IM A DEAD WOMAN, right now

Man orkar inte med så mycket och jag märker själv hur tråkig min blogg blivit, orkar inte skriva om speciella grejer, eller sanningen är nog att jag inte gör några speciella grejer och jag har inget intressant att fota heller för jag ser halvdöd ut every day haha.

Jag har varit död sedan jag vaknade för några timmar sedan, I har klagat som fan på mig haha "du är konstig, du är tråkig, du är sur" neeej, jag är bara trött lilla du :) Jag har inte gjort annat än att suttit framför datorn sedan jg slog upp ögonen. Väntar på att maten ska bli klar som pappa lagar och sedan ska jag hoppa in i en dusch och sen lägga mig i sängen vill vara RIKTIGT utvilad imorgon då jag jobbar mellan 07.00-15.30.

Är ledig på torsdag AH vad skönt hihi, känner redan att jag behöver "semester" HAHA fett synd. Det märks att jag inte är van vid detta och dessa tider men tolka det inte fel, jag glädjs av ALLA på boende, både personalen och vårdtagarna. De är grymma allihop! 

NOOOO, kom på att jag måste läsa min bok. Jag har varken haft tid eller ork till det. Måste sätta igång me de snart :) aja, vi hörs senare eller imorgon. PUSS.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!