saknar sommaren!

de blev inte riverside och te, utan jag gick till köket och åt dolma istället, mmmh! men NU ska jag kolla på riverside. sen ska jag plugga färdigt! pratat med syrran också, ska hjälpa henne att städa hela lägenheten någon dag nu också.

blir deprimerad av vintern och de kalla vädret..


selma + drömmar = inte bra!

tog mig en powernap faktiskt. låg i min säng och pluggade inför provet som skjöts upp till imorgon. och kände sen att mina ögon började stängas. tänkte först att jag skulle blunda några min (utan att ställa alarm) och då skulle jag sova i evigheter. så jag beslöt mig för att sova ifrån 17.00 till 18 tiden. alarmet var på och min zemer ville också väcka mig. men när klockan slog 18, bad jag honom att väcka mig vid 7 tiden istället, men gymnörden skulle gymma ♥ så jag ställde alarmet igen, och nu är jag faktiskt uppe. 10 minuter innan mobilen ringde faktiskt.

men jag får inte glömma att berätta min sjuka dröm. jag fick massor presenter av mamma, vi var ensamma hemma jag och hon. sen helt plöstligt kommer min storasyster i sovkläder, och säger: det kommer vätska ifrån mina ögonbryn, känn! och hon var helt blöt haha. helt plötsligt ringer det på dörren. och en kvinna ifrån pedros ande går fram och tittar i titthålet vem de är. vi sa åt henne att inte göra de! för att han skulle komma och ta oss :S vem HAN är vet jag inte haha. han kastade in en skiva genom brevlådan och sen var HAN(en sliskig sak) och en jugoslav och en tjej med en död katt, inne i vårat hem :S den här kvinnan ifrån pedros ande vart galen, hon fick panik för den här stackars katten så hon går till mitt rum och öppnar mitt fönster och kastar ner katten. slänger tenvätska och gör så en bil börjar brinna hahaha. sen ska jag stänga fönstret, då ser jag en kille som jag gick i samma klass som när jag var yngre, majed heter han.. och han bor inte ens kvar i norrköping längre så jag undrar hur fan jag kunde drömma om honom? jag kan ju säga er att jag till och med hade glömt bort att han levde! jugoslaven börjar i alla fall ragga på MIG och tar i min SYSTERS hår :S haha.. sjuk dröm. jag bara sluta ragga och sluta ta i min systers hår!!! han bara är din pappa turk? ja bara aa, de är väl den mannen du kom hit med, också? o han hade sånt långt, sliskigt hår.. ae, han pratade på osv osv.. sen vaknade jag. började faktiskt känna lite obehag av någon konstig anledning. drömmen ser egentligen inte ens ut så, eller jo, men kan inte förklara den så bra!

nu har jag tänkt att kolla på riverside, och lite andra program. plugga lite och bara ha de lite mysigt. göra te och så! puss på er


Rabih Jaber

sitter här och lyssnar på Rabih, blir helt till mig när jag lyssnar på hans låtar. jag lovade mig själv och andra att jag skulle träffa honom innan jag dör, vilket är gjort! nu har jag lovat mig själv och andra att jag ska krama honom innan jag dör - så de är bara det kvar nu. han har en riktigt vacker röst, han är faktiskt inte bara grym på att göra r&b låtar, utan andra också (de har han redan bevisat) och jag blir lika glad varje gång jag lyssnar på honom! när jag såg honom här i Norrköping fick jag tårar. han log emot mig, skickade släng pussar och vinkade. han sjöng emot mig! jag var nog världens lyckligaste tjej den dagen. sen dess har jag tänkt på han minst 1 gång om dagen.




jag syster mamma

Hej hej. klarade faktiskt av att gå upp imorse, dock en kvart för sent. men det gör inget! jag hann med spårvagnen och kom i tid till lektionen :) jag och verro träffade även sara när vi gick av spårvagnen (hon bor vid våran skola) så vi stod och snackade en stund. saknar henne som fan! känns som att vi är helt splittrade.. alltså tjejerna. men jag vet att jag rose verro viccy och hanna kommer hålla ihop ett bra tag till ♥ saknar faktiskt inte "tjejerna" eller jo, i helhet. men bara vissa som jag skulle kunna tänka mig att träffa igen på samma sätt .. sara, bella, adella, amanda osv osv.. love you girls!

fan, de blev lite mycket nu va.. haha. efter skolan promenerade jag till bussen vid polishuset, eftersom att spårvagnen precis åkt.. i min ensamhet. hoppade på bussen och kom på att den åker ända ut till hageby (där min syster bor) så jag bad henne ringa mig och så frågade jag om jag skulle åka och hämta henne för att hon och mamma skulle ner till stan. så jag åkte till hageby, hämtade henne. åkte ner till stan och mötte mamma. gick till hyresbostäder, vi tog en nummerlapp men såg att det var sisådär 20 nummer före oss. så vi beslöt oss för att gå och ta ut pengar under tiden.

mamma: selma ta dina pengar nu!
selma: waaahh.. flera fem hundringar, är dom mina? :D:D
mamma: HAHAHAHA.. oj.. ehm, vi måste in i banken och lägga in pengarna igen. HAHA jag tog en nolla för mycket..
selma: =(

väl inne på banken var de också HUR MYCKET FOLK SOM HELST och det var flera nummer före oss, där med. så jag och min syster drog till mc, köpte hamburgare och när vi kom tillbaka var mamma klar. vi skyndade oss ner till hyresbostäder och sen drog vi vill araben för att köpa lite saker. hittade en skit fin vattenpipa, rosa/röd.. hoppas bara jag får den av mami!! :)

just de, inne i araben var de en riktigt rolig kvinna. alltså hon såg ut som ett ufo :$ min mamma brukar bli arg på mig när jag typ blir "fulliskratt" när jag ser någon ful/rolig människa. men denna gången kollade jag på mamma, hon såg att jag ville dö av skratt och hon kunde faktiskt inte heller hålla sig. HAHAHAHA. när vi gick ut därifrån härmade jag hon kvinnan, hennes näsa var helt så platt uppåt.. kan inte förklara. och mamma dog av skratt. och sa "sluta Selma.. ditt barn kan bli så" hahahahaha! föööööööör roligt.

min syster kan inte ta kort.. helt suddigt.



ser ut som att jag har värsta kängorna. har faktiskt mina nya skor!!!!! överlång ser jag också ut att vara hm.. 180 kanske.. vem vet.

förresten, grattis Adelina på din 18 årsdag,
och Marigona på din 15 årsdag!

rubriken försvann

godkväll bitches! sitter och pratar med rosi på msn. ska alldeles strax lägga mig och smsa med min pluttis som kommer vara osocial för att han ska kolla på en action film. killar.. haha! imorgon är det skola som gäller. jag har pluggat lite, men behöver plugga mer. så de ska jag också göra innan jag somnar. men behöver inte oroa mig.. kommer inte kunna sova på några timmar med tanke på att jag vaknade halv 2 idag. ae, ska bädda ner mig skönt med fjärkontrollen på sidan, plugget på magen mobilen i handen och tvn framför ögonen. natti natti!

Loree?

nu sitter jag här och käkar macka, och dricker te och pratar med viccy i telefon.



till tjejen som kommenterade i min blogg nyss, Loree eller något? jag kan inte svara till din blogg :S men tack för att du läser min blogg ♥ vart bor du :) ?

Har riktigt tråkigt!

så jag kör på en Selma Hissar/Dissar


  • Jullovet. vilket innebär ingen skola. sköna, mysiga dagar i över två veckor.
  • Bling Bling på naglarna, eller vad man ska kalla det. igår satte jag på lite bling bling på mina rosa naglar och det blev faktiskt fint. lite stjärnor och silvriga, rosa små "prickar/bollar" skit fint!
  • Idomin läppbalsam. nej, jag går inte ut med idominsalva på läpparna som en fjortis! utan jag använder de när jag är hemma, de gör verkligen läpparna mjuka. brukar använda de innan jag lägger mig och dagen därpå när jag vaknar känns de som mjuka små babyläppar.

  • Riverside. missförstå mig inte! jag tycker att serien är riktigt bra. men det är jobbigt att de bara är 4-6 min varje dag. och att hela avsnittet kommer ut på nätet varje söndag som är i ca en halv timma? Dissar att riverside för kort programtid.
  • Min handsfree/ Clas ohlson. min syster köpte en handsfree åt mig, och när vi öppnade paketet var de bara en hörlur. hade alltså köpt fel. men det stod inget på paketet att det bara var EN hörlur. oh! och Clas Ohlson har knappt några headset alls, inga webbkameror eller något. stäng ner den butiken !!!
  • Mitt rum. det är för kallt här inne! även att jag bor ovanför en pizzeria (HAHAHA) så är det hur kallt som helst. mitt golv är skitvarmt, men mina händer fryser ihjäl. spelar ingen roll om jag lägger mig under täcket eller vad jag gör, det tar jätte lång tid tills jag blir varm =/

Söndag

vaknade vid halv 2 och blev lite sur över att inte pluttisen väckte mig vid 12, när han vaknade HAHA "jag ville inte vara taskig. tänkte att det var helg och du ville sova ut" hm.. han försökte vara gullig antar jag, han lyckades också för den delen. stackarn drog till borås själv och skulle handla något.. sen fick jag ringa han och prata när han väntade på tåget i sin ensamhet, stackars! (L)

hanna kom i alla fall hit en stund förut också, drack kaffe osådär. imorgon är det skola som gäller, vilket betyder en riktigt lugn hemma dag idag. just de, måste plugga.. ahh! prov imorgon tror jag. bajs!



goodnight!

orkar inte skriva :) men jag mår riktigt bra och ska alldeles strax tvätta ansiktet, borsta tänderna och sova.


