En stämningsfull dag.

jag kanske borde berätta lite om gårdagen..
jag åkte till skolan med viccan, hade matematik och ett möte, efter det käka vi och så drog jag och linda till stan för att förstora en bild på danne inför minnesstunden som skulle hållas på kvällen. det skulle ta en timme för bilden att bli klar så vi två gick hem till mig och tog en kopp kaffe, syrran kom på besök och sen promenerade vi ner till stan igen, hämtade bilden, mötte på besa och mickis. sen kom rose och då drog jag, hon och linda hem till rose för att fixa lite och sen tog vi spårvagnen ut till hageby, gick hem till lindas mamma en stund (skönaste mamman) och efter det gick vi hem till linda och började fixa lite. jag skrev ett brev till danne, hoppas han läste det. och så fixade vi lite med blommorna och så.

klockan började ticka mot halv 6 så vi alla som var där uppe bland annat danne bajs, johannes, dino, adde, adis, denis m.m. vi tog på oss och började gå mot hageby backen där vi hade bestämt att den skulle hålla hus (jag vet att många hade velat ha den i navestad, där han bodde men nu blev det inte så. tror inte att folket i klocket klagar, för danne växte upp i klocket när han var liten.. och jag tycker att det blev bra som det var, inget att tjafsa över nu)  men sen fick vi reda på att daniels syster som sitter i rullstol inte skulle kunna vara med om den var uppe på backen, så vi traskade ner och gjorde plats för honom nedanför backen istället.

jag kan bara säga att det var så fint, så fridfullt, så stämningsfullt, vackert. tårarna bara rann och rann. jag hoppas att du läste mitt brev danne.. det var så många människor, så många som brydde sig om dig, så många som saknar dig, så många som fällde tårar. det är ett bevis på att du var en bra vän med mycket kärlek och jag tackar dig för den tid vi fick. du var och kommer alltid att vara underbar! kan inte fatta att det är sant. förra fredagen träffade jag dig senast, dagen efter fanns du inte kvar. imorgon är det en vecka sen du lämnade oss.. det är sjukt.. det är helt ofattbart.

och du? jag vet att du sitter och skrattar åt mig nu när jag skriver detta samtidigt som du diggar till våran låt. haha din jävel ♥♥♥♥♥♥ miss you !!





ser ni att allt blev format som ett hjärta? ..



så fint! så jävla vackert!

efter att vi spenderat tiden med danne ett bra tag kände vi att det var dags att börja röra sig mot linda, så jag och ett gäng andra gick till linda och jag fick världens spränghuvudvärk.. la mig ner i lindas säng och försökte få bort den, ingen hade värktabletter heller. det gick inte så bra att få bort huvudvärken för det kom bara mer och mer folk efter minnesstunden och alla blev högljuda till slut och mitt huvud dunkade mer och mer, fick till och med ont i öronen.

vid 9 hörde jag att rose skulle gå, så klyftan skjutsade hem mig samtidigt. tack klyftisen :) när jag kom hem sprang jag till köket och tog en alvedon, käkade en kycklingbaguett eftersom jag inte hade käkat på hela dagen, bara soppa i skolan, och sen däckade jag brevid min mamma som hade somnat i min säng haha...

jag vaknade för en timme sen, utvilad och ingen huvudvärk kvar. jag tror att jag drömde en hel del om danne inatt för imorse när jag vaknade kollade jag bara runt i rummet, kändes som han var här. fast jag tror att det var i drömmen..

nu blev det ett väldigt långt inlägg.. så kan det gå ibland.

VILA I FRID MIN ÄNGEL!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!