DAG 1 - PRESENTERA MIG SJÄLV!

jag mår verkligen inte speciellt bra idag. fuck detta. ibland vill man bara försvinna, det är en sån dag idag. behöver umgås med någon som gör mig glad, därför kanske en vän ska sova här inatt, vilket jag verkligen hoppas på.. för jag behöver det verkligen ♥ men även att jag mår dåligt så har jag faktiskt lovat er en sak så här kommer den:

Mitt namn är då Selma Sedef och jag är snart 18 år gammal. Är född & uppvuxen i Norrköping, där jag fortfarande bor kvar. Jag har många drömmar och planer i livet men sitter än så länge kvar här i Nkpg pga skolan. Går IV, pluggar upp matten för att senare börja gymnasiet och därefter plugga vidare till Socionom. Som liten var jag faktiskt väldigt elak (tvingade mina vänner hälla ut deras läsk när jag druckit upp min HAHAHAHA) men ändå omtyckt. Envis har jag varit ända sen jag sprang i blöja tror jag, och är fortfarande. Beskrivs rätt ofta som kaxig, annars är jag en bra lyssnare som alltid vill hjälpa till med problem. Jag är godhjärtad och vill ingen illa, så länge de inte reser ragg mot mig.

När jag mår dåligt (som idag) vill jag antingen bara vara i fred. ligga i sängen och tycka synd om mig själv, tänka över allting oc gråta floder för att sedan skratta igen. eller så vill jag umgås med någon nära, prata och skratta så man kommer på andra tankar.

Jag älskar att vara bland människor jag tycker om. Det tråkigaste som finns är nog att vara ensam.
Vet inte vad mer jag ska säga. Det var i alla fall lite av mig.



Kommentarer
sannis

jag älskar dig precis som du är, och jag uppskattar dig till tusen. alla dagar du ställer upp och lyssnar när jag är ledsen. min fina turk <3



2011-05-11 @ 19:40:20
arma

klockren!



Blogg: http://aarmamakas.blogg.se/
2011-05-12 @ 17:08:21


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!