Bara lite tankar

Jag är så jävla trött på folk som leker så godhjärtade och fina mot en. De leker din vän, ger dig råd, hjälper dig medan de bakom din rygg går och gör raka motsatsen. De du behövt hjälp med har dom försämrat ännu mer. De är såna dubbelmoraler och jag är fett sugen på att trycka upp sanningen i folks vackra ansikten men jag håller masken. Det är inte lönt i alla fall, för såna människor inser inte sina misstag. Är säker på att någon eller några kommer känna sig träffade, så aa ta åt er för till nästa gång kan jag nog inte hålla mig. Håll er på eran plats, så håller jag mig på min!

Sen så är det såhär att jag undrar varför man alltid vill ha det man inte kan få? Det har alltid varit så och det kommer alltid att fortsätta vara så. Är det spänningen man söker eller vad är det? I don't get it. Folk är såna, de kämpar med sitt liv för att få någon eller något, men när de väl har de i handen skiter dem i det. Vi människor är konstiga..

De här dagarna har varit otroligt konstiga, jobbiga och förvirrande men jag står ut. Nu ska jag krypa ner i sängen igen med min ÄLSKADE migrän. Vi kanske hörs sen. Puss.


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!