Har riktigt tråkigt!

så jag kör på en Selma Hissar/Dissar


  • Jullovet. vilket innebär ingen skola. sköna, mysiga dagar i över två veckor.
  • Bling Bling på naglarna, eller vad man ska kalla det. igår satte jag på lite bling bling på mina rosa naglar och det blev faktiskt fint. lite stjärnor och silvriga, rosa små "prickar/bollar" skit fint!
  • Idomin läppbalsam. nej, jag går inte ut med idominsalva på läpparna som en fjortis! utan jag använder de när jag är hemma, de gör verkligen läpparna mjuka. brukar använda de innan jag lägger mig och dagen därpå när jag vaknar känns de som mjuka små babyläppar.

  • Riverside. missförstå mig inte! jag tycker att serien är riktigt bra. men det är jobbigt att de bara är 4-6 min varje dag. och att hela avsnittet kommer ut på nätet varje söndag som är i ca en halv timma? Dissar att riverside för kort programtid.
  • Min handsfree/ Clas ohlson. min syster köpte en handsfree åt mig, och när vi öppnade paketet var de bara en hörlur. hade alltså köpt fel. men det stod inget på paketet att det bara var EN hörlur. oh! och Clas Ohlson har knappt några headset alls, inga webbkameror eller något. stäng ner den butiken !!!
  • Mitt rum. det är för kallt här inne! även att jag bor ovanför en pizzeria (HAHAHA) så är det hur kallt som helst. mitt golv är skitvarmt, men mina händer fryser ihjäl. spelar ingen roll om jag lägger mig under täcket eller vad jag gör, det tar jätte lång tid tills jag blir varm =/

Kommentarer
Anonym

mitt rum e också skitkallt!!:p hahahah gillar din blogg, brukar alltid läsa den men inte kommentera speciellt ofta :)



Blogg: http://lorreeee.blogspot.com
2009-11-29 @ 19:36:21


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!