Original Gangsters

Denho Acar, OG:s grundare och ledare som han startade i Göteborg, bergsjön för flera år sedan.
Jag förstår inte vad denna mannen tänker. Han ser riktigt läskig ut och är kapabel till vad som helst. Såna som han ska låsas in för evigt. Hur kan han tycka att han lever ett bra liv? det är ett "yrke" säger han. det måste vara något psykiskt fel på honom. Vad jag vet, befinner han sig nu i Turkiet eftersom att han är efterlyst här i Sverige, Svenska polisen jobbar med att försöka få hit honom, men turkarna släpper inte ut en person för vad dom har gjort i ett annat land, eller något sånt. Hörde också att Svenska polisen ska försöka sätta honom bakom galler i Turkiet om dom inte lyckas få honom till Sverige. och om jag hade varit han, så hade jag frivilligt gått med på att sitta i fängelse i Sverige istället för i Turkiet.. det är mycket skillnad på att sitta i fängelse utomlands och i Sverige.

Han kommer aldrig att förändras, det ser man på långa vägar. Vilket är tragiskt för han skulle kunna leva ett riktigt bra liv med fru, barn och ett vanligt jobb. Men som sagt han är nöjd med sitt liv och bara de säger att han aldrig kommer ändra på sig..



han ser helt tom ut i ögonen, som att han har djävulen i sig






Kommentarer
MAAARIGONA

min pappa slog sönder han när om satt inne i samma fängelse i karlstad .. rätt åt honom leker skit mycker men är en fiiiiiiiiiiiiiiiiis !!!



Blogg: http://gonushee.blogg.se/
2009-11-12 @ 19:36:32
S A N D R A

haha, jag har alltid varit fascinerad av maffia o sånt haha har läst alla böcker den senaste "svensk maffia" där de står om bla OG och Juggemaffian osv :P håller med att dom är kallblodiga osv men det är fortfarande ngt som ja tkr e coolt haha.. xD



Blogg: http://sandr4.blogg.se/
2009-11-12 @ 21:17:55


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!