Tänk om jag gör fel ?

Anonym: Tja har läst din blogg nu ett tag och ser att du kommer med bra råd till kärleksproblem så hoppas du kan besvara min fråga. är en tjej på 16 år som har vart tillsammans med min kille nu i 6 månader han är 18 årig syrian och har haft andra tjejer förr det här är mitt första långa förhållande och är oskuld men det är inte han, han är på mig hela tiden att han vill ta förhållandet ett steg längre men är så osäker. jag är ju inte erfaren till skillnad mot han när det gäller ställningar tänkt om man gör fel eller är dålig. vi var hos han förra vecka och bara skulle se på film då hittade jag ett kondom paket som var öppnat så tror han gjort något han sa att det var hans bror men jag vet att han är bort rest sen länge. men jag vågade inte säga något mer efter för han blir lätt arg tänk om han varit otrogen för att jag inte vågar har du något tips på hur jag kan göra eller om jag ska fråga honom om något hänt. är så rädd för att förlora honom snälla skulle verkligen behöva hjälp vet inte vad jag ska göra // Karlstad tjej

Tjenare snäckan! Jasså, tack så mycket :)
Till att börja med, du ska aldrig ge din oskuld till någon när du själv inte vill, eller inte känner dig redo. Om han är på dig, fastän du inte vill så måste du säga åt honom, för annars tror han att han kan styra och ställa som han vill. Det här med ställningar, haha du behöver inte oroa dig hjärtat. Ingen är bäst till en början, övning ger färdighet! Han vet att du är oskuld, så han förväntar sig inte en tiger. Han kommer hjälpa dig, det är inte så stort som man tror, du kommer skratta tillbaka på detta om några år (för det är inget man behöver oroa sig över).

Det här med kondompaketet, det borde du prata med honom om. Han har ingen som helst rätt att gå och vara med andra tjejer bara för att hans flickvän inte är redo att ge honom sin oskuld. Fråga honom på skarpen. Säg vad du känner och tycker om detta. Backa inte undan, utan sätt din gräns. Sen så behöver det ju inte vara så att han har varit med någon annan, han kanske faktiskt talar sanning, u never know. Så därför: prata med honom!! puss på dig tjejen!

Kommentarer
hiba

helt fel, hon ska dumpa honom direkt. han är bara 18 också, dom kommer inte ha framtid tillsammans.



Blogg: http://shockis.blogg.se/
2011-05-27 @ 03:37:07


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!