My first, my last, my everything
And the answer to all my dreams.
You're my sun, my moon, my guiding star.

hål i väggen!

nu har jag skrattat ordentligt! kollade på hål i väggen och fan vad roligt de var. en gubbe hade typ något för ögonen så att han inte kunde se, och hans lagkamrater skulle säga hur han skulle göra. dom bara " STÄLL DIG SOM NÄR DU SKITER I SKOGEN" eller något snarlika. o fyfan vad jag skratta, han såg inte klok ut. och de roligaste var att han var inte ens i närheten av "hålet i väggen" utan han stod en bit ifrån hålet så han åkte direkt ner i vattnet hahahaha.

annars har jag inte gjort så mycket. drack lite kaffe osådär precis också. mmh! ae, måste springa ut till köket och ta en allergitablett (vet inte vad jag är allergisk emot, så jag kör på receptfria HAHAHAHAHA) mina ben kliar loss :(
tror inte det blir någon mer uppdatering för idag. vi får se! bjuder i alla fall på några bilder.








Selmas Sallad

mamma frågade mig vad jag ville ha till mat. men jag är inte sugen på mat. så jag sa att hon fick göra vad hon själv ville och jag ställde mig och gjorde en god sallad. alla som har smakat min sallad, har älskat den.

såhär ser den ut. (alternativ tonfisk) som jag har i nu, under majsen.



tonfisk
majs
tomat
gullök
gurka
rödlök
turkisk yogurt
olja
salt
peppar

dödligt gott!

så nu ska jag lägga mig i sängen och mumsa på den, och kolla på tv lite. (svampbob fyrkant)
PUSSPUSS

en sak till. min mamma bad mig röra om i hennes mat, hon hade ingen kraft. jag bara mamma de e för tungt, jag kan inte :( mamma: SELMA OM DU SKA BLI EN ALBANSK HEMMAFRU, HUR SKA DU DÅ KLARA DIG? VISA VAD DU GÅR FÖR!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHA

mina framtida barn

vi käkade världens godaste frukost idag. och efter att vi gjort de, kollade vi i lite såna klädtidningar. hittade självklart mina små barn där i. min dotter och min son!





Lördag

morsning bitches! vaknade vid halv 2 av att bebis smsade. stackarn har feber och frös/skakade jätte mycket inatt :( det beror nog på att han tog vaccinet emot svinskiten.. så jag hoppas att det går över snart! krya på dig pluttis.

för övrigt.. hanna ligger och skrattar åt svampbob fyrkant, som är på MTV? tycker det är konstigt att de programet sänds på mtv, men roligt är de. så mig stör de inte direkt. vi ska väl strax gå och göra lite frukost osådär.

finne i pannan, hm.. rödaveckan hahaha



We have the same blood.

De finns saker här i livet som alltid får en att känna sig tom på något vis, man känner att någonting saknas. Jag är inte hel, jag är NÄSTAN hel. Men en bit utav mig har försvunnit, den försvann som vinden. Även att vi har haft det svårt, fanns du alltid där. Du var min bror, min pappa, min kompis, min bästa vän. Du var allt, du var allt en syster önskar sig. En storebror som alla vill ha, som alla vill se upp till, även att det fanns brister. Du skyddade mig jämt om något hade hänt mig, du visade att JAG var din lillasyster och ingen fick höja handen/rösten emot mig. Du tog mig alltid till stan eller badhuset och flippade loss. ÄGGE (som du alltid kallade mig och min syster) minns du när du dansade för mig och rose? Lasketchup dansen? haha! jag och rose hade fyllt 9 de året och du kom in i mitt rum och bara släppte loss. Alla började skratta och man kände verkligen värmen. Alla gånger du tog mig och rose till badhuset, kasta oss hur högt som helst, ner i vattnet. Du simmade som en fisk, mamma har alltid sagt "Deniz är som en fisk i vattnet" först var du brevid mig, sen helt plötsligt försvann du och var på andra sidan vattnet. De är sånt jag kommer ihåg, de är sånt jag saknar.

Jag vet att allt kommer att bli bra igen, eller jag hoppas på de i alla fall. Jag har mycket att berätta, mycket att visa. Jag har blivit stor nu. Du har inte sett mig på några år. När jag skickade foto blev du helt paff. ja, de är jag.. Selma. din minsta lillasyster, i smink, lockigt hår, fina pumps och en klänning. De hade du inte anat va? Jag hoppas att du tänker till och förstår att vi finns här för dig, i alla lägen. Även att det har varit knas, kan man alltid bättra sig. Det är aldrig försent att bli den du skulle kunna bli. Ellerhur brorsan?

Jag älskar dig Deniz
Samma blod rinner i våra ådror och jag är stolt över det!
Jag är stolt över att kunna säga att DU är min bror.
Du var, är och förblir mitt allt även när jag slutar andas.

Deniz Suzan Selma
Vi tre i evigheternas evighet.

Jag skulle ge mitt liv för er
och om någon hade tagit er ifrån mig
hade jag inte tvekat en sekund.
jag dör och dödar för er, mina syskon.


Deniz


Suzan


Selma


idol

vi har bara käkat och kollat på tv. nu kollar vi på idol, hoppas att Tove tar hem hela skiten! hon har världens röst. och vet ni? jag såg mina älsklingar Rabih och Eddie i publiken. det skadar inte att fortsätta kolla på idol, man får fortfarande se stjärnorna! ;) hahaha.

om sisådär 3 kvart är det pedros ande som gäller. just det, hoppas min pluttis har de kul på den albanska festen. miss ya!

min dag såhär långt

har inet haft tid för datorn. vaknade vid 1 tiden brevid min söta kusin. vi gick upp och drack kaffe osådär. sen kom hannas pappa hit, så drog vi med min systers saker och lämna dom hemma hos henne, hon flyttade hem igen. hannas pappa försökte hjälpa min syster med ljudet på datorn osv.. så vi blev kvar där en stund. sen åkte vi hem igen, gick hem till hanna en snabbis, hämtade pengar, sen hem till mig och hämta pengar. sen vidare ner till stan en snabbis och köpte nya skor. likadana, självklart haha. vi gillar samma saker, så vi kan itne göra så mycket åt de. undra hur mycket kläder osv som jag och hanna har likadant.. nästan hela garderoben? hahaha!

ne, nu ligger hanna i sängen och svullar chips, mamma är strax klar med maten. jag är helt hungrig. inte ätit ett skit. sen blir de väl att bara ta de lugnt, idol och pedros ande ikväll. idol hade jag faktiskt glömt bort helt och hållet. beror nog på att mina 3 älsklingar inte är kvar längre ;) :( de var Ena som hade sagt till hanna att de gick på tv, om jag inte förstod helt fel .. så ja, vi ska kolla på de.

en bild på skorna:


hörs senare!

'


ingen mer uppdatering!

jag orkar ärligt talat inte uppdatera längre. finns ingenting att skriva. gör ingenting speciellt.

är med hanna. vi ska väl inte göra så mycket. hon skulle skriva något arbete på datorn, sen bli de väl bara tv (pedros ande) och massor skratt som vanligt! pratar just nu med min zemer på msn. annars händer ingenting!
orkar inte uppdatera mer idag. puss och kram


Torsdag

ups, glömt bort bloggen.. IGEN! blev ingen skola idag heller. och pluttisen kommer inte heller.. vaknade istället upp vid 12 tror jag? sen kom hanna hit, vi drog ner på stan en snabbis så jag kunde köpa brun utan sol ifrån åhlens (den bästa). sen gick hanna och mötte ena, jag drog hem och dushade och smörjde in mig med brun utan sol. sen kom hanna hit och NU, nu ligger hon och sover i min säng ?! stackarn sov bara 4 timmar inatt. och hon ska faktiskt sova här inatt hoho =) ne, nu börjar jag faktiskt bli hungrig, ska tjata på mamma så att hon börjar med maten!!!


Lugn dag!

