FRÅGOR OCH SVAR

anna: Hej Selma jag undrar ifall du kunde sätta in en video där du visar hur du fixar dina ögonbryn? Och vad du använder? Skulle vara tacksam över det :)
SVAR: Helluw! Jag fixar de inte något speciellt så det är ingen ide att göra en videoblogg av de. Mina ögonbryn är rätt tunna, har alltså svenneögonbryn men jag fyller bara i de med ögonbrynspenna. Gör lite tjockare längst fram och sedan fyller jag bara i min form och målar lite som jag vill. Gör det du också! Snabbt och enkelt :)
Carmen: hellloo :D
älskar hur du sminkar dig och diitt ungerbaaara hår! :D
men jag har en fråga, jag har ganska smalt ansikte, markerade käkben och jättestora bruna ögon.
har du något tips på hur jag kan sminka mig? hur jag får mindre ögon .. hört att det går med mycket svart :) LOVE från Västerås.
SVAR: Heeejsan Carmen! Tack så jätte mycket. Måste säga att det är FETT snyggt med markerade käkben, var stolt över de!! :) Jag älskar stora ögon! Men om du vill minska de bör du bara sminka dig med mörka färger som du redan vet om. Måla Svart eller mörkbrunt i ögongloben (Bild nedan) och sedan lite ljusare inuti. Du kan även måla med lite mörkt under ögat, ute i kanten så som bilden här nedan visar. Du kan även måla med kajal i ögat, både uppe och nere. För bästa sätt att få kajal uppe i ögat, målar du med kajal där nere som vanligt och sedan stänger ögonlocket och fortsätter måla :) Då kommer ögonen garanterat bli mindre. Jag brukar faktiskt ha kajal både uppe och nere. Det är kattigt!! Avsluta med lite eyeliner och gör en svans i hörnet, det går alltid hem och är riktigt snyggt! :)
Hanna: Hej Selma jag undrar ifall du kunde sätta in en video där du visar hur du fixar dina ögonbryn? Och vad du använder? Skulle vara tacksam över det :)

SVAR: Helluw! Jag fixar de inte något speciellt så det är ingen ide att göra en videoblogg av de. Mina ögonbryn är rätt tunna, har alltså svenneögonbryn som jag så fint kallar de. Jag fyller bara i de med ögonbrynspenna. Gör lite tjockare längst fram och sedan fyller jag bara i min form och målar lite som jag vill. Gör det du också! Snabbt och enkelt :)


Carmen: hellloo :D
älskar hur du sminkar dig och diitt ungerbaaara hår! :D
men jag har en fråga, jag har ganska smalt ansikte, markerade käkben och jättestora bruna ögon.
har du något tips på hur jag kan sminka mig? hur jag får mindre ögon .. hört att det går med mycket svart :) LOVE från Västerås.

SVAR: Heeejsan Carmen! Tack så jätte mycket. Måste säga att det är FETT snyggt med markerade käkben, var stolt över de!! :) Jag älskar stora ögon!

Men om du vill få de se lite mindre ut de bör du bara sminka dig med mörka färger som du redan vet om. Måla svart eller mörkbrunt i ögongloben (Bild nedan) och sedan lite ljusare inuti (för att det ska bli snyggare) Du kan även måla med lite mörkt under ögat, ute i kanten så som bilden här nedan visar. Du kan även måla med kajal i ögat, både uppe och nere. För bästa sätt att få kajal uppe i ögat, målar du med kajal där nere som vanligt och sedan stänger ögonen och fortsätter måla med pennan "i ögat" haha hope u understand me :) Då kommer ögonen garanterat se mindre ut. Jag brukar faktiskt ha kajal både uppe och nere. Det är kattigt!! Avsluta med lite eyeliner och gör en svans i hörnet, det går alltid hem och är riktigt snyggt! :) 

Tog bara en bild ifrån google för att visa på ett ungefär var du ska måla. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!