Jerry Springer

har ni sett de programmet någon gång? hahahah överroligt! de är nog de sjukaste programmet jag någonsin kollat på. gästerna som kommer dit är helt dumma i huvudet. dem kan börja slåss och grejjer, säger översjuka saker till varann hahaha, man får sig ett gott skratt!

 idag var de en 18årig tjej som var tillsammans med en 27 åring, och dom hade varit tillsammans i över ett år tror jag, något sånt. men i alla fall, 18 åringens mamma har tagit sin dotters kille, ifrån henne (27 åringen) är inte de helt sjukt? och HAN älskar sin flickväns mamma? asså..... kan inte få in något sånt i huvet! hon är tillsammans med hennes dotters kille, hon ligger med honom och mamman säger att hon gör de för att han inte ska såra hennes dotter. de står fan mytoman i pannan på kärringjäveln ..

fyfan vad äckligt asså, kan inte fatta.. och förstår inte hur hon kan göra så emot sin dotter?! hon satt där och sa att hon respekterade henne lalala, hahaha. vilken jävla respekt? herregud.




Kommentarer
Anonym

hahah kollar på det varje dag det är :D så jävla sjukt men ändå så jävla bra ;)



2009-08-13 @ 21:21:20
EMINA

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=26595 bli medlem och få bilden, ända lösningen.



glöm inte logga in och skicka medlemsnummer!



Blogg: http://jakupovic.se
2009-08-13 @ 22:30:18
gabriella

HAHAHAH på gud de där programet e sjuuuukt, speciellt när dom tar typ en rasse och sen dom slår sönder honom, tittar på youtube ibland (a)..

svar :aa ja vet dom där grabbarnma är mina idoler <3 HAHA



Blogg: http://gaabriellamaria.blogg.se/
2009-08-14 @ 11:50:22


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!