Dagen har varit lugn. Har bara varit hemma med syrran. lockat hennes hår och sådär, orkade inte fota de. men riktigt fint vart de! önskar jag hade hennes hår.. jag vet att du läser detta Suzan (få inte luft nu haha) men dödligt hår har du!!  sen kom Hancii hit en stund också. efter ett tag gjorde vi tacos, gottgott! nej börjar faktiskt känna mig trött, konstigt nog? ska kolla på pedros ande om ca en timme. sen ska jag sova tror jag.

puss puss

vill säga grattis till Cassi också
<3 allt kommer gå jätte bra, lycka till gumman!

ingen skola idag

jag som var så trött igår.. pratade med pluttisen i telefon i några timmar (kollade INTE på andra avenyn och pedros ande, måste VERKLIGEN göra det idag) sen somnade jag. blev ingen skola för mig idag, vaknade med mensvärk så jag stannade hemma istället. vaknade vid 1 tiden. sen väckte jag min syster vid 2 för att jag inte orkade vara uppe ensam haha. har faktiskt ingenting att skriva. funderar på om jag ska dra ner på stan och köpa åhlens brun utan sol, men kanske gör det imorgon eller något istället, efter skolan. viccy kanske ska sova här imorgon också =)

aee nu blir det riverside! vi hörs senare!

ÄLSKAR min moster smörgåstårta!

sådär ja. nu har jag ätit min mosters GODA smörgåstårta + tårta och massor kakor och läsk :D älskar födelsedagar hahahah.

gör inte så mycket nu, känner att jag måste gå och kissa hahaha. är på riktigt bra humör faktiskt. pluttisen kanske kommer hit snart. och så har jag jävligt kul med min syster på msn. vi camar men är ändå under samma tak. crazy sisters. aya, trött är jag också. ska kolla på andra avenyn och pedros ande. sen blir de ZzZZZzzzzZZ

kan ju lova att jag var den första som var på den här SÖTA saken nedan.


Grattis på födelsedagen mamma!

jag älskar dig. du är värd den BÄSTASTE BÄSTASTE BÄSTASTE dagen!!!!!!!

började dagen med ett grattis till mamma och släkt kommer senare, då får hon presenterna också =) sen fixade jag mig lite fort. åt faktiskt en god frukost imorse (äter aldrig de annars) sen tog jag språvagnen till skolan med viccy och verro. fanns inte så mycket att göra, hjälpte mest viccy och fan vad jag och robert skratta åt henne! hahahah.

nu är jag i alla fall hemma. slutar tidigt imorgon också för att vi har ingen friskvård, de är inställt. woho! hade faktiskt sett fram emot att åka skridskor, det var tusen år sen. men de skulle vi ta nästa onsdag istället :)

nu ska jag bara ta de lugnt och sen blir det SMÖRGÅSTÅRTA som min moster har gjort. jag skojar inte, har aldrig ätit en godare smörgåstårta. älskar den!

kanske inte blir så mycket uppdatering i några timmar. firar mamma!

återigen, GRATTIS MAMMA! <3

nu drar jag

har börjat bli dålig på dedär med uppdatering. men jag pallar egentligen inte med bloggen faktiskt. men vill ju ha något att blicka tillbax till, så de är bara att fortsätta skriva.

åt för en liten stund sen. annars har jag inte gjort så mycket. sprungit fram och tillbaka till min syster haha. nu tänkte jag hoppa in i dushen, smörja in mig i en riktigt god bodylotion, plugga och sen lägga mig i min nybäddade säng och kolla på pedros ande och sen slockna. vi hörs imorgon!

hade bäst!

byggarebob!

sådär ja, ännu en skoldag avklarad. jag kämpade på första lektionen. men den sista var bara massor skratt och skämt. jag, viccy och manne var väl rätt trötta eller något? efter skolan tog jag och viccy spårvagnen ner till stan och mötte min storasyster. vi köpte ett nytt datorbord till henne, en cam, hörlurar och så fick jag en ny handsfree. tack sis!

efter de gick vi hem och skulle sätta ihop datorbordet hahah, jag suzan och viccy. de gick ju bra till en början då viccy var här och hjälpte oss. men sen var hon tvungen att åka hem och det var inte klart än. så den ser lite missbildad ut nu, men de funkar hahaha.  Suzan sitter och får damp för att hennes cam inte funkar och jag kan inte göra annat än att skratta.

här kommer lite bilder och videos ifrån idag

HAHA, ser ni att vi skruvade fel :$ går inte att ändra de nu.


trött och död



verro och viccy i skolan



manne i skolan



selma + FÖR stor jacka (var tvungen att dra upp ärmarna dom hängde fan till knäna haha)



haha älskar att filma den jävla bananen för han hatar de. men ljudet funkar inte på första videon =/
i första videon har robert på sig min skinnajacka (liknar en bög) men tar av den när han märker att jag filmar :(




godnatt!

har inte haft tid att skriva haha. har faktiskt blivit spöad på poker av min zemer :( haha, nej nu är det läggdags som gäller för oss allihopa i denna världen tycker jag. vi hörs imorgon efter skolan, eller nått. puss och godnatt, nu ska selma sova som en prinsessa :)


det är bra att ha en syster ibland

det är bra att hjälpa storesyrran ibland ;) hon ska låna min högtalare tills imorgon (tills hon köpt nya) och då får jag en ny handsfree eftersom att min gick sönder idag, taaack =)

ska hjälpa henne nu :D

JAG HAR TRÄFFAT RABIH OCH EDDIE!

vi tar de snart!!!

igår åkte jag och min kusin ut till min storasyster och sov där. vi gick upp till centrum och handlade massor hårfärg(svart) till min syster, och sen lite gott gott. just de, presenter till mamma också som fyller år på tisdag =)
när vi kom hem färgade vi hennes överlånga hår och jag fick färg över hela kroppen typ haha. efter de gjorde vi lite käk, kollade på tv oså. inatt var de kampsport på tv, ufc eller vad det heter. en kille blödde loss, har nog aldrig sett så mycker blod..

idag vaknade jag och hanna vid halv 1. fixade oss snabbt och drog ner till stan för att se dem som åkt ut ifrån idol, på scen. det var Rabih, Eddie, Reza (de 3 favoriterna) och Camilla och Niklas. alla var faktiskt riktigt duktiga och jag måste säga att jag kände mig som en liten fjortis när jag fick se rabih och eddie. helt sjukt var de! fick till och med tårar? haha. idag kände jag mig som en fjortis på hög nivå. de bara blev så, för jag tycker verkligen om dom grabbarna. älsklings rabih vinkade åt oss och log, då dog jag haha. jag fick även ta på dom bååååda. ja, ni ser.. fjortis idag? hm.. haha.

nu är jag i alla fall hemma, nöjd och glad. hade velat ha en autograf och kram också. men orkade inte stå i en överdrivet lång kö.. så jag får nöja mig med de fina leéndena (stavning?) och att jag fick ta på dom :$

nu ringde min syster, och hon ska komma hit och vara här i några dagar. behövligt! älskar dig!
har precis käkat och sådär. här får ni NÅGRA bilder och videosar.

igår påväg till min syster


storasyster Suzan


IDAG










man ser inte bra, men man hör! =) + våra fina stämmor HAHAHA :$




JAG LEVER!

har bara inte haft tid för datorn. är hos min stora syster och kommer hem imorgon efter att jag sett Rabig och Eddie på stan ;) ÖVERGLAD!

seeeeeeeeeeeeeee yaaaaa


natti natti

sitter här med hanna eller hon la sig i sängen nu. hon var ute förut med ena en stund, då pratade jag i telefon med pluttisen. som säger att han kommer hit den 26e, hmm. vi pratade väl om allt möjligt som vanligt. annars har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem? just nu kollar vi på en riktigt rolig film som är på tv, men det är reklam just nu så jag passade på att skriva. glömde faktiskt bort bloggen för några timmar haha..

men jag säger godnatt nu, så hörs vi imorgon!
PUSS

Äntligen hemma!

drog ner på stan med min storasyster vid 15.30 typ. och kom hem för en timma sen. hon hade fått pengar, så hon hade caaaaaaaaaaaaaaaash. rensade hela stan åt henne :) jag bestämdevad hon skulle köpa och för hennes del var de bara att hålla med. jag tog vad jag ville att hon skulle ha, gick till kassan, sen var de hennes ;) haha, men nöjd blev hon. sen mötte vi hanna och gick hem. suzan fortsatte hem till sig.

direkt när jag kom hem lagade jag mat. samma mat som igår (älskar det) men med kycklingspett till, denna gången. och turkisk yogurt + min hemmagjorda sky ;) sen käkade vi, jag mamma och hanna. nu ska vi inte göra så mycket, ta de lugnt bara. idol börjar om sisådär 3 kvart. men de spelar ingen roll för mig längre, behöver inte kolla på de. finns inte så mycket att kolla/lyssna på förutom tove och reza..

