Vad kan jag köpa till min pojkvän?

Hej selma, behöver din hjälp.. jag och min kille firar 1 år om 3 dagar och jag vet inte vad jag ska köpa till honom, funderat på parfym eller kläder men det är ju inte så personligt. Skulle bli skit glad om du kunde ge några tips, vi har bestämt att de får kosta högst en röding.. så help me !

svara gärna i ett inlägg för ja har ingen blogg. Måste bara säga att jag älskar din blogg men du borde börja uppdatera mer som förr, och mer bilder & videos. kram

SVAR: Hello! Haha du är lite sent ute, men om jag var du hade jag nog fixat iordning ett fotoalbum, eller en ram med olika fina foton, med mig och min pojkvän på, köpt ett fint armband och ristat in vårat datum, eller någon fin mening. Det är riktigt personligt och otroligt fint :)  (Det tar dock lite extra tid att fixa armbandet då man måste beställa de, men du kan ju alltid gå till någon affär typ Guldfynd och fråga hur lång tid det tar och jag tror att det inte kostar mer än en röding)

Tack så mycket, jag ska försöka att uppdatera lite mer med bilder osv.. Jag har bara inte riktigt tid eller lust. HAde bäst och hoppas att svaret hjälper.

Kommentarer
Anonym

Min älskling jag vill ha ett paraply!



2012-01-26 @ 00:01:06


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!