grymt skön dag!

har inte haft tid att skriva, har inte varit hemma något .. sovit i klocket, hos rose!

gårdagen började i alla fall med att jag mötte verro vid mig, så tog vi bussen till lindö där resten av folket var.. där stannade vi till ungefär 9, då jag och rose åkte hem till mig. resten åkte till klocket. vi sa till min mamma att jag skulle sova hos rose, sen åkte vi direkt. när vi kom dit, var vi ute bara och tog de lugnt med alla. det blev rätt sent, så vi gick hem. gjorde mat och så la vi oss i sängen , kollade på disney chanel haha.. och somnade!

idag vaknade vi vid kl 10. gick hem till verro sen vidare till willys och handlade lite grejer till grillningen. så åkte jag och rose till hageby och väckte oscar, som tog tusen år på sig.. på tal om tusen år, feyruz var också seg. vi mötte i alla fall upp feyruz också, + abbe jenni och gabi. därifrån begav vi oss till stan och mötte de andra. sen bussen direkt ut till lindö idag igen. SKÖNT SOM FAN! vi var där ca 14.30, så åkte vi hem nu vid 7-8. jag kan ju säga att jag är bränd som fan utav solen. jag och feyan träffade även på några albaner .. som började prata med oss när vi satt på bryggan. det roliga var att dom trodde att jag var alban hahaha. förresten, så träffade jag Sonja och hennes bebismage, så jävla gulligt!!! inte alls långt kvar nu gumman ;) 4 dagar! aja, vi grillade i alla fall och hade riktigt kul.. tack för en lyckad dag tjejer och killar =)

 nu sitter jag här, har precis smörjt in mig med lite kräm för att jag bränt mig :$ haha. har precis dushat.. ska logga in på msn en stund sen lägga mig - jag är död!

vi hörs imorgon
pusspuss

gårdagen:




idag:












haha, lite mycket bilder. se och njut!

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!