Ballar av stål

hej hej :) vi tog spårvagnen till klocket vid 6 tiden ungefär?! gick till willys och köpte nötter sen vidare till parken, där folket var. Roro var här, helt kul att träffa den pajjasen =) sen vid kl. 8 promenerade jag och viccy hem till henne, flippade och snacka bara. kl. 21.55 började Ballar av stål, så det kollade vi på :) hahahahaha över roligt! och människorna är så galna. en favorit är ju Bitterfittan hahaha, helt skön brud. brittan vann såklart idag ;) och nu är programet slut. viccy hoppade precis in i dushen så jag la mig i sängen med hennes dator. inget bättre för mig, hahaha.

imorgon är det skola, hoppas viccy vaknar också! hon är så seg på morgonen.. men om hon inte gör de, så kastar jag vatten på henne :) det har jag redan sagt, så hon vet vad som gäller! hahahaha. älskar dig min bästaste bästa vän. .. inte nog med de, när vi satt i vardagsrummet och pratade så ville hon att jag skulle flippa, och att hon skulle spela in. . hon tvinga mig vara rolig framför kameran, den jäveln! men nu är videon borta igen ;) bäst för hon!

nej, har vl inget att skrive egentligen. känns som om jag bara sitter här och babblar på. vi hörs imorgon, när jag kommer hem.. EFTER SKOLAN ;) pusspuss

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!