MIN MAT!

syrran är här!

vaknade för en och en halv timma sen. umgicks lite med mamma och moster. sen gick hon hem, då kom min kära storasyster hit. så nuär hon är och hon sa precis att hon inte har några foton på sig, så hon vill ha nya, så de ska vi väl ordna någon dag ;) haha. verkligen alla säger att jag och min syster är riktigt lika, men själv tycker jag inte att vi är lika någonstans. hm.. konstigt.

nej nu ska jag vara social med dom. puss

dushen next

jag lagade världens godaste mat förut. ris med wookgrönsaker. tänkte göra kyckling också, men orkade inte. + massor majs och min egna "sky". jag skojar inte, det var dödligt gott haha. nu har jag precis kollat klart på pedros ande och ska alldeles strax hoppa in i dushen. vi får se om jag uppdaterar något mer idag, annars skriver jag imorgon igen =)

hemma!

somnade en stund efter skolan, sket i att åka till min syster. sen när jag vaknade kom hanna hit. så drog vi ner på stan. fick med mig en vinterjacka ifrån bikbok, en stor svart halsduk ifrån cubus och trosor. hanna fick vara modell för min jacka och halsduk, jag orkade inte fota de på mig!









äntligen helg för min del!

redan hemma =) matematiken går åt helvete för mig. Simon fick hjälpa mig under hela lektionen haha. han tyckte att jag var dum i huvet och sa att jag gav honom cancer? hahaha. matte är helt enkelt inte min grej.

vid halv 12 kom viccys mamma och hämtade oss, så åkte vi till öb en snabbis. hatar alla såna där försäljare som står i ett hörn och ropar dit en. har du kontaktkort? ja, stick åt helvete! :P

sen skjutsade dom hem mig, så nu kom jag precis innanför dörren. slängde i lite makaroner i kastrullen hahaha. skit hungrig. kanske ska sova hos min storasyster idag med viccy :) väntar på att stackarn ska vakna, jag som ringde och väckte henne. så att vi kan prata!

pusspuss.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CANIM!

även att klockan inte är 00.00 så skriver jag det nu. ska faktiskt lägga mig. bättre för tidigt än för sent.

19/11
Grattis Nutti! Idag är det bara din dag, och jag önskar verkligen att den blir bra.
Hoppas du lever så länge som möjligt och att dina dagar framöver blir som du tänkt dig. Jag ska alltid finnas vid din sida och hjälpa dig när saker och ting inte går som dom ska. Räkna med mig, räkna med mig som din andra hand. Hoppas att du blev glad för presenten. Tack för att du finns och Grattis på födelsedagen ännu en gång.
Te dua



puttinutti :D

vila i frid

fick reda på de nyss. rose skickade sms.. Ivan, en gammal kvinna som jag och rose m.m har umgåtts med några somrar irad nu. en kvinna som haft många strider, men alltid klarat sig, alltid varit stark. en kvinna som faktiskt fått oss att både skratta och gråta. en kvinna som är värd att leva längre. men gud ville ha henne, och han tog henne ifrån oss. må du vila i frid. jag kommer sakna dig. det kommer inte kännas likadant längre på bjärka. vi hörs där uppe! ta hand om dig <3

17/11 - 09 ..

ännu en död i svininfluensan

mamma berättade precis att en 21 åring här i norrköping nyligen dött av svininfluensan.. jag vill bara hoppa ifrån en bro. eller nej.. jag måste dusha. så jag ska dyka ner i badkaret! dock hade den här kvinnan lunginflamation samtidigt som svininfluensan och hon hade även drappats av den nya influensan A(H1N1) vad de nu än är? .. helt sjukt. kan den där jävla skiten försvinna eller? jag ska ta vaccinet i skolan den 1 dec. hoppas inte jag avlider i förväg :)

nae, dyka i badkaret var de ja. och vänta på att min zemer ska höra av sig på något konstigt vis. han har tydligen tappat sin telefon, så jag får inte tag i han. vet inte vart han håller hus heller för den delen.

vi hörs innan jag lägger mig. PUSS

Svartingens historia om oss

kan börja med att säga att jag INTE har någon comviq kompis kvar, så att ni vet!!!!


sitter med svartingen nu. hade friskvård idag i skolan och FAN vad vi kämpade. efter skolan drog jag och svartingen hem till mig och jag har dött av skratt asså. hon är katastrof. man kan ju undra om hon har tagit något. hon har berättat "historier om oss". undra i vilket liv de var? hahahaha. ni ska få höra lite.

HAHAHAHAHAHAHAHA!
läs den, ett gott skratt förlänger livet och ni bör läsa den med skånsk dialekt!!!

Det är såhär, asså mina tjejkompisar och jag, vi har alltid haft det bra tillsammans. När jag var yngre så tänkte jag råna banker och sånt. Jag trodde ju aldrig att det skulle hända på riktigt. För en dag planera Hanna att vi skulle göra det på riktigt. Sen Selma Rose och Viccy var ju med på de. Och jag vill ju inte va en kackerlacka och gömma mig, så jag sa okej varför inte va fan, vi går och rånar burger king, jag är sugen på hot wings. Alla ba: JA FAN DET VAR LÄNGE SEN VI KÄKA BURGEN KING, VARFÖR INTE? Så vi åkte ner till Linköping allihopa med 5 moppar. Så är vi utanför Burger King, kastar en sten in (leker rambo) så går vi fram till kassan, men vi får inte upp den. Så vi börjar laga mat istället. Vi fixade lite såhär pomme osånt.. vi kan inte göra hamburgare och sånt, vi vet inte hur man steker en burgare. Innan vi lämnade stället så dumma som vi är, tar vi ett kort utanför precis när vi har rånat stället, nästa dag hamnade fotona på aftonbladet förfasen! Men de är inte hela historien, mer kommer. Efter väljer vi att gå förbi Ikea men det var ju inte öppet, så vi fick vänta tills det öppna. så vi går in där på morgonen, vi har varit vakna hela natten, alla 5. Viccy hade ju med sig vodka flaska så vi bestämde oss att supa innan vi gick in. Så vi går in du vet och ser dom här sköna sängarna. så vi går och lägger oss, vi tar en 5 minuters tupplur. Dom där 5 minuterna blev tydligen 10 timmar. Vi vaknar upp så är de inga folk där, vi är helt sjäva inne på ikea. Så vi bor ju alla tillsammans och vi har ingen säng hemma, den har gått sönder. Så vi ser de här som ett perfekt tillfälle att ta med oss en säng. Så vi tar ju sängen och går och hämtar lite fickpengar, vi fick typ ut två hundra spänn av de hela, värsta fyndet ju! så duvet vi lägger madrassen mellan två moppar, påvägen hem till norrköping så går en moppe sönder, de var Roses moppe. Så vi fäster fast Rose på madrassen så att hon inte ramlar på motorvägen. Sen duvet snuten stannar oss precis innan Norrköping och du vet han vill ge oss böter du vet. Men asså egentligen bryr vi oss inte. Vi skulle kunna säga att han ska skicka de direkt till kronofogden.  Men vi valde ju att inte ta den svåra vägen, vi ville ju ha madrassen.. Så vi gav han en tjuga. så duvet lät han oss gå för den här gången... Mär vi väl kommer hem till lägenheten i hageby, så var vi tvugna att kapa madrassen i två delar, för den kom inte in i trapphuset. Så det vart ju lite problem att ligga på den sen, för den var delad på mitten.... Men vi tjejer har alltid klarat oss, så de var inga problem för oss egentligen. En ramla på golvet, den andra inte. vad ska man göra. Den som tar den bästa platsen klarar ju sig.
Tack för mig och mina tjejer. framtiden: nu lever vi livet och rånar gamla gubbar, fast vi har inte sett kuk på 15 år (30 år gamla nu) sist vi såg en kuk var när vi råna en gubbe och drog ner hans byxor så att han inte kunde springa efter oss!! hade bäst, för det har vi!

påväg till skolan

gick och la mig rätt tidigt igår, men kunde inte sova för jag låg och smsade med min nutti i några timmar. vi bestämde oss för att JAG skulle väcka han idag. jag sa åt han at ha sin mobil på ljud!!! undra vem som fortfarande ligger och sover? den jäveln.. haha

ska strax ta spårvagnen till skolan. svartingen ringde precis, hon tror att de är något fel på spårvagnarna för den har inte kommit än. hoppas inte de för jag orkar inte promenera till skolan..

viccy segast
kastriot tröttast
verro svartast
<3

ses imorgon!

nydushad och färdig för sängen. ska bara prata med min storasyster lite på msn, sen ska jag kolla på pedros ande och sova! verro och hanna gick för en liten stund sen. vad har vi gjort? suttit i köket som gamla kärringar, druckit kaffe och målat naglarna. men jag fick för tjockt lager, så jag tänkte göra om de nu.

har ingen lust att blogga alls egentligen, händer inget speciellt i mitt liv just nu. förutom att pappa kommer nästa vecka =) <3 hoppas att han har köpt något fint till mig hahahaha. 

ne, vi hörs imorgon.. inga bilder eller något, riktigt tråkig blogg.

trött

jag och viccy somnade riktigt sent inatt. vi somnade runt 5 imorse, och vaknade vid 8 då mitt alarm ringde. de var bara att gå upp och dra till skolan! hade en lektion, som var jobbig som fan. alla pratade.. sen hade vi bara lunch och så drog vi hem. viccy fortsatte till klocket och jag och verro gick hem till mig och sov! haha när vi sov hände detta.

jag har ett foto i mitt rum på min storasyster när hon var liten och hon har en mössa och en bandana vid halsen.
verro: selma?
selma: vaaad e de svarting? (trött)
verro: är de osama binladen??
selma: VAA? haha vad snackar du om?
verro: ja på väggen :S
selma: de är suzan när hon var liten? :S
verro: HAHAHAHA oj jag trodde hennes bandana var skägg :$

hahahahaha. sen somnade vi i alla fall och vaknade vid 3 när hanna kom. men jag sov vidare till kl 16.30 typ. nu sitter dom bara här och pratar och jag är helt död. ska göra kaffe nu, ses =)

viccy är vaken!

