igår och idag

jag har inte haft tid för att sitta vid datorn, därför har jag inte haft någon chans att uppdatera. så vi tar gårdagen och idag, nu!

igår: tjajjorna missade spårvagnen på morgonen så verro var den enda jag åkte med haha. var i skolan till ca 12, käkade och så kom sara och jenni dit en stund också :) sen tog vi spårvagnen hem till mig, jenni och sara fortsatte mot eber. när vi kom innanför dörren såg jag att jag hade fått brev av min älskade storebror, tack så mycket.. älskar och saknar dig mer än någon annan <3 iaf, vi fixade naglarna hemma hos mig, drack lite te, åt knäckebröd med ost och tomat (övergott) och snackade. sen tog vi spårvagnen till klocket, hem till verro. jag var hur död som helst, så jag däckade självklart i hennes sköna säng haha. hon hoppade in i dushen och när hon var klar, väckte hon mig men jag var för trött. så hon drog till centrum och när hon kom tillbaka gick jag upp, då gick vi till willys och köpte lite chips osådär. senare vid 19 tiden ringde bettan och frågade om jag kunde vara barnvakt, men varken viccy eller hanna kunde så jag drog med mig rose. så igår var vi barnvakt åt gullungarna, zebban och zara. vi gick till videostan och köpte lite läsk och godis, inte långt efter att vi kom hem somnade zara i mitt knä.. lilla bebis haha! senare vart zebban också trött så han gick med och la sig. jag och rose satt uppe en stund och fixade lite smycken som hon hade fått av lillis, sen tog vi en djoro och gick och la oss.






idag: imorse vaknade jag skit tidigt av att ungarna höll på och busa i sängen hahaha, skrattanfall till max hade båda två. men sen gick dom ut så vi fortsatte sova till ca 10.30?! sen efter att vi vaknat till och så, gick vi hem till mig och så fixade jag mig lite fort, sen tog vi bussen till busfabriken :) haha överkul! vi käkade lite nachotallrik och pomme och så började vi springa runt där, åkte olika rushkanor (stavning?) , klättrade massor hoppade studsmatta osv.. haha vi var helt döda efteråt! då kom bettan och hämtade oss. vi åkte till mc, men dom skulle vidare till sörsjön så vi hoppade av i maxi och tog en fika, jag och rose. satt där, prata lite skit osånt, kollade i lite affärer. sen tog vi bussen hem till mig, minns inte direkt vad vi gjorde här?! men efter de tog vi i alla fall spårvagnen till klocket, satt ute med italo, erika och verro och snackade bara lite. sen gick vi hem till rose och umgicks med hennes mamma en stund. inte långt efter gick vi ut igen, vi gjorde inte så mycket. vid 21.15 tog vi spårvagnen hem, rose skulle möta oscar vid min hållplats och han kom efter MYCKET om och men.. jävla trattjävel!








- astriot <3 haha, pommena var bokstäver





en video i studsmattan också! för låång.. men endå.





nu ska jag sitta här en stund, sova snart.. trööööööööööött!

måste bara säga att min zemer betyder mycket för mig =) <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!