Ex

Hej Selma, har läst din blogg jätte länge och den är sjukt bra, men kan hoppas du kan hjälpa mig med en sak. Jag har precis skaffat mig en pojkvän men mitt Ex håller fortfarande på och skriver - HEj snygging/sötis/sexii och min pojkvän gillar inte det och jag har sakt till i 6 månsder att ja inte vill ha honom. När ja ser honom så håller han på och ska kolla på mig och ta på mig, säger ifrån hela tiden men han lyssnar inte! jag vill inte att det ska ta slut mellan min pojkvän o mig bara för mitt EX förstör. Hjälp hur ska jag bli av med mitt Ex?!!


Hejsan sweetie!
Ditt ex verkar inte ha glömt dig, självklart är det inte okej att han håller på som han gör MEN försök att sätta dig in i hans situation så att du förstår honom på ett sätt också. Föreställ dig att du fortfarande älskar honom, medan du ser han med en annan tjej. Man blir omogen.. man sjunker till botten och gör allt för att förhindra en ny kärlek. Är du verkligen helt säker på att du vill vara med din nya pojkvän? För om inte, kommer du ångra dig i längden. OM du verkligen inte har några känslor kvar för ditt ex ska du bara säga att det inte finns någon chans mellan er igen, att du har det bra nu och att han måste glömma dig. Du ska inte vara otrevlig och säga "stick, jag bryr mig inte om dina känslor".. du förstår hur jag menar. För OM du är otrevlig tror han att du är med den nya killen bara för att göra ditt ex svartsjuk, men sätter du ner foten genom att vara ärlig och lugn "Jag kan inte vara med dig längre, jag känner ingenting för dig och jag mår bra med min nuvarande pojkvän" då kommer han förstå att du verkligen är seriös.

Hoppas det går bra med nya pojken, jag önskar er all lycka i framtiden. Kram!

Kommentarer
Anonym

Hej sötis, undrar om du kan hjälpa mig med en sak..jag och en kille har träffats i snart 1år vi båda är albaner och funkar bra ihop & har alltid roligt tillsammans, men under tiden så har jag börjat få känslor för han men jag vet inte hur jag ska berätta det för honom asså jag vet inte hur jag ska börja, men endå så vill jag inte förlora han.. tänk så känner han nt likadant? eller ska jag bara vänta och hoppas?



2011-05-14 @ 19:49:53


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!