te dua zemer

baby jag kan se hur du fortfarande gråter, du förtjänar inte detta. måste göra något åt de. baby du måste lämna mig, jag säger de för jag vill inte nått ska hända dig. de verkar som att jag aldrig kommer förändra mig, så för att finna din lycka måste du lämna mig. de gör så fucking ont, men jag vet att de är sant ..........

jag kan bara be till gud, att denna sagan på något sätt får ett lyckligt slut. för både du och jag vet att du inte är lycklig nu. de är så mycket du skulle kunna få ut av livet, om du levde det ensam och inte hade mig i de. o jag lovar och svär, att jag menar det jag säger för jag står för de här! vill inte stå i din väg, nej jag vill se dig må bra. och jag vet att du inte gör de i de livet du lever idag. de svider, men sveket e kvar.. du och jag....

du har kämpat för länge, jag ser de klart. du har givit mig allt men vad är de jag ger tillbax? bara skit, skrik, slag .. orsak till tårar.. snälla fatta jag har fått nog av att såra.
jag vill se dig leva ett liv i frihet. så se till att ta för dig och sluta kämpa för mig..  nu kan jag nästan inte hålla tårarna tillbaka ..

fatta mig rätt nu, baby jag älskar dig så. men jag ser hur jag behandlar dig, kan inte längre se på, hur jag får min ängel o må, och att jag ibland får allt att låta som de vore ditt fel, de ska du inte tro att de är. jag vet hur sjuk jag kan va och denna onda cirkeln måste få ett slut här idag!

Kommentarer
alexsandra

nej va fint skrivet selma,

du fick fan mig o få tårar häääxa:o<3



Blogg: http://alexsandrastein.blogg.se/
2009-08-11 @ 19:36:31
Anonym

den där grå-stickade tunikan duvet :P <3



2009-08-11 @ 19:56:28


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!