Passionerat ska det vara.

Amir (gaybloggen) har skrivit i sin blogg att han är rädd för killar och att han alltid har one night stands. han är rädd för att bli sårad och tycker det är bättre utan känslor för utan känslor finns inga risker.

jag tycker att det är intressant att diskutera om sånt här, så jag gick in på hans kommentarer för att läsa vad andra skrivit och vad de tycker om detta.

många skrev: "håller med dig, förstår dig precis, du skrev just min story"
en tjej skrev såhär: "jag har också bara one night stands! hela tiden, har aldrig haft sex med känslor inblandade"

jag är helt emot det. ni vet att jag brukar skriva ner mina åsikter, och detta är bara MIN åsikt. ni får fortfarande tycka vad ni vill! jag skulle aldrig skulle kunna vara med någon som jag inte har STARKA känslor för. sex är något fint, man ska njuta av varandra, man ska älska passionerat, man ska känna sig trygg och bekväm. jag tror att jag skulle bli rädd om jag var med någon jag inte tyckte om, någon som bara fanns där för stunden. det skulle inte kännas rätt. jag skulle känna mig smutsig, det skulle vara läskigt. En sak till, sex har blivit så överskattat, man är med allt och alla nu för tiden, var som helst när som helst och hur som helst. var försvann respekten? självrespekten?



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!