var hos rose en stund

Svar till Nadja:

Då har du fått fel uppfattning, jag menar inte att killar ska få knulla runt och sen förvänta sig en prinsessa till flickvän! och jag menar heller inte att man är smutsig efter att man har haft sex med en person, som du skrev. Det är en sak om man har varit med tex. 2 personer som man verkligen älskat och haft långa förhållanden med. det är absolut inget fel på det! jag syftar på såna tjejer som sminkar upp sig, blir fulla och sedan hoppar i säng med en kille, veckan efter är dom med en ny och tycker "nej men vadå, lite kul, det är inget fel med det" detta gäller även killar. Dom flesta killar/tjejer vill ha en oskuld partner just pga att det är mycket finare och renare: ingen har varit där!

och du anonym: vadå det är nog dom fula som är oskulder? jag känner hur vackra människor som helst som har kvar sin oskuld och tänker ge den som en gåva under sin bröllopsnatt. det är någonting fint!! du låter som en fjortis som tänker "ooh nej. måste bli av med min oskuld, jag är ju så snygg!!! ingen får misstänka att jag är "barn" fortfarande" patetiskt. och du? i sverige får man yttra sig, jag tyckte att blondinen som skrev de inlägget var en DUM BLONDIN! och sen får ju du säga vad du tycker om mig,  det rör mig inte ryggen och vet du vad? jag är riktigt stolt över min bakgrund.


Jag åkte upp till klocket en stund, hem till rose. vi satt mest och pratade och så kollade vi åp bella&tyra show. Kissie skämde ut sig totalt, till och med jag satt och skämdes ÅT henne när jag kollade på programet. Hon är så otroligt respektlös och helt dum i huvet att det inte finns ord. nog om henne, sen följde rose med mig till hållplatsen. kom hem för en stund sen, nu ska jag inte göra så mycket. tänkte hoppa in i dushen strax. puss puss

Kommentarer
evabergsten

sv; jag använder PhotoFiltre. :)

inte ett dugg så bra som ps :(



håller med dig angånde svaren! (y)



Blogg: http://evabergsten.blogg.se/
2010-05-14 @ 19:08:43


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!