döööör av värme

nu är jag hemma igen, och helt död är jag också för den delen! suzan åkte iväg med hennes killes familj tidigt imorse, så jag och hannah sov kvar, sen vid 14 tiden började vi promenera hemmåt i värmen.. de roligaste var att vi hade likadana kläder på oss, och vi visste inte att vi hade tatt med likadana kläder, så där gick vi med turkåsa shorts och svart linne och en bulle på huvet ( toffs ) båda två hahaha. de enda som inte var likadant var skorna ( fast de var bara olika färger på dom ) hahahaha. lite sjukt ! men men, vi klarade vägen hem i alla fall. och båda var helt döda efteråt. ända ifrån hageby och hem till mig, gick vi - inte så jätte långt, men i värmen känns de som att de tar tusen år.

igår: vi körde lite GH, rose kom ju dit en stund också. så vi snackade lite och sådär, käkade chips, drack läsk och åt godis hahaha. senare vid 23 tiden satte vi på lite filmer, de blev 2 skräckisar och 2 ungdomsfilmer, ( har sett de två sista, för länge sen ) så jag somnade under den sista filmen, men då var klockan ändå runt 3-halv 4. hannah hade tydligen legat vaken tills 8 imorse.. knas! hon kunde inte somna.. stackarn hahaha.

måste bara säga att äckel gubbar kan inte sluta kolla på "småflickor" när man går ute. vissa kollar på en så att man tror att deras ögon ska pluppa ut,och till och med vänder på sig när man har passerat förbi varandra. andra som kör bil, saktar ner för att kolla riktigt noga.

överäckligt är de! vi kan liksom vara döttrar till dom. herregud! och en man på cykel, i sisådär 30-40 års åldern visslade som ett djur på oss. har dom inga hjärnceller kvar eller vad är de frågan om? man blir fan spyfärdig.

ÄCKEL JÄVLAR!




Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!