helg helg helg

wohoo, nu är jag hemma och det är äntligen helg!

dagen började med ett HELVETE, japp.. ett helvete rent ut sagt. tog spårvagnen vid 09.40 och i den satt verro och robin. vi hann bara åka en hållplats tills de blev strömavbrott? alla vart irriterade, och vi väntade och väntade på att den skulle fungera, men efter mycket om och men sket vi i spårvagnen.. där fick den stå! vi tog 119 bussen ner till stan istället och därifrån 113 bussen till polishuset. därifrån fick vi promenera till skolan (inte alls långt) men de var så jävla kvavt och varmt ute, därför var de jobbigt. vi hann bara komma till skolan, då lärarna sa att vi skulle ta en promenad?! inte nog med att vi redan hade gått så tvingade dom oss gå runt halva norrköping för att komma till ett café ? :S värsta omvägen, vi klagade hela vägen dit haha. där blev de fika o så, sen gick vi mot resecentrum för att ta spårvagnen tillbaka till skolan. vi satt oss och allt var lugnt, nån minut innan spårvagnshelvetet skulle åka BLEV DET STRÖMAVBROTT IGEN! vi trodde inte det var sant. så vi fick promenera ifrån rese till skolan.. för att ÄTA?! verro.. jävla svarting tvingade mig tillbaka till skolan för lunch? och vi som redan hade slutat!

selma: VERRO VI KAN ÄTA HEMMA VAFAN, VI FIKA NYSS?!
verro: nej fan, vi drar o käkar i skolan, sen hem :):):):)

haha ville bara strypa häxajäveln!

sen tog vi i alla fall spårvagnen hem (mötte sara vid hållplatsen också).. eller nej, de kom en buss istället och det var 2an så den tog vi till resecentrum och sen tog vi 113 hem till mig. bytade om och lite sånt sen tog vi 119 till tandläkaren. verro skulle dra ut en tand, och de kom som en chock för henne. för hon trodde att de bara var sån kontroll. så jag satt där och höll henne i handen eller.. BÅDA HÄNDERNA. hon klämde sönder dom, som om hon skulle föda barn eller något haha. och när hon var klar hade hon världens fläskläpp, som vi skrattade hahaha.

sen promenerade vi hem till verro en stund, kollade på tv och så. jenni sara och amanda kom dit också. och efter nån timma tog jag sara och amanda spårvagnen hem. jag hem till mig och dom hem till sara =)

nu ska jag inte göra så mycket, är riktigt trött så de blir att sova tidigt idag.













Kommentarer
Egzona

AHHAHAHAAHHA jag känner ju Veronica!! HAHAHAHAHAAHHHAHAHHAHAH FAN VA CP HAHAHAHHAAHHA!!



Men du Selma, fan på Shoo Len är det en brud på omslaget....ingen sexig kille som det va på Shoo Bre :(..



Blogg: http://simplyegzona.blogg.se/
2009-08-28 @ 20:39:48


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!