man ju också, såklart. men framåt kvällen ser jag det mer?! konstigt? någon mer som får brännan framåt kvällen när de solat under dagen? hahaha.

och så måste jag bara säga, utrota pedofiler & våldtäcksmän!

(www.nt.se)

Norrköping


Det var på fredagen som flickan blev angripen av mannen. 

Den femåriga flickan blev ivägburen av en okänd man när hon lekte ute i en park på Plåtslagaregatan i Hageby. Han drog in henne i ett buskage och lade ned henne på marken.
- Flickan har dessutom läkarundersökts efter händelsen. Flickan var tillsammans med sin mamma ute i området på fredagen, men de var inte inom synhåll för varandra när mannen slog till mitt på ljusa dagen. Vad han hade för avsikt kan vi inte veta i nuläget, för lyckligtvis kom det fram en kvinna som sade till mannen att lägga av. Då försvann han från platsen. Enligt uppgifter ska mannen ha haft en blå bil stående i närheten av buskaget


.. helt sjukt hur man kan göra så emot en liten flicka? och inget hände, men tänk OM?! .. tänk om kvinnan inte hade kommit och sagt åt mannen att lägga av? .. förstår inte hur folk kan göra något sånt. och detta hände i hageby, ca 100 meter ifrån min storasyster.. jag ska nog aldrig gå ensam i hageby :) - eller någon annanstans heller för den delen. ... IDIOT!

kanske skriver ett nattinlägg ;D puss!

tandläkaren imorgon ....

ooh.. jag ska laga ett hål imorgon. fast det är bara ett litet hål. viccy, min bästavän ska följa med mig :) sen så sover jag där tills på tisdag. .. just nu gör jag inget speciellt, äter vindruvor - jävligt gott! hahaha annars sitter jag även och kollar på lite bilder på Vin Diesel och fan vad snygg den killen är!



sexbomb sexbomb, you're my sexbomb! :D

sämre väder?

shuu breee hahaha. sol även idag =) .. jag och hannah kom upp ur sängen vid 12, käkade frukost sen vidare ner till stan för att sola. förresten, igår var de turkfest och baba sa åt oss att följa med, men vi skulle ju till tivolit så vi sket i de. men sen orkade vi ändå inte åka upp till karusellerna. då kunde vi lika gärna följt med :( .. han sa att de var överkul .. jävla bajs! aja, de kommer fler gånger. just nu är jag faktiskt trött, hannah ligger i sängen och fotar sig själv?! hahaha, hel sjuk. .. fan det sägs att vädret ska bli sämre? mamma sa att det bara skulle va 8 grader varmt på tisdag?! pallaaaaa.. jag vill ju ha mer sommar.......... swediväder asså.. ( ta inte illa upp, även svenskar brukar säga så ) haha..

och ni som går runt och skapar falska rykten, om en nära vän till mig. fuck er och passa era munnar för ni vet inte ett skit .. bitches!

kusin sover här inatt igen!

efter en stund åkte vi med kusins pappa till willys och handlade lite gott =D hämtade även upp min andra kusin också. när vi skulle till willys var de en jävla lång bilkö, för att det var bilrace vid rusta´s parkering. fullt med svenskar som körde sina volvo bilar, fast en del hade faktiskt fläshiga racerbilar. där åkte dom och burna loss på parkeringen så att det blev massor svarta märken i marken, massor rök och shit. helt sjuka! efter att vi hade handlat och de dära så gick vi hem till mig och satte oss på balkongen, läste Klick och käka chips, drack läsk o sådär =D skit skönt! - helt skönt väder på kvällen också. nu ska vi kolla på en film, den har redan börjat och går på kanal 4, beyoncé är med! - på tal om henne, hon kommer ju till stockholm (eller om det var göteborg?) den 11 maj, någon som ska dit? =)

vi ska inte sova så länge imorgon ( skola dagen därpå & så ska vi dra till stan och sola )
så vi hörs imorgon om jag inte skriver ett nattinlägg, men det tror jag inte.
puss puss


lika? ;)

sola.

NU äntligen pratar jag med hannah i telefon, har terrat henne på mobilen med sms, sen stängde hon av den. men nu så =D hon vaknade precis. och vi ska iväg och sola strax hähä .. annars ska jag nog inte göra så mycket. hör av mig senare pooss

kvälls-sallad?! haha

här sitter jag, ja :) har legat i sängen och läst ut pojken som kallades "det". överbra bok! nu ska min mamma få läsa den =) hon ville de. jag bölade varje gång jag läste i boken, så sorglig. önskade att jag kunde hitta hans mamma och bara kunna strypa ihjäl henne.. aja, nu har jag i alla fall gjort sallad, tonfisksallad .. mmh =D .. så jag ska lägga mig och kolla på tv, och njuta av min goda sallad, så fin som den är :) - eller var .. har redan smakat, den såg så god ut haha.



aee, vi hörs imorgon :) - upp och sola med hanna var de ja!
natti natti

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!