världens sjukaste dröm?

okej, vi kan börja ifrån när jag vaknade. mamma kom in och väckte mig halv 8 även att jag började 9.20. så jag vart sur och somnade om till 8.15. drog på mig kläder, tvätta ansiktet, tänderna osv.. satt upp en toffs i skallen och sprang till spårvagnen. hade verkligen ingen lust att gå till skolan idag. och självklart missade jag spårvagnen, så jag fick sitta och frysa som en galning.

spårvagnen kom och när jag gick av spårvagnen såg jag att lado också gick av. han ropade på mig och var riktigt dampig idag haha. "ajooooooooo va kallt de är" 2 sek efter.. "ajooooooooo va kallt de är" .. "aaajooo" tusen gånger om. som jag skrattade. för att han säger inte Ajo så vanligt. utan ändrar rösten och förlänger ordet skit mycket. hahaha, riktigt knas. kom i alla fall till skolan och där var de bara jag och en till tjej som satt och hade mentorstid med fredrik, ingen annan kom. kul? haha, han sa att både jag och hon har problem med att vakna på morgonen osv. så undrade han vad jag gjorde i måndags eftersom att jag inte var i skolan.

fredrik: varför kom du inte igår?
selma: jag var för trött...
fredrik: men vad gjorde dig trött då?
selma: jag låg och kollade på jerry springer sent, kunde inte sova..
fredrik: hahahaha, jerry springer? men det är bra att du kom hit idag.
tjejen: SER DU, DE ÄR INTE BARA JAG SOM ÄR UPPE SENT OM NÄTTERNA OCH KOLLAR PÅ TV.......

sådär satt vi och pratade med han i ungefär 15-20 min. meningslöst? sen hade vi rast och därefter hade jag engelska med robert, som vi skrattade. helvete! men vi fick endå saker gjort, vilket är bra. det är fooocking good! (/robert)

nae, jag sitter här och babblar om min skoldag i minsta detalj. kvart över elva sa jag ifrån (jag var överhungrig) "JONAS JAG DRAR NU, ÄR ÖVERHUNGRIG" .. okej okej.. hahahaha

mötte rose och oscar, åt och sen stack jag till banken med rose. efter det tog vi spårvagnen hem. när jag kom hem skulle jag väcka viccy, men det såg så jävla skönt ut när hon låg där i min säng helt död. så jag tvekade inte på att lägga mig brevid och så vaknade jag upp nu, för en halv timma sen. och de roligaste kommer nu. MIN DRÖM: jag vetifan vart jag var och vem jag var. alltså, det var jag, selma. men endå inte. jag hade ingen stor blogg eller så, men helt plötsligt står det att min blogg är avstängd och där det står logga in: , där var det helt rött och typ rinnande blod (datagjort).. jag gick in på kissies blogg och såg att hon hade hittat på massor skit om mig och gjort så att dem stängde av min blogg. jag skulle aldrig mer få tillbaka den... och endå var jag den tjejen som inte ville synas, bara hon som tyckte de var ballt att hitta på lite saker, skriva av sig osv..  men där hade kissie lagt upp bilder på mig och de stod att jag ville vara som henne, men att jag kommer aldrig lyckas o såna grejer. såna provocerande saker som vi är vana att läsa i hennes blogg.

sen fick jag i alla fall ett stort brev hem ifrån han som äger blogg.se där det stod att vi måste knäcka kissie (han visste att hon hade hittat på allt, men de andra som styr systemet trodde på henne) det fanns flera människor som var tvugna att godkäna om jag skulle få tillbaka min lilla blogg (även att jag inte är någon i bloggvärlden) sajkoo dröm. det var 1 man som gjordkände, och 2 kvinnor som inte godkände. nu fanns det bara två godkänanden kvar, ska jag vinna eller förlora?


- de fick jag aldrig veta, för jag vaknade av att gipzys hade högsta volym på musik i deras bilar utanför mitt fönster.. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH

endå rätt läskigt, för jag tycker inte om kissie. att jag vill bli som henne? - jag skär hellre mina händer. en brun näsa på sveriges bitchigaste dialekt. jag drar inte alla över en kant. bara henne, hon är grov och pratar som en diva. hennes påklistrade äckliga löshår och hennes svarta utväxt.. och ankläppar till de. tur att allt jag har är ifrån mina föräldrar och inte genom någon spruta.

nae, nu tog jag en dröm på verklighet. sorry, hahahah :$ shit..

fan detta blev för mycket HAHAAH  nu ska jag smokiloki, puss

Kommentarer
kimberly

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA omg som jag garva.

sån dröm selma hahahaha det kanske blir verklighet ahahaha



Blogg: http://kimbeleej.blogg.se/
2009-09-29 @ 17:32:40


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!