drömmar drömmar..

Hello my little friends! say hello to my little friend mohahahahah!
jag vaknade nyss. ovanligt? naerå! vet egentligen inte varför jag öppnade detta inlägget, fett onödigt. har drömt otroligt sjuka drömmar, då menar jag otroligt. kan dock inte förklara dem, som vanligt.

men det finns en dröm och den gick till som så att jag sov i min otroligt stora soffa, den var kanske 30 meter lång och lika bred. massor kuddar, tight om jag får säga det själv. sen kanske det inte var lika soft att den var utomhus, mitt på källvindsgatan (där jag växte upp) BAM bara, mitt i hela skiten!

brorsan sålde droger hej vilt och sen kom polisen, jag sprang (varför vet jag inte) till kiosken på hörnet och där kom det ännu fler snutar som sedan förvandlades dem till gängmedlemar. de kollade på mig, och sen in i affären och i affären stod de ett annat gäng som pressade kassörskan på pengar. (de var kineser) jag sa: gå inte in där (till de här gänget som var utanför) sen såg kineserna oss och kom mot dörren, laddade pistolerna och sköt mot oss, så jag sprang med de här gänget in till nästa kiosk och där inne behandlade dom mig och resterande som slavar. även kineserna när de kom in. jag var livrädd, och satt gömd bakom en låda.

där tog drömmen slut och jag drömde vidare om alla konstiga grejer.
det ni läste just kanske inte var tillräckligt förståligt men drömmarna var konstiga, inget man kan förklara direkt.

haha knas. ja ja, nu ska jag se vad som finns att göras här hemma! hör av mig sen, pussar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!