insperation ifrån gaybloggen

jag vill bli socionom. tycker att det verkar intressant att jobba som socionom. jag vill hjälpa ungdomar som har problem med olika saker, droger osv.. vill förändra ungdomarna i samhället.

jag har ett stort tomhål efter min bror. jag tänker på honom varje dag och saknar han ännu mer, jag brukar fälla tårar rätt ofta för honom. men snart är han här igen!

jag älskar att sova. jag kan skita i att gå till skolan (för att jag är för trött) och älskar att vända mig om igen och somna om, vilken känsla! på helgerna kan jag vakna, ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på tv och inte röra mig ur fläcken. jag älskar min säng och jag älskar att sova!

jag är beroende av min mobil. om batteriet dör känner jag mig naken. jag sover med den och vaknar flera gånger under natten för att hitta den. när jag dushar har jag min mobil bakom spegeln inne på toan. om jag går ute själv håller jag på med min mobil hela tiden. jag är beroende och om jag inte hittar min mobil i tex min väska får jag panik, även att den ligger där någonstans (mina vänner bli galna på mig) - "oj selma, har du "tappat" din mobil nu igen?" hahaha

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!