jag känner mig sjuk.

de är anledningen till att jag inte har skrivit idag. på matte lektionen fick jag gå tidigare, för att till och med lärare tyckte att jag såg lite konstig ut.. har haft ont i huvet ända sen halv 11 imorse.. jag gick i alla fall och mötte verro, sen gick vi och åt. pratade lite med våran lärare som vi har i friskvården och jag sa till henne att jag skulle ta de lugnt idag. efter maten hade vi som sagt friskvård, men jag pallade ärligt talat ingenting. hon lämnade mig och verro ensamma i ett rum, då tog vi i alla fall upp hantlarna en stund, de är bra! sen tog vi spårvagnen hem.

och när jag kom hem ville jag bara vila. så jag la mig nästan direkt i sängen och somnade, men jag vaknade naturligtvis flera gånger (man sover aldrig bra när man är sjuk) och kände hur mitt huvud bara dunkade. kände mig yr och ville bara kräkas.

men nu är jag i alla fall uppe. har fortfarande en klump i halsen och tung i huvudet. känner mig hängig men jag ska försöka äta lite nu faktiskt =) hoppas bara inte att jag blir jätte sjuk, det orkar jag inte :/

har gjort en ny header förresten, behöver bara hjälp med att lägga in den.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!