TORSDAG

Hej på er! det blev en sen uppdatering idag, har inte riktigt haft tid. började med att vakna på dåligt humör för att min mamma kom in och tjata att vi skulle gå upp. det bara kryper i kroppen när hon tjatar plus att hon väckte oss för tidigt men tvingade oss gå upp ändå. aahh!

drog till skolan och sökte in till gymnasie (börjar kännas otroligt bra nu) och sen hade vi matte med lilla kickiita, haha sick brud ! efter skolan mötte vi syrran och levent på stan och tog bussen mot borgsmoskolan för att viccy skulle hämta lite gamla uppgifter så att hon blir godkänd i historia & samhäll. vi träffade även på alla gamla lärare vi hade, nostalgi haha!! riktigt kul var det.

efter en stund där tog vi bussen mot stan och syrran bjöd oss på käk, det blev istanbul kebab LOVE IT! sen tog vi en snabbtitt bara och så åkte jag och viccy hem.

när vi kom hem var hanna här med mamma, så vi satt lite med de i köket sen drog hanci hem och jag och viccy har bara suttit och kollat runt lite på datorn, bloggar o sådär. nu åkte hon precis hem.

jag måste lägga mig tidigt ikväll för jag och mamma ska åka och storhandla imorgonbitti. ska inhandla lite hårfärg (slingor) och något bra shampoo för mitt skadade hår. det har blivit så otroligt slitet och torrt efter all dess blekning jag använt. men vill man va fin får man lida pin som sagt ;)

som jag skrev där uppe fixade jag med gymnasiet idag och det känns väldigt nära nu, även om det är ett tag kvar. det känns som att jag verkligen börjar få kontroll över mitt liv, har varit rätt vilsen när det gäller skolan även att jag haft samma mål sen i 7:an. har tagit mer ansvar nu, och kämpar som aldrig förr. får mycket beröm och trivs som fan! dessutom ska jag förmodligen snart börja jobba, KÄNNS GRYMT att det mesta bara flyter på nu. PLUS att jag snart fyller 18, och det ryktas lite smått om egen lägenhet, inget säkert kort ännu men man kan alltid hoppas! är lycklig! :) plus att det är sportlov nu, ska softa rejält.




Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!