hooooome sweet hoooooooooome

nu är jag hemma, och har vatt de ett tag. kom hem vid kvart över tio. käkade direkt eftersom att min mage har varit tom hela dagen, förutom lite kaffe haha. sen kollade jag på pedros ande och nu sitter jag här. dagen började med att jag och hancii vaknade vid 1 tiden, drack kaffe och sen fixade vi oss. sen tog vi spårvagnen till klocket. påväg till rose träffade vi jonte, så vi och pratade med han en stund och smsade ut rose och oscar istället. sen tog jag rose och hanna spårvagnen till hageby med oscar och peter för att lämna dom, eftersom att oscar inte hade något busskort. påvägen tillbaka ifrån hageby mötte vi på reze också :) sen tog vi spårvagnen till klocket igen. jag minns inte ens vad vi har gjort.. jo, vi var ute lite bara sen hade vi inget o göra så vi gick upp till våran gamla fritidsgård som vi alltid hängde på förr, och kollade läget. fan vilka små ungar de är där nu för tiden. rose fick hålla i en tävling åt dom, som jag skrattade.. sen vid 9 tiden gick vi hem till rose, tog de lugnt där en stund. hon packade o så, sen tog vi spårvagnen med sandro hem. eller sandro fortsatte hem och rose till oscar. så har min dag sett ut.

imorgon kommer studiebidraget så jag och hanna tänkte gå ner på stan tidigt imorgon och se om de finns något fint att handla :) så de är bäst för mig att sova tidigt idag! annars kommer jag aldrig orka upp vid 11 tiden?! hahahaha. jag älskar att sova, så enkelt är det! sen vet jag inte vad som händer, de är sånt som märks. funderar på att ge presenten till kastriot i förskott, kan inte hålla mig längre.. hmm, japp så gör vi!

nu ska jag tända ett ljus för therese, eftersom att jag var ute förut, så jag kunde inte. och så ska jag försöka lägga mig vid 1 tiden, så vi hörs nog inte något mer idag. men de är sånt som märks.
pusspuss







ups, tungan är ute på varenda bild haha

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!