drömde om paow

haha, fan vad roligt att folk utanför Norrköping läser min blogg, riktigt kul. tack för att ni svarade, och jag vet att det finns fler, men klockan är trotsallt inte så mycket än, så jag hoppas att resten också svarar =)

jag mår lite bättre idag, fast jag mår fortfarande illa och känner mig hängig.. undra vad de är egentligen? min zemer ringde i alla fall och väckte mig, dum som han är :( haha ne då, han ville fråga hur jag mådde. även att han väckte mig, låg jag kvar i sängen ett tag. men nu är jag uppe i alla fall. just det, äntligen helg! jag ska bara ta de lugnt och bli frisk.

haha vet ni, jag drömde om paow inatt. riktigt sjuk dröm. hon är ju i thailand nu, och de var hon i min dröm också. hon hade precis åkt och jag och en kompis (minns inte vem) gick hem till henne. eller ja, vi bröt oss in haha. hon bodde i en stor villa och de första jag såg när jag började närma mig hennes rum var massor parfymer, alltså oöppnade riktigt goda, och verkligen skit många. brevid stod de en stor hello kitty väska, den liknade en banan hahahaha. den bad jag min kompis öppna så att jag kunde hälla ner alla parfymer där. sen kom en jävla snorunge, han förstörde allt.. han kom med ett gevär och sköt emot oss hahahahahaha. sen hittade jag också ett gevär och jag sköt mot honom hahaha. men de roliga var att de kom skott som en bazoka typ HAHAHAHA. sen sprang vi därifrån, och då var vi helt plötsligt vid min gamla skola, sen vaknade jag haha.

Kommentarer
Ludde

Det där var typ det sjukaste jag hört:P haha:)



Blogg: http://anglars.blogg.se/
2009-11-13 @ 19:59:55


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!