äntligen har viccy vaknat! hon kommer absolut inte kunna sova tills vi ska till skolan så jag antar att vi kommer sitta uppe hela natten?

viccy: när vaknade jag?
selma: för en liten stund sen. kl är 00.30 nu.
viccy: hm.. jag vaknade prick 00.00..
selma: men då skulle du ju önska dig något fattaru väl?
viccy: kan jag önska mig något nu? (ser helt dum i huvet ut)
selma: HAHAHA, vet inte. kan du väl?!

kissiiipissii

viccys mamma gjorde varma baguetter till mig och henne, och oboy till de. nu gick hon och la sig, jag ligger i soffan och kollar på tv, viccy ligger brevid och jag är pissnödig. inte trött för fem öre.. funderar på att vara uppe hela natten och gå till skolan som en zombie. men klockan är bara runt 00.30 än så länge. så jag kanske hinner att bli trött under alla dessa timmar. FAN också, jag måste verkligen kissa? HAHAHA.. kan inte slita mig ifrån tvn :(


flera besökare

hörrni, igår hade jag 30 mer besökare på bloggen än vanligt. undra vart dem kom ifrån? tycker inte att jag har skrivit något intressant..  hm.. knasigt.

puss på min pluttis,
k <3

muttisen har somnat

ahopp, viccan har somnat på soffan och jag och hennes mamma sitter och pratar och kollade precis på mamma till en mördare. en kille hade mördat sin egen storebror.. förstår inte hur folk tänker. hur arg jag än blev, hur mycket jag än skulle hatat mina syskon (någon som aldrig kommer hända men OM jag hatade dom) skulle jag aldrig ha hjärta till att mörda dom. man har liksom samma kött och blod.

nu kollar vi på a double shot at love :) ska ta och väcka viccy snart tror jag. för hon kommer knappast sova hela natten endå. med tanke på att vi somnade vid halv 4 tiden och så satte jag alarm vid 17.00 men jag stängde bara av de, så vaknade vi vid 19 tiden igen. fattar inte hur hon kan somna om IGEN? haha, de är något fel på min lilla muttis hahaha.


in the hood haha

hej bloggen! nu är jag hos min kära vännina haha. vi vaknade för ca en halvtimma sen så man kan ju undra hur vi ska orka med skolan imorgon?! efter skolan gick jag och viccy på stan en snabbis, kollade på jackan. men hittade en finare inne på bik bok som jag funderar på att köpa istället. den var riktigt varmfodrad också. hoppas den finns kvar!!! kommer nog inte uppdatera mer idag, men ni vet att jag lever.. imorgon börjar jag 9.20 och slutar vid halv 12, så vi hörs imorgon.

pusspuss


natti natti

det har inte gått att uppdatera bloggen, har inte lyckats komma in på den. men nu gick de. pratar lite med viccy på msn just nu =) ska strax lägga mig under täcket och kolla på tv. jag mår illa :( hoppas på att jag somnar tidigt, för imorgon är det skola som gäller! och efter det ska jag och viccy på stan en snabbis för att kolla på jackan som jag pratade om inne på cubus ni vet? och så ska vi bara hem till mig och hämta lite grejor. sen bär det av till djungeln, ska sova hos plutten imorgon. vi ska faktiskt plugga!

så vi hörs imorgon, god natt. puss puss på er

you´re my bestfriend!

riktigt ful bild, men skit i de.
älskar dig gumman!
020701

behöver nya kläder!

har kollat runt lite på internet efter kläder, skor, och en jacka. hittade lite kläder på gina tricot, tröjor, linnen och lack leggings samt benvärmare osv, såna varma och sköna saker. nu letar jag bara efter en stor mjuk halsduk. så om någon av er har något bra tips så får ni gärna kommentera. helst vit, grå eller svart färg. och sen funderar jag på om jag ska köpa everest jackan som jag har kollat på ifrån stadium.. eller om jag ska köpa någon annan. min kusin hade hittat en skit fin dunjacka eller vad de var, på cubus. jag får helt enkelt gå dit och kolla =) och sen vill jag bara ha nya uggs, vantar och en mössa.


ska jag? .. har sett massor folk med denna jackan :( inte bra!!!

söndag

hanna satt sin mobil på kl. 12.00 så att vi inte skulle sova för länge idag. när jag hörde att alarmet ringde så kollade jag på henne och hoppades på att hon bara skulle stänga av alarmet och vända sig om, och det var precis vad hon gjorde. jag tänkte YES! och somnade om till typ 14.00?! inte bra.. kommer nog inte kunna sova inatt men vi får hoppas på de bästa =)

vi gick upp och gjorde kaffe och pratade med mamma och moster i köket. och nu kollar vi på något program om ett ungdomsfängelse i ryssland. skit små pojkar som sitter inne där.. helt sjukt. några st hade mördat deras kompis eller vad de var.. katastrof!!


tråkigt?

bara för att jag inte har något att skriva, men endå vill hålla mig uppdaterad.

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj?- 5 st
Trivs hemma? - aadå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej, bara dratt till viccy om jag tjafsat med mamma eller något.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nejdå.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - aao..
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja, av hela mitt hjärta.

VÄNNER:
Du har vänner? - ja de har jag haha
Du brukar vara med? - oftast är de viccy, hanna, verro och rose
Vem/vilka var du med senast-  hanna
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ja de är klart!
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - aldrig!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nae


KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - nej!
Vill du bli kriminell? - ja, de är riktigt ballt.. NAE!
Varför gör du sånt här? - vet inte faktiskt
Vad är inte okej med att vara kriminell? - allt.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej :S
Har du suttit i fängelset? - nejdu
Vill du hamna i fängelset? - aldrig i livet.


FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - haha knappast?
Putar med läpparna på kort? - nej, men förr i tiden hahahaha!
Tar kort på dina bröst? - haha nej :S
Använder foundation på läpparna? - nix!
Super dig packad varje helg? - nej? dricker typ aldrig.
Du plattar håret varje dag - aldrig.
Ditt hår är knallblont? - NEJ!


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja, fram och tillbaka.
När grät du senast? - några dagar sen.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nej
Du har skadat någon med flit? - ja, jag är en ond kvinna? HAHAHA
Har du någon gång viljat döda någon? - ja
Vem bråkade du senast med? - tjafs med kassi..
Du har blivit våldtagen? - nej


ÖVRIGT:
Motto? - ta dagen som om de vore den sista.
Film? - shottas, helt klart!
Musikgenre? - r&b
Lyssnade senast på? - akon ft. david guetta - sexy bitch
Var det här kul? - nae!


och en till, hahaha!

Sex små sanningar.

Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.
Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.
Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.
Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.
Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa de.
Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.



annars så gör vi ingenting, hanna sitter faktiskt i min säng och pluggar. vi blev lite sugna på min mammas soppa, så de ska vi strax äta haha. vi hörs imorgon bloggen, puss puss

ansiktsmask

Svartingen ringde förut och frågade om jag och hanna ville komma till henne och kolla på saw 6. men vi tackade nej eftersom att det blir sent (mörkt) och då hade vi inte vågat gå hem själva haha. istället ska jag och hancii ta de lugnt hemma hos mig.. som vanligt?! de händer inget speciellt idag. här under har ni en bild på mig ifrån idag då jag kletade på mig en ansiktsmask, som faktiskt kändes skit fräsh. blev helt len efteråt och jag älskar de!



har ingen blogglust..

lördag

jag och viccy somnade vid halv 5 inatt, vi kollade på jerry springer haha. sen vaknade jag av att hennes mobil ringde vid 1 tiden, sen åkte hon hem vid 2. nu sitter jag och kollar på repris av andra avenyn. ska snart käka lite frukost.. tror inte att den här dagen kommer bli bra faktiskt, de känns så i alla fall. men men, vi får väl se.

uppdaterar senare.

viccy sover här!

inlägget jag skrev nyss råkade raderas på något konstigt vis. verro kom ju hit förut, sen kom hanna också, vi satt och snackade lite i köket med verros godsaker haha.. chips dip och burn. sen gick verro hem efter några timmar, då kom viccy hit och hon ska sova här inatt. jag hon och hanna gjorde lite käk förut. sen kollade vi på idol som SÖG för att eddie åkte ut, fattar inte hur svenska folket röstar.. nu kommer de absolut inte vara roligt att kolla på idol längre. först Rabih sen Eddie.. ncnc.. men nu har hanna gått hem i alla fall och viccy ligger i sängen iväntan på att få logga in på msn. min usb-kabel har för tillfället damp men jag ska försöka lägga in en bild nu.



