FÖRSTA SKOLDAGEN AVKLARAD!

Tack för alla fina komplimanger, ni är underbara! ♥

Alarmet ringde 7:45 vilket jag absolut inte är van vid. men jag hoppade upp och fixade iordning mig. tog vagnen till skolan med rose och så mötte vi upp lara. när jag hittat min nya klass fick jag information och så snackade vi lite i klassen. tror detta kommer bli fett bra! :)

efter skolan mötte jag upp rose, vi stack till stan en snabbis och mötte mamma och sedan käka vi på istanbul. ni som ätit där, visste ni att min pappa gjorde likadan kebab förut, till och med godare. eget recept, ända ifrån botten. king ! min pappas arm är förstörd nu efter alla kebab & pizzabakning han hållt på med annars hade vi ägt hela stan fortfarande! kefft..

haha shit, skulle inte ens berätta om det. jaja. efter kebaben mötte vi upp klyft och så åkte vi till rosis mami och käkade lite mer haha och sen tog vi bilen och handlade lite. jag stannade kvar och vilade. är SÅÅ trött. ni anar inte. kom precis hem faktiskt.

klockan 19.00 ska jag träffa min kontaktperson, skjut mig. är död. vill bara sova. men hon är trevlig så det blir nog bra. ska tvinga ut henne på en promenad för här inne kan jag inte sitta, kommer stendäcka i bordet..

jag hör av mig till er lite senare, måste ta en cigg. puss puss :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!