SVAR.

natha : när ska vi få se din nya lägenhet :O
SVAR: haha inte än på ett bra tag!

Anonym: Kollade igenom dina o kastriots bilder , ni var fina tillsammans . Såg att han rappar har han gjort någon låt till dig? i så fall kan man få höra ?
SVAR: tack så mycket! ja det har han faktiskt gjort, visst kan du få göra det! :)


Anonym : vad sökte du för något i gymnasien och vilken skola vad kom du in på =) kram
SVAR: eber, omvårdnadsprogrammet.

Anonym: ska du övning köra :)? vad jobbar dina föräldrar med
SVAR: klart jag ska, men inte än. min mamma jobbade inom hemtjänsten & min pappa har varit sjöman & pizzapabagare men båda är numera förtidspensionerade.. de lever livet typ..


maja : hej selma!
du är verkligen jätte vacker och dina ögonbryn ger något extra, haha du får dem så perfekta,, kan du inte visa hur du gör när du sminkar dem, eller kanske sminkar dig helt och hållet. hade varit intressant och kul att se :)
SVAR: haha ååh tack så mycket. jo, absolut. är keff på det här med videoblogg men jag ska försöka.

Kommentarer
Natha

Neheeee så snål :p varför inte det då?



2011-07-08 @ 10:42:47
Anonym

hej selma! ville först säga älskar din blogg=)du e grym tjejen! jag undrar om du kan svara på ett av mina kärleksproblem.

de såhär jag har träffat en kille. vi snackade ett år innan vi träffades. han känns helt perfekt för mig och allt.han är från utlandet och jag från sverige. jag gillar honom mycket mycket, o när ja träffade honom denna sommaren så föll ja för honom direkt. men de sägs han har andra tjejer han e typ tjeternas dröm?. o när ja frågar honom om han vill binda sig säger han nej för vi har olika religioner och våran familjer tillåter inte det. jag vet inte vad jag ska göra. det e svårt med långdistansförhållande ochså. men ennu svårare det här. jag e kristen och han muslim. hur ska jag göra?? tacksam för svar !



2011-07-14 @ 17:15:57


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!