sådär ja ;) nej nu ska jag hoppa in i dushen och viccy ska ta över datorn. min zemer ska ringa mig senare så jag ska nog prata med han, sen ska jag och viccy ha JÄVLIGT roligt! kan inte gå in på detaljer haha, de är för sjukt. vi hörs imorgon, natti natti <3

Norrköpingstad jag är här för att stanna!



gammal men riktigt bra låt, den påminner om gamla tider
<3

svarting svarting svarting

god morgon =) jag vaknade för typ en halv timma sen. är helt död, ingen aning om varför. Svartingen ringde precis " jag köper med något gott, så kommer jag till dig?" hahahahaha, bästa svartingen. så snart kommer hon hit, notera med något gott ;) bullar, godis, chips, eller kanske kassi? hahahahah. nevars. är för trött för att skriva känner jag. svartingen kommer hit och vi ska ha en good time.
hörs senare eller något!



sannis och svartingen på HÖG nivå

riverside next

ups, jag glömde bort bloggen för några timmar. fastnade i telefon med min zemer, vi pratade sen 21.00 till typ 02.00 ungefär, lite längre. haha, riktigt skönt faktiskt. och alltid när vi ska klicka varandra så är de ingen som vill göra de, så vi räknar alltid till 3, så klickar vi samtidigt haha. så söta vi är! nu sover han, lilla pluttis.

jag pratar lite med viccy på msn och ska strax kolla på lite avsnitt av riverside. just de, förut kollade jag på mammas pojkar också, fan vad rolig Naima är hahaha de är sjukt!

ne, nu har jag inget mer att skriva, vi hörs imorgon natti natti =)

ingen rubrik

statestiken höjs, men de blir inte fler kommentarer som jag bad er så snällt att göra? hm.. =) de luktar snakes här ;) men jag är fortfarande tacksam för er andra som skrev ♥

jag har inte gjort så mycket, slappat bara. och dushat. känner mig fortfarande hängig, eller inte hängig utan bara tung i kroppen eller vad man ska säga. huvudvärken börjar komma tillbaka också. ska ta en värktablett strax och sen äta. om två timmar börjar Mammas pojkar, så jag ska lägga mig i sängen och kolla på de och lite andra program. känner att jag behöver vila ännu mer, trots att jag inte har gjort något alls. på tal om inget så ser mina naglar bara fulare och fulare ut, lite nagellack här och var.. inte alls fint, inte alls fräsht, inte alls så som jag vill ha de.. måste se till att fixa dem idag känner jag. aee, jag bara babblar på. önskar pluttis var här nu .. =( puss


Original Gangsters

Denho Acar, OG:s grundare och ledare som han startade i Göteborg, bergsjön för flera år sedan.
Jag förstår inte vad denna mannen tänker. Han ser riktigt läskig ut och är kapabel till vad som helst. Såna som han ska låsas in för evigt. Hur kan han tycka att han lever ett bra liv? det är ett "yrke" säger han. det måste vara något psykiskt fel på honom. Vad jag vet, befinner han sig nu i Turkiet eftersom att han är efterlyst här i Sverige, Svenska polisen jobbar med att försöka få hit honom, men turkarna släpper inte ut en person för vad dom har gjort i ett annat land, eller något sånt. Hörde också att Svenska polisen ska försöka sätta honom bakom galler i Turkiet om dom inte lyckas få honom till Sverige. och om jag hade varit han, så hade jag frivilligt gått med på att sitta i fängelse i Sverige istället för i Turkiet.. det är mycket skillnad på att sitta i fängelse utomlands och i Sverige.

Han kommer aldrig att förändras, det ser man på långa vägar. Vilket är tragiskt för han skulle kunna leva ett riktigt bra liv med fru, barn och ett vanligt jobb. Men som sagt han är nöjd med sitt liv och bara de säger att han aldrig kommer ändra på sig..



han ser helt tom ut i ögonen, som att han har djävulen i sig






drömde om paow

haha, fan vad roligt att folk utanför Norrköping läser min blogg, riktigt kul. tack för att ni svarade, och jag vet att det finns fler, men klockan är trotsallt inte så mycket än, så jag hoppas att resten också svarar =)

jag mår lite bättre idag, fast jag mår fortfarande illa och känner mig hängig.. undra vad de är egentligen? min zemer ringde i alla fall och väckte mig, dum som han är :( haha ne då, han ville fråga hur jag mådde. även att han väckte mig, låg jag kvar i sängen ett tag. men nu är jag uppe i alla fall. just det, äntligen helg! jag ska bara ta de lugnt och bli frisk.

haha vet ni, jag drömde om paow inatt. riktigt sjuk dröm. hon är ju i thailand nu, och de var hon i min dröm också. hon hade precis åkt och jag och en kompis (minns inte vem) gick hem till henne. eller ja, vi bröt oss in haha. hon bodde i en stor villa och de första jag såg när jag började närma mig hennes rum var massor parfymer, alltså oöppnade riktigt goda, och verkligen skit många. brevid stod de en stor hello kitty väska, den liknade en banan hahahaha. den bad jag min kompis öppna så att jag kunde hälla ner alla parfymer där. sen kom en jävla snorunge, han förstörde allt.. han kom med ett gevär och sköt emot oss hahahahahaha. sen hittade jag också ett gevär och jag sköt mot honom hahaha. men de roliga var att de kom skott som en bazoka typ HAHAHAHA. sen sprang vi därifrån, och då var vi helt plötsligt vid min gamla skola, sen vaknade jag haha.

-

har kört denna en gång innan, men då var de bara några få som vågade (kan man säga så?) erkänna att dem läste min blogg. även att jag vet att det är flera som gör de. så var vänliga och svara på dessa 3 frågorna. de är väl inte så mycke begärt? ni läser trotsallt om mitt liv som också är personligt. flera stycken av er vet om alla dessa personliga sakerna jag skriver ut i bloggen om mig själv och mina nära och kära, utan att jag själv vet vilka ni är. så vem du än här, vart du än bor, skriv de till mig. skriv gärna även om jag umgås med er dagligen och vet om att ni läser min blogg. evigt tacksam för er som svarar :)

Ny header

kan börja med att säga tack till Cassi som la in headern jag hade gjort, (jag är sämst på att lägga in och fixa i bloggen) haha, tack så mycket gumman!

för övrigt så gör jag ingenting, sitter här med mitt tunga huve som känns som att de väger 1000 kg. vet inte vad jag ska ta mig till, orkar verkligen inte bli sjuk alltså.. och så har jag ju en mobil som är handikappad, som vägrar fungera. jaja, ska inte klaga mer. min kusin kom hit förut, pratade lite bara och så. hon fick för en timma sen.

kollade precis klart på pedros ande och innan det var de efterlyst. haha jag tycker fortfarande att "kelikopter rånarna" är riktigt grymma.

vet inte om jag ska till skolan imorgon, får se hur de blir.. om jag känner mig bättre.

två gamla bilder på mig och mina linser som är uttorkade nu haha




jag känner mig sjuk.

de är anledningen till att jag inte har skrivit idag. på matte lektionen fick jag gå tidigare, för att till och med lärare tyckte att jag såg lite konstig ut.. har haft ont i huvet ända sen halv 11 imorse.. jag gick i alla fall och mötte verro, sen gick vi och åt. pratade lite med våran lärare som vi har i friskvården och jag sa till henne att jag skulle ta de lugnt idag. efter maten hade vi som sagt friskvård, men jag pallade ärligt talat ingenting. hon lämnade mig och verro ensamma i ett rum, då tog vi i alla fall upp hantlarna en stund, de är bra! sen tog vi spårvagnen hem.

och när jag kom hem ville jag bara vila. så jag la mig nästan direkt i sängen och somnade, men jag vaknade naturligtvis flera gånger (man sover aldrig bra när man är sjuk) och kände hur mitt huvud bara dunkade. kände mig yr och ville bara kräkas.

men nu är jag i alla fall uppe. har fortfarande en klump i halsen och tung i huvudet. känner mig hängig men jag ska försöka äta lite nu faktiskt =) hoppas bara inte att jag blir jätte sjuk, det orkar jag inte :/

har gjort en ny header förresten, behöver bara hjälp med att lägga in den.

ny header snart.

dålig uppdatering. har inte orkat skriva, eller har inget att skriva om, om jag ska vara ärlig. har hållt på att försöka fixa en ny header.. den blev inte så bra, men jag är så trött på den jag har. så jag ska be någon sätta in den åt mig (jag är sämst på sånt) och sen ska jag fråga emshi om hon kan fixa en helt ny design åt mig.

hanna ligger just nu i min säng, haha hon sover typ.. stackarn är helt död. om en timme börjar pedros ande, sen ska jag försöka sova.. som inte kommer gå. men i alla fall.

vi kanske hörs innan jag lägger mig annars, pusspuss

somnade

ups, jag som skulle vila? jag somnade visst och vaknade nu. hur ska de gå att sova inatt? har inte svarat på min brors brev ännu, får göra de snart. annars har jag inte så mycket att säga faktiskt. är verkligen hur trött som helst. sitter här med kisande ögon haha. haha vet ni vad jag kom på? min kusin säger alltid att min näsa och mina äppar svullnar upp när jag sover hahahahahahahah.. shit.


