idag

jag och min kusin gick ju ner till marknaden där de var ÖVERmycket folk. vi som hade bestämt att BARA gå till marknaden, blev kvar där i flera timmar och så fortsatte vi ändå upp till tivolit. där träffa vi bl.a sara och bella, och några till. umgicks med dom och sådär. mötte på några rasister som skrek hora när vi gick förbi?! och när vi gick fram och frågade vafan dom sa så för, så försökte dom skrämma upp oss genom att gå nära oss och skrika? hahaha. ncnc fucking idioter alltså.

sen tickade klockan och den blev ca 20.00, de började bli kallt. så jag och hannah stannade bara kvar i nån timma till, sen gick vi hem! och nu sitter jag här, har gjort egen kebab och fixat naglarna.. haha, dom var så fuckade!

just de, måste berätta en skämmig sak som hände idag på marknaden hahahaha, ni vet riktiga importer? , de gick två stycken förbi oss och jag såg hur ena killen kollade på mig. när han exakt gick förbi mig sa han " vilka ögon asså ... " hahaha det är helt sjukt! skrattade för mig själv, kollade bort och fortsatte gå.





"silvermannen" - han är som en robot haha


karuseller



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!