GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN MIN ÄLSKADE TIMON! love you ♥

God morgon mina små hjärtegull!
Jag kan ju säga att jag är riktigt jävla utvilad. inte det minsta trött. så otroligt skönt!
somnade vid 18.00 igår och vaknade upp 05.30 today. nästan tolv timmars sömn. tack gud, det var gudomligt!!


vidare till något ännu roligare. min käraste svarting som ni vet? hon fyller år idag. och hon fyller inte vilken siffra som helst. utan hon fyller 18 år. GRATTIS MIN ÄLSKADE SVARTING PÅ DIN 18-ÅRSDAG!!!!! Synd att jag inte kan vara med dig på den här stora dagen. men det löser vi, vi får ju ses en stund i helgen i alla fall :)

Minns så väl när vi var yngre, du var nyinflyttad ifrån trelleborg och du pratade som att du hade en groda i halsen, helt grötig dialekt. verkligen SKÅNSK! men det tog inte lång tid innan du började prata mer och mer som oss och jag diggade det riktigt mycket haha. men nu har tiden gått och idag pratar du stockholmska (jag har en djävul-min nu). vi har hunnit med allt mellan himmel och jord, både roliga och tråkiga saker. man har alltid kul med dig och jag saknar dig varje gång du lämnar norrköping. du ska veta att jag är tacksam över att vi hållt kontakten trots att du inte bor kvar här. du är en vän för livet. i love you girl och jag hoppas verkligen att din dag blir lyckad min prinsessa! ♥ Puss och kram / pumba. (känner mig keff som inte hörde av mig kl 00.00 men jag sov hjärtat)






Kommentarer
Anonym

Så gullig du är gumman :'),blir helt tårögd ^^, du ska veta att jag finns där för dig i alla lägen o du kommer alltid vara en stor del av mig.. Love u din Timon <3



2011-02-09 @ 17:23:45


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!