Tisdag

riktigt skön dag faktiskt. började med att vakna vid kvart över 8, fixade mig fort och sen kom viccy och hennes mamma och hämtade mig, och skjutsade oss till skolan eftersom att viccy inte har något busskort ännu. började med att ha mentorstid, vilket inte var så viktigt. vi pratade bara om vaccinet emot svininfluensan, tvekar på om jag ska ta den eller inte.. sen hade jag engelska, fortsättning på mitt prov som jag hoppas och tror gick bra. manne hade riktig damp idag, han kunde inte sitta still, flippade loss helt enkelt. Jonas kastade nästan ut honom hahaha, stackars.
sen var de lunch, riktigt gott faktiskt :) Efter de tog jag och verro spårvagnen hem, ovanligt? ne tänkte väl de haha.

när jag kom innanför dörren såg jag att min bror hade skickat brev till mig, och jag blir lika glad varje gång. tack så mycket, jag älskar dig Deniz.

nu ska jag inte göra något alls, tänkte svara på de han skrev bara. funderar på att vila en stund. just de, inatt drömde jag riktigt sjuka drömmar och Kassi var med i varenda en, kan inte riktigt förklara vad jag drömde.. knas.

robert och viccy, iväntan på att mentorstiden ska börja.


manne och lite viccy, rast.


verro och robert, rast.

Selma Hissar och Dissar

sådär ja, nu har jag precis kommit ut ur dushen typ. pratade med min lilla nutti i telefon innan, samtidigt som jag städade haha. han undrade hur jag lyckades, och jag lekte smart och sa att jag hade handsfree, hahahaha!

har inte så mycket för mig nu, så jag tänkte köra på en hissa och dissa lista.



De stora bloggarna som trampar ner på folk som är "tjocka" .. okej, man ska inte döma folk för deras utseende. men att säga att BabySenorita är tjock är väl LITE överdrivet? jag tycker om hennes kropp, hon har kurvor och en normal kropp för hennes ålder. hon har inte "tjocka lår" som de stora bloggarna påstår. hellre lite "mull" på låren än att vara ett skelett. Kissie har ju också "mull" på benen fast hon photoshopar ju bort de.. haha!

Falska människor som tror att man inte ser på dom att dom ljuger. såna som spelar två personer utan att förstå att man ser i deras ögon hur falska dom är. tex såna som kommer fram och hälsar med ett leende på läpparna och nästa sekund när dom vänder sig om ser man hur minen förändras: dom ser så patetiska ut. tummen ner för falskhet. ingen behöver falska personer i sin omgivning. tror nog att ALLA klarar sig utan dom ;)


BabySenorita. men om jag ska vara ärlig så avskydde jag henne förut. fast nu har jag faktiskt börjat ändra syn på henne. jag börjar förstå hennes "spel" inom bloggvärlden. egentligen så verkar hon vara som alla andra ungdomar, normal. men nu till de jag vill hissa: hennes kropp! känn på den ni! hon ska vara stolt över hur hon ser ut. jag tror att många hellre ser ut som henne än en som ser ut som en nerpundad idiot? ingenting att ta på hallå? jag diggar hennes kropp och avskyr som sagt "skelett kroppar" babysenorita - lite mer att älska förstår ni.





Långa naglar. de är riktigt fint med långa naglar och fint nagellack. de ser så fräsht ut, och ett plus är att de är riktigt skönt när någon kliar en.



Grattis Linda

gjorde precis kaffe :) hanna kommer hit snart, vi ska inte göra någonting. är rätt seg faktiskt.. på väg hem när jag och verro skulle till spårvagnen frös vi till is. de är verkligen FÖR kallt ute nu. ställer mig frågan änu en gång, hur ska jag klara mig i vinter? .. vill inte ens tänka tanken.

förresten grattis till dig linda, som fyller år idag (viccys storasyster)
hoppas du får en bra dag :) önskar dig all lycka i livet pullan. hahahaha!
<3


i skolan

halluu! sitter i skolan med verro och viccy nu. har precis käkat. har rast nu, börjar om ungefär en kvart, har resurstid då, ska förhoppningsvis göra ett engelskaprov om min lärare har kommit tillbaka. sen slutar jag, då ska jag hem och inte göra så mycket. vi hörs när jag är hemma.

puss

ja älskar min selma <3 / viccy

natti natti

hanna ligger i min säng och pluggar, jag sitter här och gör inget speciellt. pratar med min storasyster lite på msn. ska strax lägga mig. hanna sover här inatt, och hon har sån jävla tur, hon börjar skolan 14.30 imorgon. men de gör inget, jag har bara 2 lektioner :) slutar vid 1 tiden, de tycker vi om!

vill bara säga: tack för att ni finns!








mitt barn i framtiden!

så jävla söt alltså, hahahahah.


söndag

vi hade verkligen kul igår, som vi skrattade hela natten. vi somnade runt 7 imorse. sen kom hanna vid 2 tiden, så låg vi tre och kollade på tv, sen tog jag och hanna spårvagnen hem vid 4 tror jag? sen gick vi hem till henne en snabbis, och sen till mig. nu har vi precis käkat och kollar på EMA 2009, igen! 3e gången nu haha.

nu ska jag måla naglarna, sen ska jag plugga lite engelska, och sen kolla på tv och sova så att jag är pigg imorgon =) viccy börjar även i min klass imorgon, de ska bli skit kul. vi ska kämpa tillsammans! haha Kastriot tror att de kommer gå åt helvete när vi två är i samma klass, men vi ska sköta oss! ;)


<3

jag är världens lyckligaste!
godnatt alla =)

klocket next!

har inte så mycket att skriva.. som sagt ingen lust att blogga.. har suttit och tänkt Deniz, jag saknar dig grovt mycket!

ska sova hos pluttis inatt, så vi hörs väl senare när jag är där, eller imorgon när jag är hemma.
puss på er.

K,
te dua zemer <3


lördag

har ingen blogglust längre, känns inte lika kul.. viccy åkte hem vid halv 2, så då vaknade jag. hanna sov fortfarande, så jag la mig brevid henne igen efter att jag låst dörren efter viccy. när tror ni att vi vaknade? hm.. 15.30 , KATASTROF! men vi var ändå uppe rätt länge inatt, till 6 imorse. vi låg och pratade oså. min zemer somnade nästan i telefonen också haha, helt gullig.

hanna gick hem för en timma sen, och då hoppade jag in i dushen. så nu luktar jag riktigt gott. ska strax smörja in mig i body lotion också. tänkte fixa naglarna och så med.

I showed you what I got!



klockren!

hår

angående mitt hår som jag klippt,  som folk kommenterat. de är ingen skillnad på frisyren. klippte bara topparna, så de är bara lite kortare. tycker inte att de är något att ta kort på.


Rabih är fortfarande bäst!!!

Rabih åkte ut ifrån idol :'( jag fick tårar haha, de är pga han och Eddie som jag följer idol.. och nu finns bara Eddie kvar.. Rabih var så mycket bättre egentligen.. fattar verkligen inte att han åkte ut.

för övrigt så har jag inte gjort så mycket, hanna och viccy är här. jag och hanna lagade mat innan viccy kom hit, men Kastriot ringde mig så jag pratade med han istället för att äta, jag som hade gjort så god mat :( annars har vi väl inte gjort så mycket.

ännu en gång, Rabih borde inte ha åkt ut ..



föresten, förlåt att jag inte kom idag Bäzu <3

pratar med viccy i telefon!

de blev en sen natt för mig igår, tjafsade lite med min zemer.. inte bra :( och då kunde jag inte somna, så jag kollade på sista avsnittet av inlåst på datorn. dom berör verkligen alltså! jag fick tårar. och jag tror och hoppas att dom har de skit bra nu. mina tankar går till dom..

kassi väckte mig vid 1 tiden. så nu är jag vaken i alla fall. funderar på att dra till Bäzu ikväll, men de är sånt som märks. har fortfarande träningsvärk :( annars ska viccy och hancii sova här.

ska strax göra lite kaffe så att jag piggnar till. jag tror att Egzona äter just nu.. kan tänka mig att hon käka för ca 2 timmar sen i skolan, nu tror jag hon äter igen, känner de på mig... hmm..

