HEEEELLO!

shit, det var ett tag sen jag skrev. igår stack vi ut till bjärka lite spontant sådär. det var trevligt att träffa alla igen, ska tillbaka dit på tisdag och stanna i två nätter :) mysigt!!

efter bjärka igår mötte jag upp mina grabbar och rökte vattenpipa, sedan fick vi för oss att sticka till löfstad igen och denna gången var nog den äckligaste av dem alla. när vi åker in mot löfstad hänger det en barnhatt på sidan av gången,  vi går upp och parkerar för att sedan gå ner och ta hatten, men då släcks hela belysningen. alltså jag dog. det var fan inte bara en slump av att det släcktes överallt. det var ett tecken, jag ville dra. men nej nej, vi var tvungna att gå i alla fall. man hörde fotsteg och såna sjuka grejer, någon visslade, aee sjuka grejer hände igår. vi skulle egentligen gå igenom hela skiten men vissa av oss ballade ur haha.

efter löfstad stack vi till MC och sedan släpptes folk av. jag och shoshkii fortsatte på vår egna tripp mot ingenstans. vi promenerade i 3 timmar och det är bra att ha en killkompis som man kan prata om allt med, super bra !!! vi gick först ifrån hageby till albrektsvägen sedan bort mot vrinnevi och sen tillbaka till hageby, från hageby till navestad, navestad till hageby, från hageby till albrektsvägen igen och sedan raksträckan hem. verkligen motion!

jag kom hem och däckade loss. vaknade av att samtal vid 12 och kunde inte somna om, det tog mig en timme att somna om ordentligt. vaknade vid 3, gjorde frukost så här sitter jag med min kaffe och ska strax hoppa in i dushen. vädret är ju superduper, tråkigt att jag missade en del av dagen men jag hoppas det blir fintfint väder på bjärka! :)

Kommentarer
a

Hej, jag har sett du hlälper folk med deras kärleks problem. Jag skulle vilja ha hjälp med mitt.

Det är så att jag är tillsammans med min kille i över ett år. jag älskar honom och han säger att han älskar mig. Men jag tror honom inte. Just för att han beter sig som ett svin mot mig. Han kallar mig för hora, idiot osv och han slår mig. De där har blivit som en vana för mig, jag får höra dom orden och får känna dom slagen i stort sätt varje dag...jag blir nästan chockad om ha inte något utav det händer.Han brukar hitta på saker, tex att jag tar kort med killar att jag håller på med killar just för att han ska kunna göra ngt utav de där på mig. Som för ngn dag sen så såg han en bild på mig när jag blev intervjuvad av tidningen, och det där är jätte gammalt, ändå så blev han arg på mig och säger han att jag inte har lyssnat på honom osv.Jag har blivit utsatt för ganska många saker under den tiden vi har varit tillsammans. Jag har förändrats pga det. Jag klara nästan inte av skolan pga honom, jag fick inte välja eget gymnasium jag får inte vara med mina kompisar, jag får inte sminka mig, jag får inte klä mig som jag vill. rättare sagt jag får inte göra någonting. Nu när du har fått veta om hur jag har haft det i över ett år undrar ja nu om du kan hjälpa mig? vad ska jag göra? jag vill sätta stopp på det här, jag vill att han ska veta att det där inte är okej. men jag har försökt tidigare och då tycker han ja låter som en diva och då blir han arg..vad tycker du att ja ska göra? snälla snälla kan du hjälpa mig?! de skulle uppskattas sjukt mycket! <3<3



2011-08-01 @ 22:51:49


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!