jag vet inte

vad ska man göra när vägen man vandrar, tar slut?


sitter här och tänker som vanligt vid den här tiden, i min ensamhet. min kusin kom förbi en stund, men hon gick för ungefär en kvart sen. vi kollade på älskade, hatade förort och pedros ande. älskar båda de programmen. har egentligen inget mer att säga, vill bara hålla mig uppdaterad. trött är jag heller inte, men de är väl inte så konstigt när jag somnade direkt efter att jag kom hem ifrån skolan, i fyra och en halv timma. som svartingen brukar säga "livet suger" hahaha.. måste få med lite ironi i mina deppiga inlägg. hoppas att den jävla svartingen kommer till skolan imorgon, de är inte kul utan henne. bara en jävla viss manne som tycker om att irritera mig och sen skratta för att jag blir sur haha, den jäveln borde ha stryk, men jag älskar han endå! kicki var förresten i skolan idag, första gången på en månad? yepp.. hon hade tydligen vänt på dygnet i ungefär en månad - inte så konstigt att hon inte dök upp på fyra veckor.

aee, de märks ju hur tråkigt jag har. sitter här och babblar om tv program, mitt ifrån ingenstans kommer svartingen in (som alltid) och manne.. kicki. tycker att vi avslutar här. puss puss, vi hörs imorgon, eller så kommer jag tillbaka innan jag lägger mig om jag har något vettigt att skriva, men vi säger godnatt, i fall att!

Kommentarer
Duvetvem ;)

Haha jadu, svartingen får ju rull på saker och ting :D, ursäkta stavningen x).men när blir det kaffe ? :O sitter här och väntar :O.



2009-10-13 @ 12:55:41


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!