MY HAIR

alla love questions är tyvärr slut, har inga fler på lager. jag vet att mina läsare tycker om att läsa love questions och jag ÄLSKAR dem. skicka in fler! ♥ nu ska jag hoppa in i en dush, men först visa mitt hår, som många har velat se. får ofta beröm för mitt hår, och jag blir lika glad varje gång :) jag vill ha det under svanken, snart där!





vi hörs nog efter dushen, puss och kram!

Kommentarer
Anonym

vill ha hjälp..



mitt ex som jag nu bara är kompis med, (han har varit otrogen mot mig cirka 20 gånger) därmed vill jag inte ha ett förhållande med honom, han är sån som inte klarar att vara trogen mot någon.. dock är hans charm verkligen underbar så han kan få vilken tjej han vill, hur snygg hon än är, hatar det..

iallafall, vi har kontakt oså nu, som kompisar då, även fast känslorna finns kvar helt och hållet. han är tsm med en som heter malin just nu, men han tror typ att jag inte vet det, och är asgullig mot mig, säger att han vill ha tillbaks mig, tänker på mig massa osv. visst blir jag glad av hans ord, men ibland får jag tanken att "just nu är han med malin" och då blir jag genast asdepp, för även om jag accepterar det osv, så känns det ju såklart :/ när han tex var bortrest i göteborg hos sin mamma så sa han att han var jätteglad för han skulle hem imorgon, jag bara "hem och träffa mig och malin;)<3" han bara "dig mer<3" och asså jag har egentligen inga problem med att dom är tsm, men ibland önskar jag bara att malin visste allt.. hur han är, att ha ett förhållande är typ samma sak som att vara singel för honom.. även fast han älskar henne.



har du några råd till mig? hur jag kan tänka för att må bättre.? vi har inte träffats sen i höstas nu, bara smsat och pratat tele. vi lär träffas inom kort, och han säger alltid att han saknar myset med mig och massa... juste, han är 93a, jag 96a..



säg gärna vad du tkr a.ng denna situation <3



2011-05-25 @ 20:15:58
Anonym

du har jätttefint hår. tkr du borde testa att klippa d i v..om du förstår va jag menar.





2011-05-25 @ 21:07:53
L

Hej, kikade in på din blogg idag, och tänkte väl se om du har något bra svar på mitt "stora" kärleksproblem. hehe!



Aja, Är en tjej på 18 år, som bor i en ganska liten "stad". Umgås oftast med äldre killar, på grund av att jag skaffat många vänner i den åldern på grund av mitt ex. Problemet är väl egentligen att jag och mitt ex gjorde slut för ca ett halv år sedan för andra gången, efter ett ganska intensivt förhållande, med mycket bråk och mycket förnekelse. Han var ett svin helt enkelt, det hela slutade med att HAN faktiskt gjorde slut, och att jag var helt förkrossad. Efter ett tag kom han tillbaka, och ville börja om på nytt, men jag svinade tillbaka. Saken är nu den att jag börjat träffa en av hans kompisar. Vi har hållt på både före, imellan och efter mitt och mitt ex's förhållande. ungefär ett år kanske. Saken är den att jag tycker om den här killen, fast han är ganska tråkig egentligen. Saken är väl den att han är lite svår, och det är väl sådant vi tjejer faller för. Varje gång vi träffats nyktra har det bara varit prat, och en "hej-kram". Där emot på fyllan slutar det oftast lite mer intimt, dock inte sex. Har sovit tsm flera gånger, utan sex och nu tror jag faktiskt han tröttnat på detta. Min fråga är väl egentligen om du tror att han kommer "försvinna" så fort vi har sex, eller om han faktiskt kommer vara kvar, och kanske vill påbörja något seriöst? Tror han börjat tröttna lite också, eftersom vår "flirt" inte leder någon vart. Så, vad tycker du jag ska göra?



Intressant blogg! :)



2011-05-26 @ 20:20:27


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!