i need help!




haha måste bara säga, när jag skrev rubriken så råkade jag skriva "i need helg" - ja, de skulle inte vara fel. men men nu till ämnet, jag vill som sagt ha mer chokladbrun hårfärg. men vet inte hur jag ska göra. och tvekar på att bara färga över (tror inte de kommer bli någon skillnad) har jag fel? behöver verkligen hjälp. har tänkt på detta i flera månader, men har inte gjort något åt saken. så nu måste jag ta tag i detta, om någon hjälper mig såklart. hoppas verkligen att någon tar sig tid att skriva en kommentar, om ni har tips.

nu ska jag lägga mig och kolla på tv tills jag somnar, smsa med älskling om inte min mobil cpar förstårs. godnatt på er! vi får väl se om jag har några kommentarer imorgon.. hoppas ♥


Kommentarer
Leia

Gå till en frisör? =)



Blogg: http://leiabloggar.blogg.se/
2009-09-21 @ 23:04:51
KJS *FOTOBLOGG*

Hej! :) finfin blogg :D snyggt utseende ;) haft en bra dag? :D



Blogg: http://photoblixt.blogg.se/
2009-09-21 @ 23:05:44
Haedil *HUMOR BLOGG*

haha tack :)

jag hade också svart hår för typ 2 år sen men prova med att färga de lite rödbrunt, då blir det lite ljusare för om du bleker och sen färgar då blir det inte som du tänkt :)



Blogg: http://crazyhumor.blogg.se/
2009-09-21 @ 23:07:58
Nicole

Du måste nog köra en avfärgning och efter den färga det brunt:) men då är risken att håret kan shimmra i lite mörkgrönt i början om man har otur och ett bra tips är att inte använda för mörkbruna färger då blir det oftast svart



love



Blogg: http://nicolesjostrom.blogg.se/
2009-09-21 @ 23:19:23
Anna

Hej!

Inte för att jag har några direkta skills i det här med hårfärgning, men det bästa våre väl att göra en avfärgning först kanske? Eller göra som jag gjorde. Jag hade kolsvart hår och ville ha det ljusare, så jag slängde i blekning. Eftersom det var så jätte mörkt så blev det nästan orange, men sedan fick jag den färg jag ville =) Nu har jag en mellan blond färg och kör med 2 månaders toningar ist om jag vill färga i någon annan färg, det sliter inte så mycket på håret och känns fräschare.

Kanske inte var till någon hjälp men ändå =) Gå till frissören annars?



2009-09-21 @ 23:35:14
Anonym

Vill du läsa inläggen som Amir raderade från sin blogg så tryck på länken:



http://wesee.blogg.se/2009/september/missade-nagon-detta.html



2009-09-21 @ 23:43:16
Artur

Behåll det som det är.



Blogg: http://everchosen.blogg.se/
2009-09-21 @ 23:49:41
Chili

Halloooo!

Jag tycker du är sjukt snygg i färgen du redan har, men vill du ha brunt så finns det flera sätt. Antingen gör du som hon Anna skrev (det med toningen var skitsmart faktiskt!) eller så kör du det som jag var tvungen att göra.

Hade först kolsvart hår och ville ha det liiite ljusare än chokladbrunt.

Drog i en avfärgning och blondering (avfärgning gör oftast mörkt hår orange, men är ändå bäst då det ser till att neutralisera de röda pigmenten som ibland kommer fram)och blonderingen (som jag satte i efter avf) tog kål på det orangea en del.

Steg två; askblond färg! Det askblonda ligger precis emellan det blonda ditt hår kommer att bli, och det bruna du vill ha, och på sätt kommer till bli brunt UTAN röda pigment (röda pigment kan du inte färga över med annat än svart, så det får antingen klippas bort eller växa ut, and believe me, that takes a loong time!), och sen sist, men inte minst, i med det bruna.

Det är en lång process, i know, i did it too, så jag gjorde det under en helg då det är bra att låta håret vila efter varje tvättning :)

Är du något du undrar över så är det bara att dra iväg ett mail! Lycka till! :D



2009-09-22 @ 02:36:43
frisör

hejhej, jag är frisör så jag vet :)

du måste först göra en avfärgning så du får det lite ljusare. sen så lägger du på en toning. men allt detta ska du göra hos frisör, eftersom ditt hår är väldigt mörk så är risken stora att ditt hår kommer bli förstört om du gör det hemma och att det blir helt fel. lycka till!



2009-09-22 @ 02:54:52
ida

gör det hos en frisör säger jag bara..! :p



2009-09-22 @ 08:54:03
Cintya

Jag har svart och har tidigare haft det chokladbrunt.Fick avfärga eller bleka och sen lägga på brunt. Gjorde det hos frisör. Aldrig själv.



Blogg: http://cintyas.blogg.se/
2009-09-22 @ 09:26:49
Simone

Choklad är fint ;D



Blogg: http://fattybom.blogg.se/
2009-09-22 @ 11:41:47
REBECCA

äsch, ta en väldigt ljusbrun färg så blir ju resultaatet typ som chocklad brunt eftersom du har nästan snart hår. det hade nog jag gjort. testa det, avfärgning sliter sjukt mkt.



Blogg: http://rchristina.blogg.se/
2009-09-22 @ 19:42:19


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!