Lev livet..

R: hej selma, du är sjukt grym o älskar din blogg !
har ett problem som ja önskar du kunde hjälpa mig med ..
jag o mitt ex blev tsm förra sommaren de 2 första månaderna va underbara ! efter det började vi bråka o vi gjorde slut o blev tsm flera gånger och i vintras vart han tsm med en annan tjej 5 dagar efter vi gjorde slut, ja blev sjukt sårad o v depremerad, deras förhållande varade i 2 veckor och efter det kom han tillbacks till mig o vi vart tsm o gjorde slut flera gånger om .. förra veckan dissa han mig och nu har jag fått reda på att han håller på med en ny.. jag mår skit o vet inte hur jag ska komma över han, jag har raderat hans nummer, msn o facebook men minnerna finns ju fortfarande kvar, när vi satt vid olika bänkar o jag går förbi tänker jag bara tillbacks..
har du några råd eller något ? för jag känner att jag inte kommer klara av det här o mina närmaste stöttar mig o försöker få mig på bttre humör men inget funkar ..
tack i förhand !




SVAR: hej sweetie! tack så mycket hihi va söt du är.
Den första han blev tillsammans med efter att ni gjort slut var endast bara för att fucka dig. Han ville leka att han inte brydde sig, men det bevisar bara ännu mer att han bryr sig, och älskar dig. Ett förhållande som går ut på att göra slut och bli tillsammans är aldrig bra, det tär bara på förhållandet. Har du pratat med honom? har du frågat varför han lämnade dig? Jag vet hur det känns, vilken plats jag än besöker har jag varit på med mitt ex och det var ett stort problem för mig i början, men nu har jag lärt mig att leva med det. Ingen annan förutom du själv mår dåligt av det liksom.   

Det har bara gått en vecka, du kan inte förvänta dig att han försvinner ifrån dina tankar på 1 vecka. Det kommer ta tid, kanske längre tid än andra, kanske mindre. Men börja sakta men säkert.  Du kan inte göra mer än att ta bort allt som har med er att göra..

Jag tog bort allt som hade med mig och K att göra ett tag, la undan mina nallar jag fått av honom i en påse och slängde in den i garderoben, armbandet jag fick hängde jag upp. Men efter några månader kände jag att jag behövde dom och nu sover jag med nallarna varje natt, armbandet pryder min handled och jag mår bra av det. Låt det som sagt ta sin tid. Du kommer att må bättre om ett tag.

Stick ut och ha kul med vännerna, du behöver inte festa men gör bara saker som får dig att må bra, som får dig på andra tankar. Lev livet ! Nu är du singel och fri, ingen har något att säga till om. Du KAN faktiskt titta på en kille som ser bra ut, utan att få problem. :) Tänk på att positiva, även om det inte finns så mycket positivt i dina tankar just nu. hade bäst. puss och kram


Kommentarer
Anonym

tycker din blogg är jättebra. Men igår när jag skulle besöka dig så kom det sån varning för virus :/



iaf. Jag är på G med en kille, men om vi blir tsm vet jag inte hur jag ska berätta det för mina föräldrar :/ något tips?



2011-07-24 @ 15:15:46


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!