glömt bloggen?

heej =D jag hade nästan glömt bort bloggen.. jag och min kusin vaknade vid HALV 4 idag. de är INTE bra. idag är det lördag och söndag imorgon :'( fan, vill inte ha söndag.. skola dagen där på. idag kommer jag inte kunna sova.. kommer nog somna runt 6 på morgonen.. och så måste jag gå upp tidigt också för att kunna sova tidigt på kvällen, eftersom att de är skola sen.. vilka jävla tider man måste ha :(

aja, när vi vaknade drack vi kaffe och åt macka. sen gick vi med min mamma till ronden och handlade lite. påvägen tillbaka gick vi förbi en albansk förening (turkarnas föredetta, vi sålde den till dom) iiii alla fall, då skämtade min mamma. hon bara, ska vi hälsa på?? hur säger man hej på albanska? sen började hon skratta. haha hon är så rolig min mamiii. sen sa hon, jag tror din pappa och dom andra ångra sig att dom sålde den.. hm, synd! men men, gjort är gjort.

när vi kom hem skulle vi laga mat, men ingen av oss var hungriga så vi sket i de. hanna gick hem och mamma gick till grannen och drack kaffe.. så nu sitter jag här i min ensamhet. har precis skrivit brev till min storebror, som min mamma ska besöka imorgon =)

ska strax hoppa in i dushen osådär.. de behövs! puss på er

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!