knasigt inlägg.

har inte velat öppna ett inlägg här idag. vet inte varför, allt känns skumt today. samtalet häromdagen gjorde mig förvirrad, och jag vet inte själv om det är positivt eller negtivt. sen finns det en hel del andra grejer som jag inte ens orkar lägga energi på. det enda jag vill tänka på är sommaren & att min älskade storebror kommer hem om exakt en vecka. NEXT FRIDAY!

jag har mognat, jag har lärt mig att skaka av mig allt dåligt som försöker sätta sig på mig. jag har lärt mig att köra mitt eget race & att ingen kan trampa på mig. MEN ibland sjunker man till botten igen, även jag. Det där jävla samtalet alltså.. att en sån ska kan få en att känna sig så liten och svag. ja, för jag blev verkligen svag konstigt nog.

NEJ SELMA! ingen ska lyckas att göra dig svag. gör din grej & bara kör.

japp japp. (HAHA kom och tänka på elham.. japp duu den dåå) älskar mina knasiga inlägg. inlägg som jag skriver för att få mig själv att inse, för att bevisa för mig själv att jag inte är dum i huvudet. ni kanske inte fattar någonting av denna texten, ni behöver inte göra det. den är bara till för mig.. SORRY. verro ringde, älskar att prata med henne. hon förstår mig alltid :) haha ni hänger inte ens med. jag menar ni vet inte vilken tid jag slutade skriva och svarade i telefonen (SORRY VERRO RINDGDE) och sen återgick till bloggen. shit blir helt förvirrad här.

missuppfatta inte detta inlägget nu, jag är inte deprimerad. jag vet bara inte själv vad det är som händer runt om mig. jag ska inte lägga ner tid på onödiga grejer, vi alla är vuxna och det räcker med barnfasoner. jag har vuxit ifrån de där.. nu kommer rose hit en sväng tror jag. behövligt. svartingen landar i nkpg vid 11 tiden ikväll ♥

NU ska jag återgå till matlagningen. mosaka. mmh.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!