Kommer han sticka?

L: Hej, kikade in på din blogg idag, och tänkte väl se om du har något bra svar på mitt "stora" kärleksproblem. hehe!

Aja, Är en tjej på 18 år, som bor i en ganska liten "stad". Umgås oftast med äldre killar, på grund av att jag skaffat många vänner i den åldern på grund av mitt ex. Problemet är väl egentligen att jag och mitt ex gjorde slut för ca ett halv år sedan för andra gången, efter ett ganska intensivt förhållande, med mycket bråk och mycket förnekelse. Han var ett svin helt enkelt, det hela slutade med att HAN faktiskt gjorde slut, och att jag var helt förkrossad. Efter ett tag kom han tillbaka, och ville börja om på nytt, men jag svinade tillbaka. Saken är nu den att jag börjat träffa en av hans kompisar. Vi har hållt på både före, imellan och efter mitt och mitt ex's förhållande. ungefär ett år kanske. Saken är den att jag tycker om den här killen, fast han är ganska tråkig egentligen. Saken är väl den att han är lite svår, och det är väl sådant vi tjejer faller för. Varje gång vi träffats nyktra har det bara varit prat, och en "hej-kram". Där emot på fyllan slutar det oftast lite mer intimt, dock inte sex. Har sovit tsm flera gånger, utan sex och nu tror jag faktiskt han tröttnat på detta. Min fråga är väl egentligen om du tror att han kommer "försvinna" så fort vi har sex, eller om han faktiskt kommer vara kvar, och kanske vill påbörja något seriöst? Tror han börjat tröttna lite också, eftersom vår "flirt" inte leder någon vart. Så, vad tycker du jag ska göra?

Intressant blogg! :)




SVAR: Hej tjejen! jag hoppas och antar att du mår bättre efter omständigheterna med ditt ex och jag önskar dig all lycka i framtiden!
det här med killen du träffar, han verkar vara rätt blyg? jag menar i onyktert tillstånd vågar han faktiskt kliva fram, men drar sig undan när han är nykter. han kanske är osäker, och vill att du tar första steget? jag tror inte att han tröttnat, för så som jag förstår är det faktiskt han som backar, och inte du? jag tror inte att han kommer försvinna så fort ni har sex. jag tror att han vill ta det steget, men inte vågar. du känner honom bättre än mig, och du vet hur han funkar. ni har ändå haft kontakt i ett år? det är en lång tid. varför skulle han backa efter sex? ni har väntat länge!

försök att prata med honom om hur han känner och om han verkligen vill det här, men gå inte rak på sak, typ: varför vågar du inte? vad är det du skäms för? (för jag är säker på att han kommer bli väldigt generad och självförtroende kommer sjunka till botten) men försök att ta första steget! du säger att ni har varit rätt intima, gör det mer intimt, och se hur han reagerar. jag tror definitivt inte att han kommer sticka så fort ni haft sex!

vet inte om jag förstått detta riktigt. men jag hoppas i alla fall det och att det går bra. var inte osäker! puss


Kommentarer
Anonym

Haha, skumt det var att läsa sitt eget inlägg och faktiskt se hur rörigt jag skrivit!

Hur vet man att en kille bara är ute efter sex eller inte? Och hur vet man att han faktiskt inte sticker så fort man släpper till det där extra?



2011-05-27 @ 18:32:27


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!