update

Hej på er! Ska strax röra mig utåt, väntar bara på freddy :) någon kommentera och ville veta vad som hänt mellan mig och min kusin, det är inget jag vill ta upp för jag skäms såå över henne. Det är en människa utan skam i kroppen. Man kan säga att hon var lite väääääl intresserad av mitt ex när jag och han var ett par, resten kan du nog lista ut själv! Hoppas ni får en härlig lördagskväll, för det ska jag ha :)

Kommentarer
Egzona

Nej fyfan vad tråkigt att höra :/.. <3



Blogg: http://simplyegzona.blogg.se/
2011-04-10 @ 00:09:45
Anonym

jag vill helst vara anonym därför skrev jag inte mitt namn :) men kan iallafall säga att jag kommer från Jönköping och är 93a . Men tänkte fråga dig om lite råd om kärlek och så eftersom har sett att du hjälpt vissa med deras kärleksproblem och hoppades på att du kunde hjälpa mig.



Det är såhär att jag var tillsammans med en kille i några månader och ett halv år innan hade han gjort slut med sin dåvarande flickvän (hon älskar honom fortfarande) som han hade varit tillsammans med i 2 år ungefär, jag tyckte det var ganska jobbigt att medans jag och han var tillsammans så gillade/älskade hon honom men sen när vi gjorde slut så hade vi fortfarande kontakt, vi träffades och allt. Han vart sur så fort nån kille skrev till mig och sa att han inte ville ha något med mig, det var väldigt jobbigt att höra honom säga det eftersom det tog väldigt mycket, men ändå så skrev han med andra tjejer? Han anklagade mig för saker jag inte ens hade gjort utan det var han som hade gjort dom sakerna. Och under en period, nåra veckor så pratade vi inte alls med varandra och då började han träffa sitt ex igen även om han inte alls hade några känslor och det för henne vilket jag tyckte var fel för sista gången innan han börja träffa henne så sa han att han ville ha tillbaka mig.. Ibland känner jag att jag inte alls känner något för honom men att jag är så van att ha honom där och intalat mig själv att jag fortfarande älskar honom och därför tror jag att jag gillar honom fortfarande. Han sa till mig och säger till mig fortfarande också att det han och hon hade trodde han var kärlek tills han träffa mig, och att då insåg han vad kärlek var. Och nu pratar vi med varandra igen men som vänner, snälla hjälp mig.. Jag vet inte hur jag ska göra med honom tycker hela den här situationen är väldigt svår för mig, asso ska jag skita i honom eller vad?!?!



Puss och kram.. Hoppas du kan svara på det här..



2011-04-10 @ 02:21:21


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!