ILSKA!

Fan vad jag stör mig på tjejer som är vuxna men beter sig som fjortisbrudar. Håll koll på din kille istället för att komma och leka stor framför mig. Jag har ingenting mer än vänskap med honom, du behöver inte oroa dig din mes. Jag sa till dig klart och tydligt att jag och han var vänner så kom inte och säg att jag har förstört ditt förhållande för det skulle jag aldrig göra. Jag vet hur det är att älska någon och jag vet hur det är att ha en annan tjej med i bilden.

Men så var det inte i detta fallet. Vi är ingenting mer än vänner och jag förklarade det som sagt gång på gång. Han var en fitta mot dig, han har fittat sig mot dig flera gånger, han har berättat mycket för mig men jag sa ingenting för jag tyckte om honom, som en vän. Vi pratade jämt om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade tillsammans som om vi vore bästa vänner. Som om vi känt varann sen barnsben. Ibland pratade han om dig och ibland pratade han om andra tjejer. Ja, precis, om andra tjejer som han hade som jag varit tyst om för att inte förstöra mellan er, för att inte svika honom. och för att jag inte tyckte om dig för att du påstod alltid fel saker om mig. Men en sak ska du veta. Jag sa åt honom, jag frågade vad fan han höll på med, jag sa att jag tyckte synd om dig, jag sa att det märks att du älskar honom, jag sa att han skulle sluta vara med andra tjejer. Men han sa bara hon är jobbig, jag skickade hem henne ifrån makedonien för att jag inte pallade mer än tre veckor med henne, jag har varit med många tjejer här, jag ska ut nu och festa med brudar. häromdagen sa han att han väntade på en brud för att han var ensam hemma och några timmar tidigare hade du varit där.

Tänk på vem du snackar med innan du får dina utbrott för jag har inte gjort dig ett skit. Jag har aldrig rört honom, jag har alltid varit hans vän. Det är tjejerna i ditt område som har legat i samma säng som dig. Inte jag. Idag berättade jag LITE för dig, för att vara snäll och jag sa att du skulle få läsa allting själv. Men när man är snäll får man kuken i röven tillbaka. Och nu ska du få smaka på kakan som du själv baka din bitch ;)

Och till dig, E. Jag känner dig bättre än så. Att du kallade mig hora när hon stod brevid dig var bara för att vinna tillbaka hennes förtroende. Du kommer inte komma långt med det där. Erat förhållande kommer gå utför, det vet både du, jag och hon! Och du vet mycket väl att jag bara varit med EN. Väx upp!

Annonser från BloggPartner

Kommentarer
Denise

det är ändå synd om bruden, jag förstår hur hon måste känna sig. klart att man blir helt paranoid när man vet att ens kille är så, men att man inte vet vart man ska ta vägen.

tyvärr var det ju du som fick ta skiten denna gången. synd..



2010-11-04 @ 00:29:04
SELMA

SVAR: Men både jag och han har sagt till bruden i typ 3 månader snart att vi bara är vänner. inget mer än vänner. vi pratar som vänner, vi snackar om allt med varandra. jag försökte vara snäll mot henne och berätta vad det är han EGENTLIGEN har gjort. men då fick jag ännu mer skit av kuksugaren, så nu är det hennes tur! vänta hon bara :)



Blogg: http://selmasedef.blogg.se/
2010-11-04 @ 16:41:31
dessie

Synd att folk ska ha förutfattade meningar om allt & alla .. hatar när brudar är sådär.. killen man är med måste ju få ha tjejkompisar.. sen är de ju upp till honom om han gör något med någon annan. Men man kan ju inte hoppa på någon sådär som hon gjort med dig :S vilket folk.. vilket folk.. bra att du står på dig, speciellt när du inte gjort något fel ..



Blogg: http://blondiiepoint.blogspot.com
2010-11-04 @ 18:28:41
Denise

förstår dig också, hade antagligen gjort likadant.

tycker synd om er båda, jag hade blivit pissed off i båda situationerna.



2010-11-04 @ 19:38:53


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!