EMA 2009

beyoncé kammade faktiskt hem några pris, vilket var bra. hon är verkligen bäst! hon har talang och hon är så otroligt vacker. min kusin gick hem för ca en halv timma sen och nu sitter jag och pratar med kassi och min storasyster på msn. finns inte så mycket att göra, har ju ingen skola imorgon så de gör inget om jag är uppe länge :) bra de, för trött är jag inte!

har inte så mycket att skriva, kanske hör av mig innan jag lägger mig.
puss

klippt mig..

kom hem ifrån hanna för en stund sen. vet ni? jag har klippt mig :( klippte mig sjävl i badrummet för att det var så slitet.. mitt hår är kort nu, jävla skit! jag som hade sparat :( men de växer ut snart igen..



ikväll är det sista avsnittet av inlåst, men då är de EMA 2009 på mtv, så jag vet inte hur vi ska göra. men man kan ju kolla på inlåst genom datorn sen. och vid 22.00 är de pedros ande som vi inte får missa.. debatt är vid den tiden också tror jag, baby senorita är ju med ikväll, ville se de egentligen för hon sa att hon skulle göra "skandal" hahaha.. men de kan vi inte heller kolla på. jaja, livet är hårt :)

( egzona jag kan inte svara dig för de är fel på din mat-blogg. =/ )

torsdag

blev ingen skola för mig idag, istället pluggade jag lite, kl. 9 imorse, sen somnade jag och vaknade upp av att hanna stod i mitt rum och sa: VAKNA NU SELMA, KL E HALV 2 !!

så vi gick upp och satte oss i köket, inte långt efter gjorde vi pomme. sen tog vi de bara lugnt, och dampade som vanligt. nu gör vi ingenting alls, hanna ligger i sängen och kollar på tv och vi ska strax hem till henne. hon ska hämta ett arbete som hon ska jobba med här hos mig, på min dator (Eftersom att hennes dator har gått sönder HAHA) så, så ligger de till. jag hör av mig senare.

Egzona: du kommer rulla snart!
HAHAHAHAHA!

var bara tvungen.


inget mer inlägg för idag!

jag och hanna drog hem till henne en stund förut, sen gick vi tillbaka hit. har käkat o sånt :) och så kom jag ut ifrån dushen för en liten stund sen. är verkligen hur trött som helst just nu, hanna har däckat i min säng, hon liknar en potato :$ kommer inte uppdatera mer idag, för jag har prov imorgon så jag måste plugga på de. sen är de pedros ande som gäller, och efter de tänkte jag ringa min zemer innan jag somnar. om jag inte är för trött.

så vi hörs helt enkelt imorgon.
godnatt!

onsdag

sådääär ja, nu är det redan onsdag och jag hade bara matematik idag, eller nae, friskvård också. började med att komma försent en halv timma.. hade matte, sen var de lunch (KEBAB) jag skojar inte, matsalen var full med bara blattar. efter de hade jag och verro friskvård, fan vad vi kämpade. boxning stod på schemat och jobbigt var de. sen gjorde vi lite annat också. slutade vid 1 tiden, promenerade till spårvagnen med svartingen i snön.. ja, de snöar.. lite, men endå :(

mötte upp min kusin sen drog vi hem till mig, så nu sitter vi här, hon börjar skolan kvart över 3, SJUKT! aja, de var allt jag hade på hjärtat för den här gången, vi ses nästa vecka.
HAHAHAHA ne men, jag skriver nog senare, puss.

pose = inget smink

rose och jag bytte jacka för några dagar haha, jag älskar hennes och hon älskar min - så, så fick de bli. just nu sitter jag och käkar, min kusin gick precis. vi gjorde väl inte så mycket, skrattade (som vanligt) och drack kaffe.. hähä ännu vanligare :$ sen la jag mig och vilade lite medan hon var inne på msn. men nu är jag uppe! somnade inte i alla fall, bra de. nu ska jag fortsätta käka, ta de lugnt, tvätta ansiktet och lägga mig i sängen. vi hörs imorgon bitches!


med tjejerna!

tog spårvagnen vid 9 tiden, hade bara en lektion som var med robert. och vi hade fått lappar om vaccin för svininfluensan som låg på bordet.

de stod : Eventuella biverkningar efter dos 1
så skrev han : Kan inte prata eller gå!
fan vad vi skratta, jag ska fan inte ta vaccinet.

efter skolan åkte jag och rose till hennes kontaktperson och tog de lugnt där en stund. sen åkte vi hem till mig, eller först gick vi till video west och handlade lite godis. rose köpt en femma lott, så köpte hon en till, så vann hon 5 kr, köpte en ny, sen vann hon 10, då köpte hon en 10 lott, sen 2 femma lotter till, men då gick de åt helvete hahaha.vi gick hem till mig sen och satt och pratade med mamma i köket, sen lyssnade vi på musik. smsade hit min kusin. så nu snackar vi bara och så. rose håller på med mitt hår just nu, jag vill döda henne hon drar som en jävla åsna.

får se vad som händer senare, är riktigt trött men ska inte sova. ska kolla på pedros ande som är vid 22.00 sen vid 11 tiden ska jag sova.


fräääääääsh

nu har jag dushat, fixat ögonbrynen, smörjt in mig osv.. skit skönt. väntar på att maten ska bli klar. min mamma gör alltid mat så jävla sent haha. sen kulle min kusin komma hit en stund också. undra om jag kommer somna i tid ikväll.. får hoppas på det.

här satt jag i skolan med min lärare fredrik och pluggade (repetition för ett prov) han är för rolig, bästa läraren!






b ä z u

kan börja med att säga grattis till Bazolla aka Bäzu min niggah som fyller 18 år idag, eftersom att jag glömde skriva med det i de första inlägget. Grattis gumman! ♥ hoppas verkligen att du får den dagen du förtjänat, vilket är den bästa =) världens roligaste och bästaste tjej! älskar dig prinsessa.

såja.., jag somnade visst.. la mig i sängen och tänkte på lite saker. sen stängdes ögonen tydligen haha, vaknade upp vid halv 5 och bara, NEJ SHIT! aja så går det.

nu ska jag inte göra någonting. tänkte dusha och så, men de ska jag göra lite senare :) tänkte göra lite kaffe nu så att jag piggnar till. just de, kassi fick sin present idag med, och glad vatt han också. grattis i förskott zemer!

nej, nu tycker jag att jag bara snackar på utan att tänka. raderar ständigt vad jag skrivit för att jag stavat fel. de måste vara hjärnan som inte rullat igång ännu, hoppas kaffet kan återgärda problemet haha! puss

måndag

hallu bloggen! idag frös jag röven av mig, jag skojar inte. jag hade på mig ett linne, en stor t-shirt och sen en sån stor tjock adidas tröja. leggings, långkalsonger (skratta inte HAHA) och mjukisbyxor + vinterjacka, och jag frös? hur FAN ska jag klara mig i vinter? kan ju inte ha på mig mer kläder .. har verkligen ångest för de här med vintern. folk tycker att det är mysigt.. visst, om man ligger hemma och kollar på film. men inte fan går jag ut när de är vinter, de är bara kallt och tråkigt.

jag hade i alla fall en skön skoldag. tog spårvagnen vid kvart i 9 med rose verro och oscar. hade lektion med robert, som jag alltid har kul med! jag robert och jonas (lärare) pratar alltid om allt möjligt, men vi jobbade också är klart =D sen käkade jag och verro, efter det var de resurstid så jag jobbade lite med engelska.

slutade vid 1 tiden, promenerade till norr tull där spårvagnen nästan åkte ifrån mig o verro, vi sprang som djur. eller nae, svartingen sprang inte för hon tror att allt och alla ska vänta på henne hahahaha häxajävel! JAG sprang. höll upp dörren, och hon gick som en myra endå. vi hann i alla fall med spårvagnen och nu är jag hemma, eller jag har varit hemma ett bra tag.

bara så ni vet spelar zigenarna överhög musik just nu ifrån deras bil, utanför mitt fönster!
hörs sen.

natti natti

kollade på taking the stage förut, eftersom att jag missade de igår. sen har jag inte gjort så mycket. hjälpt viccy med engelskan, och lite sånt bara. nu känner jag att ögonen börjar stängas så jag tänkte lägga mig i sängen och smsa lite med Kassi innan jag somnar. vi hörs imorgon efter skolan, puss och godnatt!



-

nu har jag precis käkat. jag fick laga mat själv för mamma gick till grannen och fan vad gott de blev! jag är riktigt duktig ;) nu pratar jag med viccy på msn om allt möjligt..

fattar inte vad du sysslar med, vad är de som händer egentligen?


trött

jag somnade vid halv 9 imorse, och vaknade vid 2 tiden. så jag har inte sovit alls länge och känner mig fortfarande trött, hoppas de håller i så att jag somnar tidigt idag :) mamma kom hem vid halv 4 och hon var skit glad, bra de :) hanna kom hit när jag vaknade, vi drack lite kaffe och snackade osådär. jag plattade hennes hår också. snart ska mamma göra mat, jag är skit hungrig verkligen.. min mamma gör godaste kötfärssåsen haha.

nee, jag har inte mycket att säga faktiskt. vi får höras senare!

vaken!

jag är vaken fortfarande. ska nog vara uppe hela dagen, ända tills ikväll så at jag sover gott och är utvilad tills på måndag då skolan börjar. mamma är vaken nu, hon ska åka om två timmar så så jag ska göra henne lite sällskap innan hon drar. sen tänkte jag städa lite, diska och så. låter som en riktig hemmafru, men så är de. måste ju hjälpa till, sen blir hon ännu gladare när hon kommer hem.. perfekt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!