Home sweet home

Måste börja detta inlägget med att säga att jag saknar min vän daniel rack massor. idag kom hans dödsannons ut i tidningen.. mamma hade klippt ut den och lagt den på bänken åt mig. den 9/12 är det begravning och det kommer vara en så tuff dag.. vi alla vet att du har det bättre nu, du är och förblir våran lilla ängel. Daniel Drack ♥



Nu sitter jag här hemma i mitt rum i lugn och ro :) linda gick precis, tycker inte om att hon åker hem själv denna tiden, erbjöd henne självklart att sova över men stenhuvud som hon är så skulle hon hem. hon lovade att smsa så fort hon var hemma!

inlägget innan detta skrev jag ju som sagt hos levent, suzan bjöd på middag. riktigt gott! potatisgratäng, kyckling, tzatziki (stavning?) och sallad. alla åt så magarna sprack haha. sen lyssnade vi bara på musik, drack kaffe och snackade skit. lilla tugay var jätte söt mot mig idag. han tycker om mig mer för varje gång han ser mig :D

vid halv 11 någon gång rörde jag och linda oss hem till mig, hon skulle egentligen bara hämta sin plattång (ups kom på att hon glömde den nu hahahaha) men hon stannade kvar och gick precis hem. vi satt i köket och pratade gamla minnen om både det ena och det andra.

nu ska jag hoppa i säng för imorgon ringer alarmet kl 10.30!! ska hjälpa rose och dom att flytta.
JUST DET. linda tog hål i mitt öra igår, där uppe ni vet. det gjorde så otroligt ont.... men det var värt det. grymt snyggt!

jaja, nu är det läggdags. bilderna här nedan är ifrån de senaste dagarna.




















Kommentarer
Laila

snygg du är :) <3



Blogg: http://lailaaziz.blogg.se/
2010-11-29 @ 16:27:19


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!