pedofiler - FÖRSVINN!

nydushad och fräsh ;) time for school tomorrow - tråkigt! men vad ska man göra :) bara en månad kvar, sen sommarlov! ska läsa på till ett prov nu innan jag lägger mig, och läsa lite ur en annan bok jag inte har läst ur så speciellt mycket, Hinse häxan heter den och den handlar om en kvinna som har haft det tufft i livet (droger osv) hon förlorar även vårdnaden om sina barn men kämpar sig igenom omständigheterna. den är faktiskt rätt bra, även att jag inte läst så mycket =) ..
förresten, de här med solning .. nu på kvällen ser jag att jag har fått färg tydligare, innan såg man ju också, såklart. men framåt kvällen ser jag det mer?! konstigt? någon mer som får brännan framåt kvällen när de solat under dagen? hahaha.

och så måste jag bara säga, utrota pedofiler & våldtäcksmän!

(www.nt.se)

Norrköping


Det var på fredagen som flickan blev angripen av mannen. 

Den femåriga flickan blev ivägburen av en okänd man när hon lekte ute i en park på Plåtslagaregatan i Hageby. Han drog in henne i ett buskage och lade ned henne på marken.
- Flickan har dessutom läkarundersökts efter händelsen. Flickan var tillsammans med sin mamma ute i området på fredagen, men de var inte inom synhåll för varandra när mannen slog till mitt på ljusa dagen. Vad han hade för avsikt kan vi inte veta i nuläget, för lyckligtvis kom det fram en kvinna som sade till mannen att lägga av. Då försvann han från platsen. Enligt uppgifter ska mannen ha haft en blå bil stående i närheten av buskaget


.. helt sjukt hur man kan göra så emot en liten flicka? och inget hände, men tänk OM?! .. tänk om kvinnan inte hade kommit och sagt åt mannen att lägga av? .. förstår inte hur folk kan göra något sånt. och detta hände i hageby, ca 100 meter ifrån min storasyster.. jag ska nog aldrig gå ensam i hageby :) - eller någon annanstans heller för den delen. ... IDIOT!

kanske skriver ett nattinlägg ;D puss!

Kommentarer
stina

uash va hemskt..tur de kom nån och avbröt honom



Blogg: http://kittygitty.blogg.se/
2009-05-04 @ 11:49:29
Karin

SV: Tack bäbis!



Blogg: http://gunnarssonkarin.blogg.se/
2009-05-04 @ 12:40:13
Nilufer

Förstår inte hur man kan göra något sånt på en 5 åring ! .. Psykopat helt enkelt !!! ..



DIn blogg design är så FIN ^^ <3

Kenine iyi bak



Blogg: http://nulleew.blogg.se/
2009-05-06 @ 06:33:20
Julie

Förstår mig inte på folk alltså! .. :(

Pedofiler borde dö! söt du är!



Blogg: http://julielwira.blogg.se/
2009-05-06 @ 12:39:41


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!