hemma igen!

nu är jag hemma igen efter en lång dag på badhuset med min kusin och två st av ungarna vi var barnvakt åt, zebban och zara (favoriterna) igår blev de att busa med ungarna haha, för gulliga. när dom somnade så kollade vi på skräckfilm och sen gick vi och la oss.

idag vaknade jag först vid 7.12 ville skjuta mig själv (de var ungarna som väckte mig) dem låg i sängen och skrattade, kittlade varandra och pratade, lyssnade på musik också för den delen. ville skära av mina öron. men sen vaknade deras mamma och då gick hon upp med dom. jag tackade gud och somnade om till klockan 12 ungefär. då gick vi upp och kollade våra farmar på farmville HAHAHA!!!! sen drog vi hem till mig och min kusin med ungarna för att fixa oss lite fort och efter de skjutsade min kusins pappa oss till badhuset. jag och hanna kunde inte bada.. har mens :( haha, så vi passade dom i alla fall så att inget skulle hända. zara hoppade i strömmen i badhuset, och hon åkte runt och runt (kunde inte komma upp) som tur var, var de en man där precis brevid henne som tog henne till trappan hahaha. lite skämmigt faktiskt. efter de käkade vi lite pomme och åkte hem. vi var där överlänge, flera timmar så jag och min kusin var döda efteråt.

en sak till, på badhuset finns det alltid såna äckliga gubbar. även att man har kläder på sig (uppvikta mjukis och tröja) så glor dom som in i helvete, aldrig sett en tjej förut eller? riktigt äckligt.

vi tog i alla fall bussen till ektorp för att lämna ungarna sen gick vi in på lidl och köpte cola. nu är jag hemma, ska strax hoppa in i dushen. är ensam hemma idag :( haha, min mamma är hos hennes kompis, och man kan ju undra när hon kommer hem därifrån. jadwiga, hennes kompis är överrolig så jag förstår att min mamma inte kan dra sig därifrån. hon är polack och bryter skit mycket, övergullig är hon emot mig och jag skrattar varje gång jag träffar henne. men men, jag är i alla fall ensam. de får väl gå det med!

ska som sagt hoppa in i dushen snart och efter det skriver jag ett inlägg om hur jag sminkar mig, fick en kommentar om det, så de ska jag fixa ;d

no makeup =D jag och zara igår


zara och zebban idag på badhuset


min lilla bebis efter att hon inte orkat bada mer


pussssssss

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!