måndag

Tack för alla fina kommentarer! ♥ det värmer som alltid
okej, nu ska ni få höra min dag.
eftersom att jag somnade vid 4, så var jag död när jag gick upp vid halv 8. veronica som hon så fint heter sa något i stil med "selmish jag sover kvar istället, orkar inte hänga med till skolan" förstår ni att jag ville strypa henne? inte för att hon sagt att hon skulle följa med, utan för att hon skulle sova kvar i min sköna säng och njuta medan jag skulle sitta på en äckel spårvagn och sedan plugga matte i två timmar...

det gick i alla fall bra i skolan, gjorde prov och blev godkänd, blir lika glad jämt. började plugga på nästa kapitel och det gick bra det också. vid 11 tittade veronica in i skolan i alla fall, och bosse vart superglad över att se henne :)

efter skolan tog jag, verro och viccan spårvagnen till våra varsina hem. jag hade egentligen lovat att följa med syrran & storhandla men jag pallade verkligen inte mina ögon gick i kors. så vi drack kaffe & spelade kort istället.
efter någon timme i köket orkade jag inte sitta upp längre, var så gott som död faktiskt.

la mig i sängen, syrran la sig brevid och så kollade vi på något program om Size Zero. det är sjukt att folk vill vara så smala... jallafall efter 10-20 min där, däckade jag stenhårt. vaknade upp av att både mamma och syrran väckte mig med MAT. och det satt fint i kistan kan jag lova. ris, kyckling, brunsås (jag tvinga dem göra det), SKY ifrån kycklingen och sallad. ja, detaljerat. ÄLSKAR DET. mm...

SEN.. HAHA.. däckade jag igen, och vaknade upp vid 20:00. min dag har bestått av att sova för det mesta. och mina drömmar ska vi inte ens prata om. sick !

YESTERDAY PICS






Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!