världens läskigaste dröm

fan! mamma hade glömt o köpa aceton, men hon skulle ta av grannen hahahaha. förut la jag mig i min säng och kollade på tv, tror ni inte ögonen stängs igen, sakta men säkert.. och ser man på, jag vakna upp NU. klockan är strax 17.30! hur ska de gå att somna inatt? ääh, får styra lite med mig själv. har ju inte dushat eller något än.. så de ordnar sig nog =D

jag måste bara ta upp detta, jag drömde nog världens äckligaste dröm nyss. min storasyster hade tydligen flyttat till jönköping (?) konstigt.. men så var de iaf. jag och min mamma skulle åka och besöka henne så jag var ute med mina vänner först, innan vi skulle åka eller något sånt.. kan inte riktigt förklara. jag gick där ute med mina vänner och vi skrattade som fan! ni vet skratt-anfall, hahaha. sen började vi gå ner mot kungsgatan och på bilvägen där, ser jag hur de är en folksamling. massor av folk står runt en sån där ambulans bädd. jag ser att min mamma ligger där, hon är alldelses blek i ansiktet och kan knappt prata. tårarna bara sprutade ut och jag stod och skrek som en galning. jag vet inte vad det var för typer som stod runt henne, de måste varit folk som stannat eller något? men en av dom sa i alla fall " hon är borta tills på fredag " (de var onsdag) .. jag kunde inte andas, fick panik.

sen vaknade jag, livrädd! kändes som hjärtat skulle åka upp i halsen.  vilken tur att det bara var en dröm, hahaha.. pusta ut selma, pusta ut.. hahaahaha!

den finaste gåvan gud gett mig är mamsen <3
japp, de måste nog vara att jag har lyssnat för mycket på medina - så fin (den till mammor)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!