hatar att vara utan dig

finns inga ord för hur jag känner just nu. vill bara hålla om min älskling igen.. han var hos mig i 13 dagar, vi hann inte göra så mycket men det spelar ingen roll, för att bara ha honom nära betyder allt för mig. jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden.. jag önskar att jag gick ner till resecentrum för att möta honom igen.

sitter i mitt rum just nu, det är hur tomt som helst. undrar hur jag ska kunna sova inatt. denna dagen har varit jobbig. hatar känslan av att se honom gå på bussen och inte komma tillbaka..

han ville stanna och jag ville med hela mitt hjärta att han skulle vara kvar. men biljetten var redan betald och det är självklart att han måste åka hem till sin familj.. fan också :(

har i alla fall precis ätit, åkte till klocket en sväng efter att jag lämnat älskling. nu sitter jag och smsar med honom. han är strax hemma.

jag saknar dig redan mitt hjärta!!


Kommentarer
linda

Haha det är bara och kämpa på ! Det blir värt all väntan tills man träffas igen, asså shiit den känslan är obeskrivlig!<3 Har det precis som du =)och neeeeej snagga inte dig :( haha kram!



2010-05-09 @ 21:31:20


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!