från liten till stor

jag är helt trött nu faktiskt .. orkar inte gå ut! funderar på att åka upp till klocket lite senare, kanske! annars stannar jag hemma idag. men imorgon är det UT som gäller.. bara vädret håller i sig :) just nu lyssnar jag på en riktigt gullig kärlekslåt .. två killar rappar om "en tjej i en dröm" .. tänk att killar kan vara så gulliga endå.

jag har tänk på en sak förresten ..
när man var liten så var allt så mycket enklare..
t.ex om man frågar en liten unge: vad är din favoritfärg? .. det kan dom svara på, på en sekund. men om man frågar en äldre kan man få höra : hm.. det beror på om jag ska ha på mig de, eller ja .. på tapeter gillar jag den färgen och på soffan, den färgen. förstår ni hur jag menar? liksom när man var liten kunde man ha på sig prickiga strumpor med röda byxor och en gul,grön tröja?! nu måste allt matcha för att man ska bli nöjd. kärlek, haha gud.. kärlek, alla var så rädda för "tjej/killbaciller" .. nu är man besatt av kärleken? går något snett, känns det som hela världen rasar samman. och pengar, man var så jävla glad över att få en tia, eller en tia i kronor ( "mer pengar" ) och så sprang man till kiosken för att köpa något, helst tog man saker för 1 kr st så att man fick mycket haha .. nu? man får ingenting för pengarna, INGENTING.. det jag vill komma fram till är bara tänk hur allt förändras ifrån liten till stor. idag när vi satt ute på min gamla gård, så tänkte jag efter.. alltså det är en rätt stor gård. men när jag var liten så var den 10 gånger större.. allt var så stort, allt var så mycket. nu är allt litet. brukar inte ni tänka på detta jag har skrivit?.. jag tänker ofta! saknar tiden då man var liten, då man kunde göra vad som helst, utan problem.. ahh :) livet är hårt, haha.



nej nu ska jag vila.. vi hörs :)
PUSS

Kommentarer
fråga på msn så får du mitt namn står för de ja säger:)

du vet inte ett skit om problem .. gamla vanliga fjortisar säger "Problem" men ni vet inte ett skit om det!



2009-05-29 @ 19:02:10
emelie

va irriterande kommentar, alla har väl sina problem små som stora och sen om nu dina "anonym"problem ses som större så är det väl enligt dig. herregud



2009-06-01 @ 10:28:00


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!