promenix

är precis hemkommen ifrån en skön promenad med katti. håller på och steker köttfärs för att sedan göra tacos mums! har dock ingen majs, verro tog min sista burk igår haha :( men det funkar ändå.

är helt utsvulten konstigt nog.

denna bilden tog jag i hissen för ca 15 min sen.



och dessa tog jag nyss. byter om fort HAHA






Kommentarer
Anonym

alla domdär frågorna du svarade på i ett inlägg, så var det en fråga som det typ stod såhär i "Har du varit tillsammans med någon som sedan blev din kk?" ahh något sånt.. På den svarade du nej är du sjuk eller?

reagerade lite på den för är i den situationen just nu, och detta kommer låta heeelt sjukt, men snälla döm mig inte nu! Mitt ex, (93a) som jag egentligen fortfarande har känslor för, men som jag inte riktigt vill erkänna för mig själv, han har tjej nu, varit tsm med henne i cirka 10 månader, och jag har kille, som jag varit tsm med i snart 1 månad bara. men jag och han, mitt ex, pratar fortfarande, eller kontakten har väl gått i vågor. vi har inte träffats på snart ett år, men vi smsar varje dag osv, och han är en sån som inte klarar att vara trogen, (därför det tog slut i vårt förhållande) otrogen hela tiden, medans jag gjorde allt för honom, ändå förlät jag honom varje gång, då han gjorde samma sak om och om igen, jag hade tillslut ingen ork kvar, fick knappt i mig nån mat för jag mådde så dåligt osv, klarade inte av skolan, grät mig till söms varje kväll, osvosv. men den tiden är förbi nu, mår bättre oså nu.



asså detta är väldigt komplicerat, men han kan gärna hålla på med mig även fast han har tjej och shit, säger han, han säger att han kan det bara för han älskar mig.. (fast vet att han håller på med alla möjliga) så tkr ganska synd om hans tjej.. iallafall, jag skulle aldrig vilja ha han som pojkvän igen, då jag lixom vet hur han är och att han inte kan förändras, däremot vill jag inte förlora kontakten med han helt, igen, kanske mår bättre av det, men ändå inte lixom, saknaden blir stark och därmed jobbig, har ju försökt glömma han tusen gånger, det går bara inte. han är oxå väääldigt mysig i sängen, det lockar ju oxå en hel del. hans humor och allt är helt perfekt oxå, utseendet med. hela hans charmighet är typ perfekt, därför lyckas han få vilken tjej han än vill.



men ah, jag har ju kille nu, självklart älskar jag honom, men jämför man med mitt ex så är känslorna jag har för mitt ex starkare, ah komplicerat.



iallafall, detta låter sjukt, men jag och mitt ex har typ bestämt oss för att vara kk...? började med att jag sa typ för kanske tre dagar sen att jag skulle te stranden, då sa han att han skulle vilja vara där med mig och massa, och jag kunde lixom fantasera hur mysigt det skulle vara, sen skrev han typ "kramas en massa(a)<3" och sen typ "mer kan vi ju inte göra<3" men sen gav jag med mig och sa att jag kunde göra mer och skit, (är ingen som är otrgoen egentligen men älskar honom så det är svårt..) sen tillslut skrev jag "älska på stranden(a)<3" han bara "vill du det?(a)<3" och sen blev det bara mer och mer, tillslut skrev han "vi kommer typ bli som kkn:o<3" och jag bara "ja:o<3" han bara "gör mig inget(a)<3"

så ah, detta är vad vi är nu.. vet att detta låter idiotiskt, men du kanske kan hjälpa mig litegrann? säga vad du skulle gjort och skit, tror jag behöver det, för är rätt förvirrad. ibland känner jag "gör inget om han har tjej, bara glad för hans skull" men sen förut idag såg jag på hans tjejs blogg att dom skulle iväg tsm i två veckor imorgon, hon hade skrivit allt hon packat, hur mkt hon längtar, hur kul och mysigt dom ska ha, och allt. kom som en chock då jag trodde han skulle åka iväg själv, så höll typ på att börja lipa, så antar att känslorna finns kvar och att jag bryr mig fortfarande och fortfarande blir svartsjuk bara att jag inte riktigt själv kan inse det?

tack för att du ens läste.. <3



2011-07-13 @ 23:21:37
Anonym

Du borde bli modell!



2011-07-14 @ 23:24:21
Anonym

Åh ditt hår kvinna! Tips på hur man får långt hår?



2011-07-15 @ 10:19:38


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!